Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

grazus kapeliai...
Bet labai graudu i tokius ziureti...
Atsakyti
Laba rytuka,

QUOTE(tanler @ 2010 05 24, 13:05)
lotuliukas.gif
Matau Aniri tavo nuotaika siandien jau geresne  thumbup.gif

rolleyes.gif
Mano nuotaika, kaip ir, manau, visu musu likimo draugiu permaininga, cia lyg gera, o cia jau apsipili asarom.
Tanler, tau sveikateles 4u.gif
Zydrute ir Caramele labai grazu pas jus kapeliuos... Bet zodis grazu labai liudnai skamba siame kontekste.
*ermita* console.gif tos verkimo dienos turbut jau visam gyvenimui pas mus, kai kada dazniau kai kada reciau, bet neisvengiamai bus.
Raja28 console.gif gerai kad dabar pasitikrinai ir pastebejo lyga. Susitvarkysi ir galesi plnuot nestuke.gif
Geros dieneles visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 25 gegužės 2010 - 07:55
Labutis 4u.gif
Lauke šalta ir lyja, fui...
iškepiau ir sutepiau 2 tortus, vieną mano dičkis nešis į dienos centrą, kitą valgysim namie. dabar ruošiamės pas dantistę, Domiui visą naktį dantį skaudėjo. bijo be proto, bet ryt išvažiuoja į ekskursiją, tai gal nors vaistų uždės. ketvirtadienį ir aš keliausiu pas psichologę- šū.... kitaip gaunasi verysad.gif . rodosi ir vėl pradėsiu gydymą medikamentais, bet kitos išeities nebėra.
gražūs jūsų Angeliukų namučiai, bet ....
Raja28, sveikatėlės Tau 4u.gif
vdapr, augini savo paveiksliuką mirksiukas.gif wub.gif
Tina, fainuolė lelytė wub.gif
visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Visoms po 4u.gif

Mano stebukliukas grynas vyturiukas... siandien 6 val labas rytas laikas keltis.... doh.gif kai vakare anksti uzmiega tai man thumbup.gif bet va ryte su ja 6 val pradet bendrauti tai.............
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 05 25, 11:50)
Sveikos

Visoms po  4u.gif

Mano stebukliukas grynas vyturiukas... siandien 6 val labas rytas laikas keltis....  doh.gif kai vakare anksti uzmiega tai man  thumbup.gif bet va ryte su ja 6 val pradet bendrauti tai.............

mano dar ankščiau pusę 6 jau mamka turi kelt doh.gif bet vakare eina irgi 8 gult jau...
Vdapr ar tu dar maitini vien savo pienuku?
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 05 25, 11:53)
mano dar ankščiau pusę 6 jau mamka turi kelt doh.gif bet vakare eina irgi 8 gult jau...
Vdapr ar tu dar maitini vien savo pienuku?

Nu buna maniske ir 5 valanda sukvailija atsikelt... bet butent tada buna uzmigus 8 vakare... tai dabar stengiuos anksciau 9 nemigdyti nakciai ax.gif Jep savo pienuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 05 25, 12:07)
Nu buna maniske ir 5 valanda sukvailija atsikelt... bet butent tada buna uzmigus 8 vakare... tai dabar stengiuos anksciau 9 nemigdyti nakciai  ax.gif Jep savo pienuku  biggrin.gif

dar užtenka na mano tokia apžiora kad tik ant papų kabot gal sakau ten nieko nėra jau g.gif man atrodo tokios minkštos...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 05 25, 12:09)
dar užtenka  na mano tokia apžiora kad tik ant papų kabot gal sakau ten nieko nėra jau g.gif man atrodo tokios minkštos...

TAi ji tave greiciau uz soske pasidarius... mano pirma menesi ir istisai kabejo... tai as pradejau per prievarta soske duoti, kad iprastu... nes kitaip tai kiaura diena gulek palei ja...
Atsakyti
Kazin kur Vaivos juosta dingus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 05 25, 13:35)
Kazin kur Vaivos juosta dingus?  g.gif

sėdi be intiko ji keitės planą bet jau turėjo pajungt pirmadienį gal vėl kasnors nesijungė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 05 25, 12:09)
dar užtenka  na mano tokia apžiora kad tik ant papų kabot gal sakau ten nieko nėra jau g.gif man atrodo tokios minkštos...

biggrin.gif mamka nu tu pasakei lotuliukas.gif o zandukai burbuliukai is kur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 25, 14:32)
biggrin.gif mamka nu tu pasakei  lotuliukas.gif o zandukai burbuliukai is kur  thumbup.gif

blush2.gif nežinau gal toks sudėjimas...vat dabar išvarė visą papą, arbatos pankolių 100 ml ir tai dar vos užspaudžiau miegelio, nes jau akytės taip matosi kad nori miego doh.gif
Atsakyti