Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 09, 22:55)
jei nebūčiau Angelo mama, tikriausiai ir aš nejaukiai jausčiaus... nežinočiau ką sakyt, kur žiūrėt, ko klaust... tikriausiai...
tau sunkiau... mano atveju šalia buvo vyras, Miglė, tėvai. Draugai ypatingai geri ir supratingi... o tau reikia pareit į tuščius namus.... va čia tai reikia stiprybės...

tikrai taip verysad.gif verysad.gif verysad.gif
maniau, daugiau niekada nebūsiu viena, nes bus visada dukrytė šalia... verysad.gif
deja...

atsiprašau, kad aš tik liūdnai...
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 06 09, 23:05)
aš tik liūdnai...

..suprantama... ne ašaros turėjo būt pas tave, o džiaugsmas...
keistai viskas kartais susiklosto.
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 06 09, 22:43)
dar pastebėjau... kai kurie iš draugų, sužinoję, kas man nutiko, dingsta kaip į vandenį... atsiriboja...

Zinai o as to nepastebejau g.gif seip dauguma sutikus visiskai apie tai nekalba smile.gif jokiu uzuojautu...ir labai gerai nes nuo ju dar sunkiau.O seip as pacioi pradzioj pasakiau keliem zmonem butent tam kad manes nekamantinetu ir neklausinetu... seip buvau isgirdusi tokiu zodziu kaip: "Suo kuom sveikinti?", "Oooo tai jau turite sesute?!O naktimis duoda miegot?".... doh.gif Man pasiseke kad vyras buvo namuose ir pirmas savaites nereikejo eiti i darzeli, ir visas tas savaites ruosiau save...kad isgirdus tokius klausimus nepradeciau kriokti...aisku ir dabar kalbant akys prisipyldo asarom...stengiuosi susilaikyti...bet man labai gerai kai issipasakoju...iki dabar vengiu dideliu kompaniju...nejaukiai jauciuosi...bet bendravimo man ir taip netruksta smile.gif dabar galvoju kaip dabar gyvenciau jai neversciau saves eiti unsure.gif tesiog eiti,nesvarbu kur...

P.S. Jie nedingsta smile.gif jie nezino kaip elgtis...ir dar kai manes klausia o as nenoriu tam zmogui nieko pasakoti, atsakau: "kada nors mes pasikalbesime apie tai,ne dabar"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 09 birželio 2010 - 23:04
Ramu čia šįvakar......
Gaila neturiu kuo pasidžiaugt.. verysad.gif

atrodo, vieną dieną žingsnis į priekį... kitą dieną trys žingsniai atgal..
kažin kiek ilgai aš dar bėgsiu nuo pažįstamų žmonių, bijodama klausimų....

dar pastebėjau... kai kurie iš draugų, sužinoję, kas man nutiko, dingsta kaip į vandenį... atsiriboja...

console.gif
Suprantu kaip sunku.... bet tu esi is musu stipriausia! Nes tu viena kovoji su liudesiu....skausmu....vienatve.....
Draugu ir pas mus atsisijojo,manau,tai naturalu.Po kiek laiko isidrasine arba sugrys arba dings su visam.
Laikykis,ateik cia ir liudek,guoskis,nes tik cia tave tikrai visos suprasim 4u.gif
Atsakyti
kaip matau, cia mamytem nesimiega naktym tongue.gif del draugu, tai ir as atsirinkau kas ir kur.dabar ju daug daugiau turiu, bet per visa LT isimaise, nes daug susipazystu su mamytem kai ligoninese gulim, kur tik nuvaziuoju, visur sveikinasi, net neatpazystu visur, o mane prisimena thumbup.gif thumbup.gif siaip liudna vienai.drauges augina sveikus vaikus, tai kazkaip nesinori pas jas eit, kad nepradeciau pavydet, dar kokia nelaime prisaukciau savo pavydu, o bogo niekam nelinkiu....tai ir sedziu prie interneto
Atsakyti
Laba ryta,
šiandien sužinojau, kad kažkas buvo aplankyt mano Angeliuką ir uždegė žvakeles wub.gif
dar draugė papasakojo keistai įdomų sapną apie mane ir mano dukrytę... Ji atėjo tarsi jai padėkot už rūpestį manimi ir ja wub.gif apėmė keistas jausmas... ir džiaugsmas, kad dukrytė aplankė kažką ir kad jai gera.. tikiuosi..... ir liūdesėlis, kad ne mane aplankė mano mažytė...

Divėja kaip supratau, mes iš to paties miesto.. ar seniai jau vilniuje?

aš iš jūsų semiuos tos stiprybės 4u.gif ačiū Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 06 09, 10:09)
sveikutes,mano pilvuzas auga kaip ant mieliu doh.gif ,na seip tai  viskas gerai jokiu pakolkas problemu neturiu,ir orai dar palankus,kazin kaip bus kai prasides didieji karsciai g.gif na ir laikas kazkaip jau greitai eina wub.gif

sveika, isivaizduoju, kad pilvuzas smile.gif auga. juk ne tiek daug ir liko. mano jau irgi nemazas, o dar geri trys menesiai. nepaeisiu i gala blink.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 09, 16:10)
Laba.

Buvom Kaune su Migle pas odontologę, paskui jau pildėm norus, nes gerai elgėsi - akropolis, čiuožynės, smėlio skulptūros, pusbrolius aplankyt. Pervargau nežmoniškai.........

VJ tikrai atrodai puikiai, visai ne kaip mamyte, o kaip paaugle smile.gif

Ramu čia šįvakar......
Gaila neturiu kuo pasidžiaugt.. verysad.gif

atrodo, vieną dieną žingsnis į priekį... kitą dieną trys žingsniai atgal..
kažin kiek ilgai aš dar bėgsiu nuo pažįstamų žmonių, bijodama klausimų....

taip jau yra su tais zmonemis. nedrista paskambinti ar aplankyti. nezino ka sakyti. o ir nejaucia tavo skausmo. tie zodziai, kad svetimo skausmo nebuna, yra labai teisingi.
as nekarta tai patyriau pati, kai man buna mano pazistamos skundizasi kaip jos issigando del savo vaiko, kaip vos istvere, kaip as neisivaizduoju kaip baisu joms buvo. o tai, kad as savo vaika palaidojau visi seniai tikriausiai pamirso, arba galvoja, kad ir as pati tikriausiai pamirsau, vistik 3 metai praejo. man sugelia viduj, kai klausau tokiu kalbu...bet nuryju visa tai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 06 10, 11:45)

aš iš jūsų semiuos tos stiprybės  4u.gif ačiū Jums visoms  4u.gif

Ir as is Vilniaus blush2.gif
Mes cia visos semiames stiprybes viena is kitos. group.gif

VJ nuostabi seimyna wub.gif , ir, kaip mergaites sake, mamyte atrodo labai thumbup.gif

As tyrimus (privaciai) irgi dariausi SORPO, man ten patiko. Kainos gal biski aukstokos bet aptarnavimas thumbup.gif
Pilvuzinukems po 4u.gif Greitai eina laikas.
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 06 10, 11:45)
Laba ryta,
šiandien sužinojau, kad kažkas buvo aplankyt mano Angeliuką ir uždegė žvakeles  wub.gif
dar draugė papasakojo keistai įdomų sapną apie mane ir mano dukrytę... Ji atėjo tarsi jai padėkot už rūpestį manimi ir ja  wub.gif apėmė keistas jausmas... ir džiaugsmas, kad dukrytė aplankė kažką ir kad jai gera.. tikiuosi..... ir liūdesėlis, kad ne mane aplankė mano mažytė...

aš iš jūsų semiuos tos stiprybės  4u.gif ačiū Jums visoms  4u.gif

Nu va,kaip smagu 4u.gif va cia tai tikra drauge thumbup.gif

As i Vilniu atvaziavau studijuoti,ir taip pasilikau cia.Susiradau vyra,istekejau nusipirkom buta ir tapau vilniete tongue.gif Tai jau 12metu cia.Nors pas tevus gryztu daznai ir draugu dar ten turiu.
O kaip tu i Vilniu atsikraustei? Kiek laiko jau cia????

QUOTE(*Aniri* @ 2010 06 10, 12:41)
*r as is Vilniaus  blush2.gif

**Mes cia visos semiames stiprybes viena is kitos.  group.gif

***As tyrimus (privaciai) irgi dariausi SORPO, man ten patiko. Kainos gal biski aukstokos bet aptarnavimas thumbup.gif

*Musu,pasirodo,nemazai vilnieciu bigsmile.gif gal susibegima koi kada padarytumem? ax.gif

** drinks_cheers.gif kitaip ir buti negali!

***As po angeliuko irgi ten tyrimus dariausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 06 10, 12:46)
Nu va,kaip smagu 4u.gif  va cia tai tikra drauge thumbup.gif

As i Vilniu atvaziavau studijuoti,ir  taip pasilikau cia.Susiradau vyra,istekejau nusipirkom buta ir tapau vilniete tongue.gif  Tai jau 12metu cia.Nors pas tevus gryztu daznai ir draugu dar ten turiu.
O kaip tu i Vilniu atsikraustei? Kiek laiko jau cia????
*Musu,pasirodo,nemazai vilnieciu bigsmile.gif  gal susibegima koi kada padarytumem? ax.gif

** drinks_cheers.gif  kitaip ir buti negali!

***As po angeliuko irgi ten tyrimus dariausi drinks_cheers.gif

* gera mintis del susibegimo bigsmile.gif Kas dar is Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2010 06 10, 10:50)

as wub.gif
Atsakyti
Labukas mergaiciukes 4u.gif nasata brangioji kaip as tave suprantu,isivaizduoju kaip tu jautiesi...po sunelio praradimo nuo manes irgi visi tiesiog nusisuko,tie kurie buvo draugai tiesiog nebebendrauna...su vyru apie maziuka angeliuka negaliu sneketi jis vengia situ kalbu...as siuo metu uk...gimines mano lietuvoje,vilniuje...neturiu net su kuo pasneketi galima sakyti esu viena,su dukrele nesnekam sita tema nes ji iskart asaroja...laikau savyje visas savo mintis ir skausma...bet kartais atrodo kad isprotesiu...du metus sunelis buvo visas dienas ir naktis kartu,niekur be jo neidavau visur kartu...neisivaizdavau gyvenimo be jo...kodel taip? asaros...asaros
Atsakyti