Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinė technika

QUOTE(AŠA @ 2008 01 06, 13:31)
nelabai aš ten suprantu  blush2.gif na, rašo kartais "nerūdijančio plieno spalva", "metalo spalva"... tai kažkas panašaus... na, svarbu, kad ne balta smile.gif nors, sako, jos rūdija sad.gif

Supratau, dėl to ir norėjau pasitikslint. Man kažkaip sidabro spalva, tai aliuminis smile.gif
Siūlau pasižiūrėti:
Okaitė Electrolux EOB 33100 X
Kaitlentė Electrolux EHS 60020X
Čia toks paprastutis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 06, 11:52)
Supratau, dėl to ir norėjau pasitikslint. Man kažkaip sidabro spalva, tai aliuminis smile.gif
Siūlau pasižiūrėti:
Okaitė Electrolux EOB 33100 X
Kaitlentė Electrolux EHS 60020X
Čia toks paprastutis variantas.

orkaitė tai nebloga (aišku, visada noris dar geriau biggrin.gif ), o vat kaitlentės norėtųsi su išsiplėtimu... gal geriau virs ir keps didesnio skersmens puodai g.gif
senukuose vat į tuos du variantus seilę varvinau (AEG ir HANSA)
kol kas labai domina visų informacija, kas būtina technikoje (na., pvz., pirolizė, dvigubas-trigubas-keturgumas stiklas ir pan.), o ko gali ir nebūti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 06 sausio 2008 - 12:30
Sveiki!Pagaliau ramybė mano širdy biggrin.gif ! Nežinau kiek teisingas mano pasirinkimas, bet jau nusibodo tas blaškymasis paieškose. Vakar apsisprendžiau:
Kaitlentė AEG 66100K-MN
Orkaitė AEG B3191-4M
Gartraukis ELICA GEA
Pardavėjas sakė,kad Vokietijoje gaminta,rinkta. Laikas parodys,kiek tai atitinka mano lūkesčius thumbup.gif
Atsakyti
kvailas klausimas: kuo skiriasi, kur surinkta? juk jei detales tos pacios, tai rinkta kur nors taivanyje bus pigesne uz rinkta vokietijoj, o kokybe juk nesikeicia g.gif:
Papildyta:
QUOTE(Jilona @ 2008 01 06, 15:38)
Sveiki!Pagaliau ramybė  mano širdy  biggrin.gif ! Nežinau kiek teisingas mano pasirinkimas, bet jau nusibodo tas blaškymasis paieškose. Vakar apsisprendžiau:
Kaitlentė  AEG  66100K-MN
Orkaitė    AEG B3191-4M
Gartraukis  ELICA GEA
Pardavėjas sakė,kad Vokietijoje gaminta,rinkta. Laikas parodys,kiek tai atitinka mano lūkesčius  thumbup.gif

man regis labai vykęs pasirinkimas - sveikinu drinks_cheers.gif tik vat kodėl gartraukis baltas prie sidabrinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 01 06, 19:00)
kvailas klausimas: kuo skiriasi, kur surinkta? juk jei detales tos pacios, tai rinkta kur nors taivanyje bus pigesne uz rinkta vokietijoj, o kokybe juk nesikeicia g.gif:
Papildyta:

man regis labai vykęs pasirinkimas - sveikinu drinks_cheers.gif tik vat kodėl gartraukis baltas prie sidabrinių g.gif

doh.gif Na ir ir išgąsdinai... Jau net suabejojau,kad vėl apsižioplinau. Vieno modelio yra baltas, bet mano kt.modelis,blizgantis mėnulio sidabru... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jilona @ 2008 01 06, 20:28)
doh.gif  Na ir ir išgąsdinai... Jau net suabejojau,kad vėl apsižioplinau. Vieno modelio  yra baltas, bet mano kt.modelis,blizgantis mėnulio sidabru...  smile.gif

tada liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 01 06, 22:34)
tada liuks  drinks_cheers.gif

Sako,kad nerūdytų,pirmiausiai reikia aplaistyti.Tik tiksliai nežinau kuo: alumi ar šampanu? Bet vistiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jilona @ 2008 01 06, 17:38)
Sveiki!Pagaliau ramybė  mano širdy  biggrin.gif ! Nežinau kiek teisingas mano pasirinkimas, bet jau nusibodo tas blaškymasis paieškose. Vakar apsisprendžiau:
Kaitlentė  AEG  66100K-MN
Orkaitė    AEG B3191-4M
Gartraukis  ELICA GEA
Pardavėjas sakė,kad Vokietijoje gaminta,rinkta. Laikas parodys,kiek tai atitinka mano lūkesčius  thumbup.gif

Geras pasirinkimas thumbup.gif
Ir vis tik yra skirtumas, kur vis tik daiktas surinktas 4u.gif
Atsakyti
o koks pigiausias AEG variantas su pirolize ax.gif
ir kokį įleidžiamą gartraukį rekomenduotumėt?
štai tokį nužiūrėjom... ką apie jį manot?
dar ir toks nieko, bet jis turbūt montuojamas ne į spintelę, o po ja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 08 sausio 2008 - 18:10
[quote=AŠA,2008 01 08, 19:59]
o koks pigiausias AEG variantas su pirolize ax.gif
Kiek aš žiūrėjau ir klausinėjau pardavėjų, tai apie pirolizę labai skeptiškai atsiliepė. 2val reikia įjungti orkaitę,atrodo, aukščiausia temperatura.
1.Labai smirdi degėsiai.
2.Labai daug sunaudojama elektros.
Nors tai ir daroma gal 2kartus per metus, bet ar verta? Jei kepant kažkur aptiško,juk vistiek pavalysi nešvarumus po kepimo,o ne lauksi pusmečio,kada viskas 'apaugs' ir su šluotele ruošiesi pelenus iššluoti. Geriau jau pasirinkti tokį orkaitės variantą,kada į skardą pripilama vandens ir pakaitinama(ten būna tokia programėlė).Tuomet nešvarumai lengviau 'atšoka' ir nusivalo. Panašų efektą galima pasiekti ir su paprasta orkaite, pripylus vandens ir pakaitinus 50laipsnių temperatūroje.
Bet ar jau taip svarbu lengvas valymas? Manau,kad orkaitės privalumas yra platus kepimo programų pasirinkimas.Būna ir picos, duonos kepimo programų... Reikia tik įsivaizduoti, kas pačiai bus reikalinga.
Atsakyti
kokios dar kieno mintys dėl pirolizės???

ir domina gartraukiai... kaip suprasti "metalinis filtras", "anglies filtras"? aš tiesiog noriu, kad filtrą būtų galima nuplauti, o keisti nenorėčiau, nes pirma: papildomi pinigai, antra; po metų kitų gali jau nei modelio, nei filtrų nelikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 01 09, 17:03)
kokios dar kieno mintys dėl pirolizės???

ir domina gartraukiai... kaip suprasti "metalinis filtras", "anglies filtras"? aš tiesiog noriu, kad filtrą būtų galima nuplauti, o keisti nenorėčiau, nes pirma: papildomi pinigai, antra; po metų kitų gali jau nei modelio, nei filtrų nelikti smile.gif

Kas dėl pirolizės, turiu ir naudoju, be to esu patenkinta, nes... nereikia valyti, tik nuo dugno su drėgnu skudurėliu nubraukti "dulkes", kas dėl kvapo, taip kikias 15 min sklinda nemalonus kvapas, bet jungiu gartraukį, praveriu langą ir... turiu kaip naują orkaitę be jokių pastangų.
Anksčiau turėjom senovinę orkaitę, tai kai ją išpurkšdavau orkaičių valikliu, patikėkit kvapas ne ką geresnis ir silpnesnis, tik gal kitoks, bet taip pat nemalonus, o po to vos ne dantimis viską savo rankom ir šveiti, na dabar naujos gal lengviau valosi, bet aš net nebandžiau smile.gif

Filtrai:
"metalinis filtras" — kai išpučia į ventiliacijos angą (reikia tik laikas nuo laiko išplauti)
"anglies filtras" — kai nėra galimybės pajungti į ventiliaciją ir oras filtruojamas per filtrą ir išpučiamas atgal į patalpą (reikia laikas nuo laiko keisti)
Papildyta:
Tiesa, pirolizę naudoju kas kokiu 3 mėn., nes mano orkaitė su mėsos termometru ir labai skaniai iškepa mėsos gabalas. Tiesiog pamarinuoji palaikai pora dienų, dedi į orkaitę ir turi skanutėlį (kaip Maximoje ar kitur kur kepa) mėsos gabalą.
Dėl to ir tenka dažniau jungti pirolizę, nes kepama mėsa prigarina riebalų
Aš jau tokia tinginė smile.gif, kad net kotletukus kepu orkaitėje (rankovėje), kad neapšaudytų kaitentės ir nereiktų jos valyti.
Bet mano tingėjimas turi ir teigiamą pusę, nereikia papildomų riebalų, gaunam sveiką, skanų maistą ir minimum pastangų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 09 sausio 2008 - 15:24