Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo

Dar kartelį su Naujaisiais metais visas 4u.gif 4u.gif O dėl sąrašų, kuriuos minėjo Gucci78, tai ne visada ir juose galima rasti savąjį vaikelį, bet tikimybė yra.
Atsakyti
Su Naujais sveikinu visas mamytes ir jų vaikučius, laukiančioms kantrybes ir greito svajoniu išsipildymo:) kai pagalvoju, tai tas laukimas irgi įdomus procesas, lauki lauki ir įvyksta stebuklas:) mano stebuklui jau 1 metai ir du mėnesiai, dar turiu ir 4 metų jau paauginta stebuklą, gyvenimas gražus, nors nieko nespeju, namai apversti, žaislai mėtosi po visur, mažylis ir spintas, ir stalčius viska iškrausto, o va manau, kad smagu ir džiaugiuosi, kad tik ligos mus apeitų. Sėkmės visoms mamytėms 4u.gif
Atsakyti
labai jau cia tylu, as cia vis tykau nauju pasakojimu nutikimu blush2.gif . pati tyliu nes dar neturiu ka papasakoti, tik va siandien vakare laukia antroji pamokele. tik va rupestelis su tais kursais kad net paslidineti neisleksim kur toleliau, nesinori kad del musu reiktu nukelineti keliom savaitelem kursus. tad ciuzinsim iki kokios Latvijos kalniuko. gal tai paskutine ziema kai nuo staciu trasu paslidinesim, kitamet gal teks jau po varlinyka varineti wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2011 01 06, 03:15)
rupestelis su tais kursais kad net paslidineti neisleksim kur toleliau, nesinori kad del musu reiktu nukelineti keliom savaitelem kursus.  wub.gif .

mes kursu metu buvom isleke atostogauti,taip jau sutapo,kad isanksto viskas buvo uzsakyta blush2.gif ,bet del musu kursu niekas "nekele",tiesiog viskas vyko be musu smile.gif
perspejome vadove ir i kelione...

atsiradus mazems,jau labai turime pasiplanuoti keliones,nes musu vidurinuke nelabai "pernesa" ilgas keliones.ja pykina,o tai niekam nesuteikia dziaugsmo,vaikas taip pavargsta,kad gaila i ja ziureti,o as irgi turiu visa kelia sedeti su maisiukais rankose schmoll.gif .vaziavom sia vasara i ventspili...tai ,vargeli vargeli blink.gif zombiuku kelione gavosi...dabar jau iki jokios italijos nenulektume atostogauti bigsmile.gif
susiruosem i kelione lektuvu vasario men. doh.gif esu kaip ir panikoje-kas laukia...
o va mazoji gali vazineti kiek nori ir jai nieko,kai tik pavargsta,tai tiesiog per kelias min.uzmiega ir parpia sau tongue.gif
taip kad keliaukit jeigu turite galimybiu thumbup.gif ,vaikai netrukdo lotuliukas.gif ,bet "pakoreguoja"keliones,tai kad perkarsta nebutu,tai kad per aukstai nebutu ir t.t.
Atsakyti
varksiuke mergyte, kaip suprantu ja verysad.gif ir as tokia buvau visa vaikyste su maisiukais keliavau netiko man nei masina nei automobilis tik traukinukas buvo mano draugas tada lektuvo nebandziau. tik va galiu pasakyti kad tai pasirodo isaugama tiksliai negaliu pasakyti kada tai baigesi bet jau senai manes nebesupa net keltu i svedija plaukiant tableteles nuo supimo neprireike na tik viskiuko kad i supimo ritma graziai linguociau blush2.gif . labai svarbu kad automobilyje nesuptu tai gaivus vesus oras ir jokiu mamytes kvepalu. autobuse viena teta labai jau prisikvepinusi buvo ar bent man taip tada pasirode kad palikau jai dovanele uz tai ant languoto sijono...ner cia ko prisikvepinti visuomeniniu transportu vaziuojant nes ne visiems tie "dzintars" prie dusios.
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2011 01 06, 04:25)
  ir as tokia buvau visa vaikyste su maisiukais keliavau netiko  man nei masina nei automobilis tik traukinukas buvo mano draugas

deja man mano keliones irgi buvo su maisiukais lotuliukas.gif o dabar ir su MB turiu kariauti,jis to nesupranta sakau;vaikui reikia gerai issimiegoti,pavalgyti,kad kelione jai butu lengva!
bet vyrui butinai reikia isvaziuoti nakcia blink.gif ,tai tada kelioneje tenka daznai stoti,vaikscioti...nieko nesusitaupo tas laikas,bet lengviau traktoriu pastumti,nei...
kas to nepergyveno - nesupras unsure.gif ir tikrai viskas praejo nepastebimai,gal paauglysteje...bet laivu ir keltu iki siol vengiu:geda2:

Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2011 01 06, 16:44)
deja man mano keliones irgi buvo su maisiukais lotuliukas.gif o dabar ir su MB turiu kariauti,jis to nesupranta sakau;vaikui reikia gerai issimiegoti,pavalgyti,kad kelione jai butu lengva!
bet vyrui butinai reikia isvaziuoti nakcia  blink.gif ,tai tada kelioneje tenka daznai stoti,vaikscioti...nieko nesusitaupo tas laikas,bet lengviau traktoriu pastumti,nei...
kas to nepergyveno - nesupras unsure.gif ir tikrai viskas praejo nepastebimai,gal paauglysteje...bet laivu ir keltu iki siol vengiu:geda2:

isties dar toks gal nepergeriausias sprendimas bet vaziuoti nevalgius , bent man tai padedavo. o kai pradedi vaziuoti ir taip apetitas dingdavo del supimo bet blogumas budavo mazesnis ir maiseliu neprireikdavo. Net ir katyte savo vezam jei kur reik ilgesni kelia tai nevalgiusia , viena kart pamirsom ir va buvo bedu baisiai kankinosi ir veme unsure.gif .

linkiu kad jums kuo greiciau baigtusi kelioniniai supimai ir galetumet su malonumu pailseti pakeliauti thumbup.gif
Atsakyti
sri lanka - biggrin.gif niekada nesu buvusi užsupta, bet slaugiau draugę. padeda - citrina dantyse, ištiestos kojos (nežinau kokį ryšį turi) ir mėtų lašiukai. iš sodinti reikia taip, kad matytų kelią.
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 06 sausio 2011 - 15:57
oi,negaliu lotuliukas.gif kokiu tik patarimu nusulaukiu!
na su istiestomis kojomis nebandem blink.gif ,bet ir langus atsidare vaziavom/bijojau,kad galvu mums abiems nenutrauktu / rolleyes.gif ir spec.vaistus gerem...sunku pasakyti kada geriau,bet svarbu gerai issimiegoti ir lengvai uzkasti tongue.gif nuo juros grizom be maisiuko "pagalbos",o va jau is pasvalio vaziuojant buvo bloga g.gif nieko cia nepadarysi,teks laukti kol isaugsim smile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=40729111 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2011 01 12, 23:44)

Pagaliau 4u.gif As anksciau maciau sita isakyma, bet jisai nebuvo patvirtintas, tai nezinojau, ar cia siulymas, ar jau patvirtinimas bis greitu laiku. Aciu Dievui.
Mes tilpome ir taip iki 2 metu, buvo like 3 men. Taip kaip tik ir gausiu uz 3 men.
Atsakyti