Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo

smile.gif+2010 12 30, 23:48-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 12 30, 23:48)
mes rašėme 2-3 metų, nesvarbu kokios lyties.
Turim savo bio dukrą ir ateityje planuojame turėti daugiau savų. Tiesiog, prie kūdikių eilės, o va tokie 2-3 metų jau neva 'per seni' unsure.gif
Mūsų motyvas buvo ne 'gaut' sau dar vieną vaiką, o tiesiog  padėt kažkam užaugti šeimoje.

Tai jums labai pasiseke, thumbup.gif mes tai norim iki 4 metuku, nesvarbu kokios lyties gruodzio 9d. pasirasem isvadas tai dar net skambucio, laisko... nesulaukem, kad i eile itraukri. verysad.gif Daros labai pikta... Žinau, kad sventes ir visi su savo reikalais... sakiau kita savaite skambinsiu kas ten vyksta aiskintis...

Kai liepos 1 d. nunesem visus dokumentus as tikejaus Kaledas jau svesti su vaiku... tai teko nusivilti... angel_sadangel.gif mano vyras, tada sake, kad iki Velyku turetumem vaikuti butu gerai... tai jis juokauja dabar, kad iki Velyku bus praeje 9 men. nuo dokumentu pateikimo tai dabar kaip ir "laukiames" savo sirdies vaikucio...

Labai tikuosi kad ateinancias metais viskas pajudes greiciau....

Visoms ateimamciais naujais metais linkiu stiprybes, kantrybes, kad jusu namai butu pilni meiles, dziaugsmo, laimes...
santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 12 31, 06:48)
pamiršk. ji tik vaikas ir visvien dar išgyvens neturėtą vaikystę.  beje, skaitau kelintoje temoje, ir matau, kad turi krūvas iliuzijų. jos brangiai kainuoja wink.gif

Nu kam taip ziauriai- Iliuzijos...Galbut svajone kuri kaip ir kiekviena svajone gali tapti realybe.. mirksiukas.gif ..Na zinoma kad ir 7 metu amziaus dar vaikas.., bet kazkiek jau mastantis ir suprantantis kas vyksta...ir nebebutu isvis tada to klausimo sakyti ar nesakyti vaikui apie jo kilme..
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2010 12 31, 13:38)
Nu kam taip ziauriai- Iliuzijos...Galbut svajone kuri kaip ir kiekviena svajone gali tapti realybe.. mirksiukas.gif ..Na zinoma kad ir 7 metu amziaus dar vaikas.., bet kazkiek jau mastantis ir suprantantis kas vyksta...ir nebebutu isvis tada to klausimo sakyti ar nesakyti vaikui apie jo kilme..

Sąmoningai galvojant apie įvaikinimą tai to klausimo 'sakyti-nesakyti' neturėtų būti net galvojant apie kūdikį.

bet va imti vaiką kaip būsimą 'draugiašką', tai išvis keistai atrodo. Juk tai labai sužeisti vaikai, kuo vyresni, tuo labiau. Ir kaip Karusia rašė, dažniausiai neturėję vaikystės..
Atsakyti
iliuzija yra vien tai,kad tikisi susidraugauti-iki gerų santykių(kartais net pakenčiamų,elementaraus toleravimo) ilgas kelias ir sunkus darbas.

maniškiai plakasi šiandien...o aš guliu su virusu ir leidžiu aiškintis patiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2010 12 31, 13:38)

kai svajojama tyliai, tai yra svajonės wub.gif
kai į svajones įpaišomi kiti žmonės, kurie turi tapti pagal jūsų norą kažkuo - iliuzijos. ir juolab, kai tikimasi kad plos katučių tie ir tos, kurie mato realybę jau kitomis akimis, nes praėję kelią...
Atsakyti
Niu idomiai cia taip visi prie paprasto nuosirdaus zodzio "prisikabino"... blush2.gif ..Manau kiekviena mama stengiasi buti , arba noretu buti, pati artimiausia drauge savo dukrai.. 4u.gif ..kazko kito as omenyje ir neturejau...o mano manymu bet koks noras ivaikiinti vyresni turetu buti tik girtinas, nes visai maziuku tai visi ir taip nori..ir eilese stovi..o nestovetu jei imtu bet kurio amziaus.. blush2.gif
...O ka butent turite omenyje sakydama kad va ipaisomi kiti asmenys kurie turetu kazkuo pagal mano norus patapti??...Jei apie vaika, tai kas is tevu kazko daugiau ar maziau nesitiki is savu vaiku…Na idomu butu suzinoti kas buten jus taip nuvyle kad taip kitus stengiates atkalbeti ???
Atsakyti
dabar skaitai "tokias svajones" ir kazkaip gal kiek net juokinga doh.gif nea,cia tikrai ne is pikto,bet jos taip toli nuo tikroves...patikekit labai:)
mes visi norim butu vaikui draugu,bet...
dar sunkiau,kai vaikas ateina i seima vyresnis...juk gyvenimas ne vien tik pagyrimai,glostimas...kai vaikui dar tik 4,o jis "geriau uz tave zino"ir eina burbedamas nuo televizoriaus,tai vis dar tikiesi iki paauglystes rasi ta kelia,nes laiko dar yra schmoll.gif
tenka visiems seimoje pratintis,mokytis vieniems is kitu,oi kiek visko turim pergyventi:isterijas , sienu spardymus ,vemimus ax.gif kol viskas tampa tikra mastau.gif ir tik gyvenant kartu supranti,kad niekas nestovi vietoje,kas karta vis daugiau atsiranda meiles ir supratimo...

as sugalvojusi pasimti globoti mergaites perskaiciau sitose temoje viska ka radau,visus puslapius,senas uzdarytas temas...nezinau kiek man tai padejo apsispresti,nors "blogas" istorijas kazkaip norejau"praleisti".,bandziau save apgauti blink.gif

visuose tuose puslapiuose yra viena tiesa,kad vaika auginti - laime smile.gif kad jis tau atnesa daug dziaugsmo...bet kartais laaabai daug rupesciu,turi gerai suvokti,kad fraze"tu man ne motina,todel neaiskink man ka daryti" tikrai galima blink.gif

todel nepykit,bet jusu rasymai kartais panasus i rasinius"laisva" tema biggrin.gif suprantama baime del visu paveldimu ligu,polinkiu...bet tie isivaikinimai azijieciu ar juodaodziu...atsakykit pacios sau i klausima-ko jus norit is tikro!

o kiti asmenys - vaikas ,kuris deja neturi teises rinktis iteviu ar globeju...bet uzauges turintis teise/ar skaitet/pasakyti ,kad nekencia iteviu!Vaikas neprivalo jaustis dekingas uz duota gyvybe,maista,meile...bet norisi kad jis tiesiog ta "jaustu"...o iki to oi koks ilgas kelias...jis tau rekia,kad nekencia taves,spjaudo,o tu laikai ji savo glebyje ir vis kartoji kad myli...paskaitykit temas,mergaites!!!

Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 31, 05:20)
maniškiai plakasi šiandien...o aš guliu su virusu ir leidžiu aiškintis patiems  smile.gif

apsirgai,daugiavaike mamyte,uzjauciu!kas arbatele verda,kas pataleli pakedena?
na,ne laikas sirgti ir sventes,ir vaikiuku pilni namai:)bet pavydziu tau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 01 sausio 2011 - 14:45
Pritariu tom"kritiskesnem nuomonem".nors vaikas pas mus gyvena tik apie 3 men, bet jau teko ir raudoti ir bliauti naktimis is nevilties ir baimes. nors as buvau pakankamai pasiruosusi, as maciau daug tu vaiku, ir zinojau ko galiu tiketis(man taip atrode.kvailutei smile.gif reali patirtis yra kas kita.bet kai jis ateina ir apkabina ar tiesiog sako "neisiu pas vaikus, busiu su mamyte"- atperka. arba kai isivaizduoji , kad jis dabar sedetu savo istaigoje ir per naujuosius eitu miegoti 9 val, o dabar 1 nakties ir jis su vaikais ziuri fejerverkus....nu ka tu cia pridursi.asaros man byra ir dabar, ir daznai byra, tai is laimes, tai is liudesio. patariu naujom mamytem pasiruosti viskam.ne tik teigiamom, bet ir neigiamom emocijom, nes jeigu nepasiruosi, tikrai gali paluzti
Papildyta:
as savo vaika vadinu "mazas diedulis" - nu nevaikiskas jis ir viskas biggrin.gif tikrai amzinai burba ir strojina broli ir sese biggrin.gif
Atsakyti
Man ir kartais buna ir sunkiu akimirku ir dziugiu,bet kaip pagalvoji kiek praranda visko biologine mama ir as paskui labai dziaugiuos, kad turim sia maza mergyte. Daug galvojom ir snekejom su vyru apie ivaikinima, ir dabar baisiausia mintis buna kaip reiks pasakyt, kad ne as ja gimdziau ir t.t. Labiausia atperka viska kai ji prisiglaudzia meiliai, apsikabina ir pasako zodi mama, tiesiog uz sirdies griebia. Ir tikrai reik labai gerai pagalvot ir apsisprest del ivaikinimo ir nesokt stacia galva, o gerai pamastyt.
Atsakyti
Mušant dvyliktą supratau,kad esu laiminga.Nors namai pilni ir tikrai nelengva-sukuosi kaip voverytė,o vakare krentu kaip pakirsta.Nuovargis ne tik fizinis-daug ir psichologinių dalykų.Reikia rasti laiko ir priėjimą prie Pupos,nes ji iš vienturtėlės tapo daugiavaikės šeimos dalimi.Agrastėlis turi nuostatą "manęs niekas nemyli,man visad mažiau"Aguonytė turi daug užsispyrimo,o Vyšnelė moka manipuliuot,pataikauti,tad su ja bendraujant reikia pasigilint ,nes jau ne kartą apsigavau smile.gif
Ar aš jiems draugė?Nežinau...Ir nenorėčiau ja būti.Nesąmonė,kad tėvai ir vaikai gali būti draugais.Nepaisant meilės,artumo,šilumos,visgi tarp tėvų ir vaikų turėtų būti kitaip įvardinti santykiai.Reikalingas kažkoks atstumas,pagarba...Kažkas kitokio,negu kad mus sieja su draugais,net ir artimiausiais.Nemoku to rišliai išreikšt,bet gal supratot?
Ir manau,kad man sekasi dėl to,kad neplanuoju,ką man jaus mano naujieji vaikai.Žinau,kad juos mylėsiu.Kad stengiuosi neprast kantrybės.Stengsiuosi,bet neprižadu,negarantuoju ax.gif Kartais keliu balsą,o paskui ant savęs pykstu...Niekas nesidaro paprastai,nesusiklosto iš pirmo karto.Bet tėvystė tikrai veža wub.gif
Atsakyti
Su Naujais visas jus !
As tik norejau pasakyti laukiancioms eileje. Musu raj vtat kiekviena menesi gauna sarasu visu Lietuvos vaikuciu auganciu vaiku namuose. tuos sarasus gauna ir ivaikinimo tarnyba, aisku jie kazkiek galbut renka ir pasiulo laukiantiems. bet musu vtat mus pakviete su tais sarasais susipazinti patiems. pirma menesi praleidom del atostogu , o antra menesi is smalsumo nuvaziavom pasiziureti. musu prasymui netiko nei vienas vaikas. bet grize prisiminem,kad buvo du berniukai vyresni 1metais nei mes buvom irase i anketa. todel kazkaip kelias dienas pagalvoje, nusprendem nuvaziuoti ir susipazinti su vienu is ju. ir stai jis jau menuo pas mus gyvena ir galima tiketi, kad tai yra kaip koks likimas, kad mes ji patys radom, aplankem, ir iskarto suradom visapusiska rysi. jis tikrai musu seimai skirtas vaikas smile.gif ivaikinimas nebutu jo siules, nes pasak ju , jis visai neseniai (pora menesiu ) tik irasytas i sarasus ir mums nebutu siules nes rasem kad norim iki 3metuku. ..
tai nezinau kaip su kitom savivaldybem ir tais sarasais, bet galit pasiteirauti, o gal jus sudomins ten irasytas vaikas. nes buna kad jus anketoje pazymite 'sveikas vaikas' ir jums nesiulys su smulkiu negalavimu. o ligu ten gyvenantiems zmogeliukams pripaiso visokiausiu.

sekmes visoms laukiancioms ir visoms auginancioms!
Atsakyti
Su Naujais, Mamytes!!! Bukim siaip metais kantrios ''sekles morkos'' ir suraskim savo vaikucius, kad ir po kopusto lapu paliktus smile.gif Kas kad ne musu pilve tie vaikuciai uzaugo, bet sirdy meiles jiems gal net dvigubai atseiketa smile.gif Bukit visos gausiai Dievo palaimintos dziaugsmu, kantrybe, tikejimu, meile, gerumu, ramybe, ismintim ir sveikata!
Atsakyti