QUOTE(rencius* @ 2010 06 09, 10:09)
sveikutes,mano pilvuzas auga kaip ant mieliu

,na seip tai viskas gerai jokiu pakolkas problemu neturiu,ir orai dar palankus,kazin kaip bus kai prasides didieji karsciai

na ir laikas kazkaip jau greitai eina
sveika, isivaizduoju, kad pilvuzas

auga. juk ne tiek daug ir liko. mano jau irgi nemazas, o dar geri trys menesiai. nepaeisiu i gala
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 09, 16:10)
Laba.
Buvom Kaune su Migle pas odontologę, paskui jau pildėm norus, nes gerai elgėsi - akropolis, čiuožynės, smėlio skulptūros, pusbrolius aplankyt. Pervargau nežmoniškai.........
VJ tikrai atrodai puikiai, visai ne kaip mamyte, o kaip paaugle
QUOTE(nasata @ 2010 06 09, 22:43)
Ramu čia šįvakar......
Gaila neturiu kuo pasidžiaugt..
atrodo, vieną dieną žingsnis į priekį... kitą dieną trys žingsniai atgal..
kažin kiek ilgai aš dar bėgsiu nuo pažįstamų žmonių, bijodama klausimų....
dar pastebėjau... kai kurie iš draugų, sužinoję, kas man nutiko, dingsta kaip į vandenį... atsiriboja...
taip jau yra su tais zmonemis. nedrista paskambinti ar aplankyti. nezino ka sakyti. o ir nejaucia tavo skausmo. tie zodziai, kad svetimo skausmo nebuna, yra labai teisingi.
as nekarta tai patyriau pati, kai man buna mano pazistamos skundizasi kaip jos issigando del savo vaiko, kaip vos istvere, kaip as neisivaizduoju kaip baisu joms buvo. o tai, kad as savo vaika palaidojau visi seniai tikriausiai pamirso, arba galvoja, kad ir as pati tikriausiai pamirsau, vistik 3 metai praejo. man sugelia viduj, kai klausau tokiu kalbu...bet nuryju visa tai ir tiek.