Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 05, 22:08)
visur Ją jaučiu ir matau.... ir kvapuose...ir gėlių žiede...
...žiūrėjau prieš pora savaičių į Tinos Ugnę darželyje....... paskui galvojau - kokia ūgtelėjusi jau būtų mano Vaivutė.........

aš kažkodėl pradėjau matyti panašaus amžiaus mergytes................. ir vis kirba............... kokia mano būtų............. kokia mano būtų.................. ir tada vėl sukyla ta audra mano mintyse ir širdyje............ dažnai pagalvoju ar ir dukrytės akys būtų tokios didelės ir mėlynos kaip sūnyčio........... gal jei turėčiau abu savo vaikus būčiau geresnė mama............... gal................. klausimų daug.............. atsakymų ir vėl nėra...............
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2010 06 05, 22:54)
.......baltai tau pavydžiu, kad tu taip moki matyti ir jausti................... man taip neišeina.......... o taip norėčiau kažkur pamatyti savo svajonę.............. jei pamatau ką gražaus - skausmas tik paaštrė...................................

Zinai,ir as nemoku.... ir man neiseina......
Tik auginu ja mintyse,ir ziuredama i dukriuka vis galvoju,kokia ji butu.....

Tevo diena.... skaudi ji mum.......
nes pries 2 metus,ji isejo per tevo diena........
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 06 06, 10:31)

vdapr angeliukas išėjo vasarai baigiantis, tavo - vasarai prasidedant.....................
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 06 06, 09:31)

Tevo diena....  skaudi ji mum....... 

console.gif
Atsakyti
Sveikos...o man tėčio diena liūdna nes prieš metus laiko tėvelis mirė...tad šiandien nuvežiau žvakę taip atsidėkodama už jo meilę ir rūpestį...
Atsakyti
Siandien istrukau viena pasivazinet.
Palikau pupa teciui saugot,dovana tecio proga ax.gif
O pati nuvaziavau i kapelius.Kazkaip atrodo,kad pati masina ten nuveze... Dar neprivaziavus kapiniu asaros jau riedejo kaip pupos.Ir vis skambejo jusu zodziai - Tavo angela su gimtadieniu....
Kai pamaciau kad ant kapelio prazydo gelytes,kurias sodinau pries kelias dienas,tai dejau i dudas....... toki mazi balti varpeliai,o tarp ju vejo malunelis linksmai sukosi wub.gif
Tokia ramybe ten pas ja...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 06, 10:29)
vdapr angeliukas išėjo vasarai baigiantis, tavo - vasarai prasidedant.....................

...o mano pirmąją žiemos dieną,prasidėjus adventui...
Atsakyti
Labas vakarėlis...
aplankiau savo tėtį....kapeliuose.... 18 val mūsų katedroje buvo mišios už visus tėvelius ir kartu vyskupas palaimino visus vaikučius-kaip gražu buvo wub.gif . kiekvienam dėjo ranką ant galvos ir peržegnojo smile.gif .aplankiau ir berniukus savo, pamerkiau gėlyčių, paverkiau...va ir švenės
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 06 06, 20:11)
...o mano pirmąją žiemos dieną,prasidėjus adventui...

joooo..... kiekviena mes turim savus pavasarius, vasaras, žiemas, rudenius.... tokius skaudžius....pulsuojančius.... datas.... iki ir po.......

mes..... smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 06, 22:05)

grožis wub.gif
Atsakyti
Sveikutes

Siandien su seimyna aplankeme Pakutuvenu baznytele.Kurioje pamaldas veda vienuoliai.Na tokia ramybe ten dvelkia,visiskai nepanasu i eilines misias miesto baznycioje.Ten taip gera gera,kad nesinori isvaziuoti.Jauciuosi po visko tokia rami,pailsejusi,atsipalaidavusi...Taip norisi gristi ten vel.Tikiu,jog dar ne viena karta ten nuvyksim,nes ta aura traukte traukia. wub.gif

Paskui su vaikiukais pievas isbraidem,fotkiu graziu pasidarem ir seneliui gelyciu priskynem.

Tikiuosi nepyksit,ikeliu kelias foto.

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

vaivos juosta,kokios jus visos grazuolytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sms-as: 07 birželio 2010 - 01:03
QUOTE(sms-as @ 2010 06 07, 01:59)

Kaip grazu wub.gif , o kur ji yra? blush2.gif
O ir pacios labai grazi seimyna wub.gif thumbup.gif

Tiesa vis nespeju uzklaust, o tavo bernuzelio tortas kur darytas ir ar tas traukinukas tikras ar pagamintas? blush2.gif g.gif

Vaivos juosta labai grazios tavo mergaiciukes wub.gif

O mes tai isvaziavom su suneliu i rugpieniu kaima biggrin.gif , pas senelius, prosenelius, dar atsventem pusbrolio gimsiuka su saslais, tai gryzom pailseje kaip is kokiu Havaju biggrin.gif thumbup.gif

Atsakyti