Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

O iki ateinancio ketvirtadienio yra sansu gauti? Tada su gimtadieniu padovanociau ax.gif Bet bet kuriuo atveju noresiu vieno balto, o jei spejam iki ketvirtadienio, tai tada veliau dar vieno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 09, 23:56)
Jau įpusėjau  blush2.gif
Smalsute, tai tau 2 baltų?  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
As is Vilniaus, tai dar reiktu kazkiek laiko atsiuntimui blush2.gif, butu labai smagu iki ketvirtadienio gauti. To, kur skubiai, tai reikia balto, o kur ne taip skubiai-kokios nors rudos spalvos. Tik nepamenu, kokie pas tave buvo rudi atspalviai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 10, 08:26)
Ok, bandysiu antradienį išsiųsti tada ax.gif
O iš rudų yra gintarinis ir ryžokas toks smile.gif

unsure.gif tai mano dar ilgiau užtruks verysad.gif
Atsakyti
Niu grožis, niu grožis 4u.gif Nors žiema baigiasi, noriu ir aš. Gintarinio ax.gif Kas čia paskutinis eilėje? Kada maždaug galėčiau gauti?
Atsakyti
Aga, tikiuosi taves labai nesubalamutijau, bet man visgi balto neprireiks, nes vyras jau nupirko dovanu bilietus i teatra doh.gif . Bet to kito rudo vistiek reikia. Reiktu tokios spalvos, kuri labiausiai panasi i ruda, nes tokios prase. Atleisk labai uz sumaisyma 4u.gif
Atsakyti
Ok, pačiu laiku pasakei, nes tuoj važiuoju siūlų pirkti. O rudas yra gintarinis ir yra tamsesni pereinamas, tas ryžas, tai manau ryas labiau tiks, tai tokį ir nupirksiu.

Prince, tavo jau beveik baigiau, bet va su išsiuntimu problema jaučiu bus jei tu ne kaunietė, nes per šventes paštas nedirbs, tik antradienį tai teks laukti doh.gif
Papildyta:
Va gal šiek tiek tamsesnis bus, nes partija tamsesnė, tikiuos tiks, nes važiuoju pirkt jau. O labiau rudesnio nelabai yra, yra toks tamsokas, bet negraži spalva doh.gif
user posted image
Atsakyti
Aga tai visai nesvarbu mirksiukas.gif ,tik kai jau busi pasuruošusi man isšsiusti pasakyk,kaip del pinigeliu ir pan.I AZ mirksiukas.gif

O vasarai,tai gal koki plonesni mezgi,ar toki pati? Kai gausiu ,noresiu balto
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 10, 14:16)
ringa, manau apie porą sav. tektų plaukti, ar tinka?
1. Prince - įpusėtas žalias
2. Smalsute - baltas ir rudas
3. ringa - gintarinis
Papildyta:
Brja, dabar kelios užsisakė vasarai, vėsiasniems vakarams ant pečių ax.gif

Tinka, tinka, juolab, kad balto atsisakė, tai gal ir greičiau nuskils wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif Labutis 4u.gif
Noriu ir as uzsakyti sali,mamai dovana gimtadieniui bus thumbup.gif Ar ilga eilute,gal spesi iki balandzio 9,bet man dar siusti reikes.
Noreciau to gintarinio thumbup.gif
Atsakyti
Ok,tai tada lauksiu zinios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 10, 20:45)
Nusipirkau Smalsutei ir ringai siūlų, ryt pradėsiu Smalsutei smile.gif Tai gal ir ringai greičiau daug bus smile.gif

bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti