Noreciau suzinoti ar tinka sis purskalas nestumo metu?
kas ką girdėjot apie suplin vaistus.kauno gydytojas liepė gerti kartu su vyru nuo grybelių ir trichomonozės( nors pradedu abejoti ar tikrai ji yra, laukiu pakartotino rezultato), o mano gydytoja iš tauragės jų neleidžia gerti.
Sveikos,esu nescia 29 sav.,bet jau 3 kartus vartojau antibiotikus kartu su kitais vaistais nuo kosulio.Niekaip negaliu isbristi is bronhito.O kur dar visokie vitaminai ,gelezis,valerjonai ir k.t.Gyd.sake nieko blogo nenutiks,bet man atrodo truputi kitaip.
Vikuliuk, nežinau ar nuraminsiu, bet kaip tik vakar kalbejau su viena drauge ir ji pasipasakojo kad pirmą nėtumo mėnesį vartojo arkliškos doės antibiotikus, nuo kurių jai ir plaukai kuokštais slinko ir nagai nutrupėjo. Ji buvo priversta juos naudoti nes vertėjavo šalyje, kurioje siautė virusas ir t.t. Ir tik grįžus į Lietuvą, gan vėlai, sužinojo kad laukiasi...Tačiau vaikiukas gimė be problemų: sveikas, gražus ir linksmas

norejau paklausti ar galima gerti nesciai gudobeles lasus nuo sirdies nes kazko sirdele labai spurda kartais net negalima uzmigti gal kas turjo tokiu problemeliu man dabar 23sav.o gal kazka kito galima pagerti kad nors miegoti eitu...
QUOTE(mirabel @ 2005 12 17, 20:49)
Sveiki,
Mamytes, geriancios vaistus, pasidalinkit patirtim: ka sake gydytojai, kaip buvo su vaikeliu? Taip pat planuojancios vaikeli tokioj situacijoj, atsiliepkit!
Dekui!
Mamytes, geriancios vaistus, pasidalinkit patirtim: ka sake gydytojai, kaip buvo su vaikeliu? Taip pat planuojancios vaikeli tokioj situacijoj, atsiliepkit!
Dekui!

Mano vyro sese taip pat vartojo vaistukus,kai pastojo jai daktaras prirase silpnesnius,skirtuma ske nepajutusi...

siaip geraiusiai butu pasitarti su gydytoju as pati
tai kai sirgau paprasciausiai gripu dave tik vaikisku vaistu ir arbatos arbatos ir nieko daugiau o kai skauda galva neleidzia net citramono gerti sako kad galiu tik paracetamolio viena tablete ir nieko kito o man jis nepadeda tai skausma kartais kenciu net po kelias paras

QUOTE(Majaa @ 2006 12 08, 14:06)
Dar ankstoka pirktis nėštumo testą, o sunkiai peršalau ir gydytoja išrašė antibiotikų. Ką patarsite mielos mamytės, gal kam buvo panaši situacija, dėkoju 

jei persalai tai ir gydykis o tuo labiau jei dar ankstoka pirkti nestumo testa jug vaisius tik isitvirtina i sesta nestumo sav,as irgi gal buvau dvieju sav geriau antibiotikus ospamox o jei bijai kai pageres nutrauk pabuk ilgiau namuose bet jei nenaudosi nieko bus tik negeriau auksta temp ,negerai ,
Sveikutes...Turiu ir as klausimeliu...Kaip paaiskejo siandien, esu nescia...Pries savaite kamavo dideli pilvuko skausmai, ivairus spazmai ir aisku isgeriau nuo skausmo as vaistu.Kadangi esu ne Lietuvoje, o Airijoj , tai tenka pirkti tokius vaistus, kokius randi.Ar gali vaistai nuo skausmo pakenkti mano busimam leliukui...
O ir siaip daznai skundziuosi padidejusiu rukstingumu, sunkiu virskinimu.Ar galesiu ir toliu vartoti Mezym Forte, Renie...
Patarkit mielosios!
O ir siaip daznai skundziuosi padidejusiu rukstingumu, sunkiu virskinimu.Ar galesiu ir toliu vartoti Mezym Forte, Renie...
Patarkit mielosios!