Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir nėštumas

QUOTE(renant @ 2006 06 30, 02:00)
gal is homeopatiniu ka nors??
pvz Sedativ, ju yra net kudikiams...tik poveikis po ilgesnio vartojimo, ne momentinis...

Sveikutes. As irgi pasigavau sloga verysad.gif
Geriu gripp-heel tai homeopatinis preparatas. Ji galima vartoti per nestuma. O nuo slogos euphorbium compositum ji galima net kudikiams lasinti.
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2006 10 05, 19:55)
Laukiuosi, dabar mums 8  savaitės. Regis peršalau, nosis užgulta... nenoriu laukt, kol temperatūra pakils, bet nežinau, kuo galiu gydytis  g.gif . Geriu arbatos su medum, o kas daugiau?

Nesciosios gali vartoti nuo slogos "gelomyrtolforte". Man kai sirgau padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oxsy @ 2006 10 09, 11:17)
Sveikutes. As irgi pasigavau sloga verysad.gif
Geriu gripp-heel tai homeopatinis preparatas. Ji galima vartoti per nestuma. O nuo slogos euphorbium compositum ji galima net kudikiams lasinti.

Bet sitie vaistai man nepadejo, man patiko Olynth.
Atsakyti
Drąsiai galima paracetamolį gerti ir visus vaistus, kurie tinka kūdikiams. Homeopatiniai taip pat galima 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, as ir naujoke, taip pat "pasigavau" virusa-geriu grip-heli, arbateles, siaubingai bijau, kad leliukui nestuke.gif nepakenktu tas virusas, man tik 6-7 sav. verysad.gif
Atsakyti
labadiena,
Esu 22 sav. nescia.Pries savaite man pradeji skaudeti danti, nuejau pas stomotologa ir jis pasake, kad dantyje skylutes nera, liepe siek tiek palaukti, sako gal praeis, bet man visa savaite taip ir praskaudejo.Vakar vel apsilankiau pas stomotologa ir jis pragrezes danti rado pulini, sako reiketu pagerti antibiotiku (Ospamox), bet as bijau gerti antibiotikus, kad nepakenktu leliukui. gal dar pakenteti ir ju negerti, gal pulinys issiklaidys savaime?
Atsakyti
QUOTE(RIESTE @ 2006 10 19, 11:30)
labadiena,
Esu 22 sav. nescia.Pries savaite man pradeji skaudeti danti, nuejau pas stomotologa ir jis pasake, kad dantyje skylutes nera, liepe siek tiek palaukti, sako gal praeis, bet man visa savaite taip ir praskaudejo.Vakar vel apsilankiau pas stomotologa ir jis pragrezes danti rado pulini, sako reiketu pagerti antibiotiku (Ospamox), bet as bijau gerti antibiotikus, kad nepakenktu leliukui. gal dar pakenteti ir ju negerti, gal pulinys issiklaidys savaime?

mano vyrui savaime kelis kartus pulinys buvo praėjęs, bet tai priklauso nuo imuninės sistemos žmogaus, g.gif o pas nestuke.gif pas visas ji nusilpusi. (organizmas pats pusiau ją atjungia, kad vaikelio neišmest, nes jame 1/2 ląstelių svetimų), todėl dauguma nestuke.gif dažniau negu paprastai serga. verysad.gif

Aš vat su sinusitu sėdžiu ir meldžiu Dievulį, kad tik netektų kokių antibiotikų gert. verysad.gif
Papildyta:
oi, hebra, gal kas galit apie sinusitą patirtim pasidalint?
http://www.supermama...howtopic=124926
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIESTE @ 2006 10 19, 10:30)
labadiena,

Rieste, butinai gerk antibiotikus! Stomatologas tau rekomendavo gerti antibiotikus, kurie NEKENKIA VAIKUCIUI (tai yra vieninteliai antibiotikai, kuriuos gali gerti nesciosios). As pati siuos antibiotikus nestumo metu geriau net 2 kartus, ir viskas gerai, dukryte gime sveikute. O pulinys gali daugiau zalos padaryti. Negasdinsiu taves, bet pagalvok pati, kodel nestumo pradzioje ginekologai siuncia nesciasias pasitikrinti dantis? Tik todel, kad puliniai is negydytu dantu nepakenktu nestumui. Aisku, gal tas pulinys issisklaidys savaime, o gal ir ne. Bet as tavo vietoj nerizikuociau 4u.gif
Atsakyti
budama 3 mėn neščia stipriai susirgau gripų. Išpradžiu bandėm su gyd. gydytis arbatėlėm ir t.t. nevartojant vaistų, bet dėja nepadėjo, temperatūrą ti kilo. Tad teko gerti antibiotikus, būtent ospamox. Labai bijojau. Geriau tik keletą dienų, tik temperatūrą dingo daugiau nebegeriau. Na ir ką turime sveikuti sūnutį. Taip kad kartais geriau gerti vaistus, nes vaikui gali pakenkti savo liga.
Atsakyti
sveikos turiu toki klasimuka lyg ir beda .... g.gif laukiuosi 10savaiciu ,pries dvi sav.mire mama per laidotuves labai laikiausi stengiausi valdytis kol buvau lietuvoje lyg ir viskas buvo normaliai (gyvenu kitoj sali) bet kai gryzau po poros dienu pradejau nemiegoti naktimis pabundu ,nes jauciu kaip stipriai plaka sirdis,taip stipriai plaka kad net nezinau ka daryti ,geriu ir vitaminus,ir magni ,ji man paskyre lietuvoje,dar geriu valerijono bet tik po viena ar dvi tabl.ten parasyta tinka ir naujagimiams ,bet stai ar nezinote ar kenkekia gudobeliu lasai ,nuo sirdies ten tik ideta gudobeles zole,ir alchoholio ieina 2g.teko si vaista panaudoti gal keleta kartu kai labai buvo blogai ,po to grauziausi,bet man ta sirdis nerimsta ,o cia daktarai sako turi nurimti ,bet as atrodo rami bet kaip naktis tai vel viskas prasideda.kaip manote ar as nekenkiu savo leliui labai bijau ir vis galvoju.prasau kam teko susidurti su sirdies bedom nestumo metu parasykite .aciu
Atsakyti

Sveikos mamytes 4u.gif
kazkaip ziuriu sita temele tokia nelabai "aktyvi" ax.gif
Turiu ir as toki sirdeles grauzati, nerandu sau vietos....
99 procentai, kad laukiuosi, poryt einu pas gydytoja, bet dvi savaites jau tikrai.... Vaikucio labai norim, taciau yra kita beda - vyras siuo metu vartoja stiprius vaistus, kuriu lapely perskaiciau, kad jie gali labai pakenkti negimusiam kudikiui blink.gif ir rekomenduojama saugotis.... Velu jau dabar saugotis... Tokios baimes kankina, kazin kaip galima suzinoti kiek tai kenksminga ir pan. Nu negaliu, nejaugi visa nestuma reikes gyventi su baime ir nerimu, nuprotet juk galima. Ar cia man tik dabar taip, visokios blogos mintys lenda...
Gal kam panasiai buvo? 4u.gif
Atsakyti
sveikute tai yra normalu kad tu visko prisigalvoji,o del vyro nueisi pas gydytoja ir pasakys tau viska atliks tyrimus,
zinok kaip as visko prisigalvoju tai tuoj pradesiu pati manyti kad man kuku nors laukiuosi jau antra karta nezianu bet pirma karta man buvo viskas taiop lengva ... dabar uzklupo nelaime neseniai mire mama nerandu dar dabar vietos vakarais kankina nerimas bloga nuotaika nu ir ka pageriu kokiu arbatu valerijono ir keikiu save tada jau pradedu galvoti visko ,bet matyt tai yra normalu ne mes vienos prisigalvojam daugiau tokiu yra .ir be to kaip gi nesijaudinsi del savo kudikio.

[FONT=Arial][SIZE=7]SUSIIMKIME I RANKELES !!! : g.gif
Atsakyti