Mano kolegos ir pazistami -psichiatrai ir psichoterapeutai, tad biski ismanau. Pati esu psichologe.
Kiek zinau, Coaxilis (antidepresantas) pasisalina is kraujo per menesi, todel patariama ji nutraukt pries du menesius (panasiai ir su Asentra) iki pastojimo. Bet yra tokiu antidepresantu, kuriuos reiktu nutraukt dar anksciau.
Bet realiai mano vieno pazistamo psichiatro praktikoje pasitaiko, kad moterys tik po tam tikro laiko suzino apie savo nestuma. Tada kuo skubiau tuos vaistus reikia keisti kitais, zolinio pagrindo - pvz, Neuro-3 forte. Beje, jokiu apsigimimu to psichiatro praktikoje nepasitaike, bet visais atvejais ankstyvojoje nestumo stadijoje antidepresantai buvo pakeisti kitais vaistais.
As pati dabar esu nescia ir turiu bedu del dantu. Stai idejo man vaistu dviem savaitem, sako, nepakenks. Bet man kazkokia paranoja - dabar sedziu ir galvoju, ar juos iskrapstyti ar ne. O dar nori rengena dantu daryt - ne uz ka nesutiksiu, bet infekcija tai irgi blogai. Blogiausia - nezinoma tiksliai, kuri danti man skauda. Greiciausiai vis gi vaistus iskrapstysiu ir palauksiu dar, ar skaudes, tada eisiu pas kita stomatologa. Gal galima rast kita iseiti, gal man skauda nuo persalimo...