dabar skaitai "tokias svajones" ir kazkaip gal kiek net juokinga

nea,cia tikrai ne is pikto,bet jos taip toli nuo tikroves...patikekit labai:)
mes visi norim butu vaikui draugu,bet...
dar sunkiau,kai vaikas ateina i seima vyresnis...juk gyvenimas ne vien tik pagyrimai,glostimas...kai vaikui dar tik 4,o jis "geriau uz tave zino"ir eina burbedamas nuo televizoriaus,tai vis dar tikiesi iki paauglystes rasi ta kelia,nes laiko dar yra
tenka visiems seimoje pratintis,mokytis vieniems is kitu,oi kiek visko turim pergyventi:isterijas , sienu spardymus ,vemimus

kol viskas tampa tikra

ir tik gyvenant kartu supranti,kad niekas nestovi vietoje,kas karta vis daugiau atsiranda meiles ir supratimo...
as sugalvojusi pasimti globoti mergaites perskaiciau sitose temoje viska ka radau,visus puslapius,senas uzdarytas temas...nezinau kiek man tai padejo apsispresti,nors "blogas" istorijas kazkaip norejau"praleisti".,bandziau save apgauti
visuose tuose puslapiuose yra viena tiesa,kad vaika auginti - laime

kad jis tau atnesa daug dziaugsmo...bet kartais laaabai daug rupesciu,turi gerai suvokti,kad fraze"tu man ne motina,todel neaiskink man ka daryti" tikrai galima
todel nepykit,bet jusu rasymai kartais panasus i rasinius"laisva" tema

suprantama baime del visu paveldimu ligu,polinkiu...bet tie isivaikinimai azijieciu ar juodaodziu...atsakykit pacios sau i klausima-ko jus norit is tikro!
o kiti asmenys - vaikas ,kuris deja neturi teises rinktis iteviu ar globeju...bet uzauges turintis teise/ar skaitet/pasakyti ,kad nekencia iteviu!Vaikas neprivalo jaustis dekingas uz duota gyvybe,maista,meile...bet norisi kad jis tiesiog ta "jaustu"...o iki to oi koks ilgas kelias...jis tau rekia,kad nekencia taves,spjaudo,o tu laikai ji savo glebyje ir vis kartoji kad myli...paskaitykit temas,mergaites!!!
Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 31, 05:20)
maniškiai plakasi šiandien...o aš guliu su virusu ir leidžiu aiškintis patiems
apsirgai,daugiavaike mamyte,uzjauciu!kas arbatele verda,kas pataleli pakedena?
na,ne laikas sirgti ir sventes,ir vaikiuku pilni namai:)bet pavydziu tau...