Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 15, 14:47)
ai, ten gi sumaketuota, krikštynoms.  biggrin.gif

nieko sau smulkmena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 15 gegužės 2010 - 15:50
Sveikutes.
Rugseje, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif (kad ir paveluotai). Jau tavo darbai wub.gif wub.gif wub.gif Manau kad cia tik didelio darbo pradzia smile.gif . Sekmes TAu 4u.gif
Atsakyti
miilita, su gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2010 05 15, 20:01)
miilita, su gimtadieniu tave  4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisidedu prie sveikinimų ir aš... 4u.gif
o dabar pasirodom kaip atrodom kai pas mamą praktiškai vos ne 24 val.kabau ant papo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū mergaitės už sveikinimus smile.gif bigsmile.gif

retai aš jums parašau........... ateinu pas jus tik naktimis.............. dieną sūnytis visą sau užkariavęs............. naktis palieku........ gal sau...... gal dukrytei..............nenoriu savo nuotaikom apkrėsti............. tad tik paskaitau.............. tyliai pasidžiaugiu............. tyliai paliūdžiu.............. ašaros pabyra.......... vis dar byra................................
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 05 16, 00:16)
o dabar pasirodom kaip atrodom kai pas mamą praktiškai vos ne 24 val.kabau ant papo lotuliukas.gif

oj kokia grazute. man labai panasi i mano Eliza ax.gif irgi buvo burbuliukas su zandais.
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 05 16, 00:16)

Ir burbuliukas thumbup.gif

Siandien dickiui iskrito pirmas dantis bigsmile.gif tik viduri savaites pamaciau kad kruta, o siandien kando banana ir nera biggrin.gif O tiek nervinausi kaip cia reiks ji istraukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 05 16, 12:19)
O tiek nervinausi kaip cia reiks ji istraukt  doh.gif

nu jei ka tai mano mama patentuota priekiniu dantu traukimo spece mirksiukas.gif , mums trauke, kaimynes vaikams trauke, anukui irgi sutvarke thumbup.gif
Atsakyti
Labutis. mergiukai...
mes po šventės, kol kas be sveikatos ir nuotaikos, bet viskas bus gerai smile.gif . o čia įmetu vieną foto ax.gif . taip atrodė mūsų mergaičiukė. tiesa, vakar ji mums ir dantuką padovanojo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 05 16, 15:22)
Labutis. mergiukai...
mes po šventės, kol kas be sveikatos ir nuotaikos, bet viskas bus gerai smile.gif . o čia įmetu vieną foto ax.gif . taip atrodė mūsų mergaičiukė. tiesa, vakar ji mums ir dantuką padovanojo...
user posted image

mazoji taip meiliai prie mamytes prisiglaudusi wub.gif wub.gif wub.gif
Tokia palaima tarp tiek vaiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 05 15, 12:18)
as taip gerai apie save dar negalvoju rolleyes.gif  ax.gif  iki Vilniaus dar ilgai "augti"
Raja28, divėja , rence - aciu 4u.gif

vakar su vyru dviese atsikimsom sampano buteli (na cia labai retas atvejis, kad dviese kazka gertume stipresnio nei dlait ar sidras)vyras pasake tosta uz gera ir sekminga pradzia, smagu smile.gif

Tau ir nereik galvot.Mes uz tave pagalvosim,o tu tik dirbk 4u.gif

Romantiska wub.gif

QUOTE(kristulee @ 2010 05 16, 17:22)
Labutis. mergiukai...

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Su pirmuoju dantuku 4u.gif
Atsakyti
Kristulee ale kaip faina tokios akimirkos wub.gif

Diveja, kad dirbu tai dirbu doh.gif blink.gif - ryte i turgu, priespiet i Kauna, popiet i lysves, grizus valgyt daryt, tvarkyt, dabar klumpiu nepavelku, tai siuvineju, maudynes mazgiui liko suruost ir viskas siandien doh.gif , si savaitgali nespejau prie vieno uzsakymo prisest doh.gif tai visa darbo savaite vakarosiu doh.gif .
iseinu i darba tai ten nors atsipuciu, nereik lakstyt, kai zmogus uzsuka, atlieku kas priklauso ir siuvineju biggrin.gif
Atsakyti