O šaldytuvas bus Liebherr
Aš sau nusprendžiau - kas su vandeniu (indaplovė, skalbyklė) bus Siemens, kas tik su kaitinimu (kaitlentė, orkaitė, mikrobangė) bus AEG-Electrolux
. Net sunku pasakyti kodėl, bet iš daugelio šaltinių man susidarė tokia nuomonė. Šiaip manau, kad Siemens kaitinimas irgi geras, bet ne geresnis (arba labai nežymiai geresnis), o tik brangesnis. Be to, Siemens neturi normalaus dydžio garinės orkaitės, kurioje būtų ir pakankamai negarinių funkcijų.
.
QUOTE(Saja @ 2008 05 06, 16:24)
Aš sau nusprendžiau - kas su vandeniu (indaplovė, skalbyklė) bus Siemens, kas tik su kaitinimu (kaitlentė, orkaitė, mikrobangė) bus AEG-Electrolux
. Net sunku pasakyti kodėl, bet iš daugelio šaltinių man susidarė tokia nuomonė. Šiaip manau, kad Siemens kaitinimas irgi geras, bet ne geresnis (arba labai nežymiai geresnis), o tik brangesnis. Be to, Siemens neturi normalaus dydžio garinės orkaitės, kurioje būtų ir pakankamai negarinių funkcijų.
.
Kokia išsami informacija
AEG, Siemens ar kt. dar ne pats svarbiausias dalykas, AEG B klasių ne būtinai bus geresnė už A klasių ... Beko...
QUOTE(AŠA @ 2008 05 06, 17:33)
AEG, Siemens ar kt. dar ne pats svarbiausias dalykas, AEG B klasių ne būtinai bus geresnė už A klasių ... Beko...
Klases neparodo gaminio kokybes.
Klase gali parodyti kiek yra ekonomiskas daiktas, kiek sunaudoja elektros energijos, kiek sunaudoja vandens, kaip gerai isgrezia skalbinius, kaip gerai isdziovina ir pan.
Taciau nelabai zinau koks turi buti prastas AEG modelis, kad lygintusi su Beko geriausiu modeliu. Tai skirtingos firmos kur viena daugiau demesio skiria kokybei, o kita daugiau demesio pigumui, viena orientuota i vienus klientus, kita i kitus.
QUOTE(Zilvinas @ 2008 05 06, 19:50)
Klases neparodo gaminio kokybes.
Klase gali parodyti kiek yra ekonomiskas daiktas, kiek sunaudoja elektros energijos, kiek sunaudoja vandens, kaip gerai isgrezia skalbinius, kaip gerai isdziovina ir pan.
Taciau nelabai zinau koks turi buti prastas AEG modelis, kad lygintusi su Beko geriausiu modeliu. Tai skirtingos firmos kur viena daugiau demesio skiria kokybei, o kita daugiau demesio pigumui, viena orientuota i vienus klientus, kita i kitus.
nesiginčysiu
QUOTE(Zilvinas @ 2008 05 06, 20:50)
O jei lyginsime AEG ir Siemens
QUOTE(Betule @ 2008 05 07, 08:57)
Reikia lyginti konkrecius modelius, negalima pasakyti vienareiksmiskai.
Dazniausia kaina pasako, kuris daiktas geresnis.
Tos pacios firmosi Siemens skalbimo masina viena gali kainuoti 1200 Lt. kita 2800 Lt., tas pats ir su AEG.
Jei Siemens preke gaminta Vokietijoje dazniausia buna geresnes kokybes ir brangesne, bet tikrai nevisada.
Dar tik planuojam pirkti kaitlentę AEG arba Siemens. Arba gal nuomonė visai apsikeis pradėjus rimčiau domėtis kaitlentėmis
Į ką labiausiai reikia atkreipti dėmesį?
Reikia apsispresti kokios Jus noresit. Elektrines ar dujines, indukcines ar paprastos su kaitinimo elementais ?
QUOTE(Saja @ 2008 05 06, 16:24)
.
Jus beveik teisus, beveik, todel kad orkaite rinkciausi tik Siemens, deja ji bus brangesne nei analogisku f-ju AEG'as, bet gerokai talpesne ir surinkimo kokybe lenks bet koki AEG'a, kai sudedi AEG'o ir Siemens'o kepimo skardas salia, skirtumas tampa akivaizdus. O talpa orkaiteje ne paskutinis faktorius, aisku perkant daug kas ziuri i f-ju kieki ir vos ne mygtukus ant orkaiciu skaiciuoja
Tik reik nepasimaut ant kokio nors "pilkojo importo" ispanu rinkimo Siemens'o, kuriu pilni internetiniai shopai, ir baziu sandeliai, ju talpa buna apie 53l. tuo tarpu vokiskos buna 58l. ir daugiau.
Domina visa virtuvinė buitinė technika: šaldytuvas (ūgis plius/minus nuo 150 į viršų), indaplovė (45 cm), viryklė su orkaite (bus statomos atskirai), gartraukis. Atrodo tiek. Spalva metalic. Svarbu ekonomiškumas, kad tyliai veiktų (pvz šaldytuvas)... Atrodo tiek.
Tiesa, pirmenybę atiduodam AEG/Electroliux
Lauksiu konkrečių pasiūlymų, geriau į AŽ.
Ačiū.
Tiesa, pirmenybę atiduodam AEG/Electroliux
Lauksiu konkrečių pasiūlymų, geriau į AŽ.
Ačiū.
o aš ieškau dabar dujinės viryklės viršaus, elektrinės orkaitės indaplovės ir gartraukio. tai mano mintys:
dujinis viršus nelabai jau jis kuo ypatingas. juk nieko ten tokio super nėra, todėl firmos nelabai svarbu
elektrinė orkaitė- kažkaip sumasčiau, kad gal nieko Bosch, Electroliux. Kaip jums tokie modeliai: Bosch HBN2302505 (paperka 36 mėn garantija) arba Electroliux EOB64100X
indaplovė- ko gero reikėtų tos mažesnės. tai kaip pvz ARDO LS 9117BX?
o va dėl gartraukio tai neturiu jokios nuomuonės
laukiu patarimų
dujinis viršus nelabai jau jis kuo ypatingas. juk nieko ten tokio super nėra, todėl firmos nelabai svarbu
elektrinė orkaitė- kažkaip sumasčiau, kad gal nieko Bosch, Electroliux. Kaip jums tokie modeliai: Bosch HBN2302505 (paperka 36 mėn garantija) arba Electroliux EOB64100X
indaplovė- ko gero reikėtų tos mažesnės. tai kaip pvz ARDO LS 9117BX?
o va dėl gartraukio tai neturiu jokios nuomuonės