Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinė technika

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 09, 15:32)
Kas dėl pirolizės, turiu ir naudoju, be to esu patenkinta, nes... nereikia valyti, tik nuo dugno su drėgnu skudurėliu nubraukti "dulkes", kas dėl kvapo, taip kikias 15 min sklinda nemalonus kvapas, bet jungiu gartraukį, praveriu langą ir... turiu kaip naują orkaitę be jokių pastangų.
Anksčiau turėjom senovinę orkaitę, tai kai ją išpurkšdavau orkaičių valikliu, patikėkit kvapas ne ką geresnis ir silpnesnis, tik gal kitoks, bet taip pat nemalonus, o po to vos ne dantimis viską savo rankom ir šveiti, na dabar naujos gal lengviau valosi, bet aš net nebandžiau smile.gif

Filtrai:
"metalinis filtras" — kai išpučia į ventiliacijos angą (reikia tik laikas nuo laiko išplauti)
"anglies filtras" — kai nėra galimybės pajungti į ventiliaciją ir oras filtruojamas per filtrą ir išpučiamas atgal į patalpą (reikia laikas nuo laiko keisti)
Papildyta:
Tiesa, pirolizę naudoju kas kokiu 3 mėn., nes mano orkaitė su mėsos termometru ir labai skaniai iškepa mėsos gabalas. Tiesiog pamarinuoji palaikai pora dienų, dedi į orkaitę ir turi skanutėlį (kaip Maximoje ar kitur kur kepa) mėsos gabalą.
Dėl to ir tenka dažniau jungti pirolizę, nes kepama mėsa prigarina riebalų
Aš jau tokia tinginė smile.gif, kad net kotletukus kepu orkaitėje (rankovėje), kad neapšaudytų kaitentės ir nereiktų jos valyti.
Bet mano tingėjimas turi ir teigiamą pusę, nereikia papildomų riebalų, gaunam sveiką, skanų maistą ir minimum pastangų.

apie pirolizę jau aiškiau biggrin.gif
bet su filtrais dar tamsus miškas blush2.gif
pvz. šitas arba šitas nejau jie tikrai tokie galingi g.gif ir tas anglies filtras tik piedas prie jų, o pagrindas metalinis?
Atsakyti
Komplekte yra metaliniai filtrai, o anglinius reikia pirkti atskirai
Atsakyti
[quote=Jilona,2008 01 06, 15:38]
Sveiki!Pagaliau ramybė mano širdy biggrin.gif ! Nežinau kiek teisingas mano pasirinkimas, bet jau nusibodo tas blaškymasis paieškose. Vakar apsisprendžiau:
Kaitlentė AEG 66100K-MN
Orkaitė AEG B3191-4M
Gartraukis ELICA GEA
Pardavėjas sakė,kad Vokietijoje gaminta,rinkta. Laikas parodys,kiek tai atitinka mano lūkesčius thumbup.gif
[/quote]
tik siulyciau pirkti kaip komplekta, bus pigiau, jei dar reikes- kreipkites mirksiukas.gif

[quote=Jilona,2008 01 08, 23:29]
[quote=AŠA,2008 01 08, 19:59]
o koks pigiausias AEG variantas su pirolize ax.gif
Kiek aš žiūrėjau ir klausinėjau pardavėjų, tai apie pirolizę labai skeptiškai atsiliepė. 2val reikia įjungti orkaitę,atrodo, aukščiausia temperatura.
1.Labai smirdi degėsiai.
2.Labai daug sunaudojama elektros.
Nors tai ir daroma gal 2kartus per metus, bet ar verta? Jei kepant kažkur aptiško,juk vistiek pavalysi nešvarumus po kepimo,o ne lauksi pusmečio,kada viskas 'apaugs' ir su šluotele ruošiesi pelenus iššluoti. Geriau jau pasirinkti tokį orkaitės variantą,kada į skardą pripilama vandens ir pakaitinama(ten būna tokia programėlė).Tuomet nešvarumai lengviau 'atšoka' ir nusivalo. Panašų efektą galima pasiekti ir su paprasta orkaite, pripylus vandens ir pakaitinus 50laipsnių temperatūroje.
Bet ar jau taip svarbu lengvas valymas? Manau,kad orkaitės privalumas yra platus kepimo programų pasirinkimas.Būna ir picos, duonos kepimo programų... Reikia tik įsivaizduoti, kas pačiai bus reikalinga.
[/quote]
degesiai is tiesu smirdi (nors jei jau isigijai, tai negi sakysi kad ta f-ja yra bloga
energijos sunaudoja 1-2 kWh lotuliukas.gif ty 20-60 ct priklausomai nuo skaitliuko
Atsakyti
QUOTE(Komandosas @ 2008 01 11, 11:40)
tik siulyciau pirkti kaip komplekta, bus pigiau, jei dar reikes- kreipkites  mirksiukas.gif
degesiai is tiesu smirdi (nors jei jau isigijai, tai negi sakysi kad ta f-ja yra bloga
energijos sunaudoja 1-2 kWh  lotuliukas.gif  ty 20-60 ct priklausomai nuo skaitliuko

Kaitlentė AEG 66100K-MN
Orkaitė AEG B3191-4M
Gartraukis ELICA GEA

Šią visą įrangą kartu pirkau viename bazės sandėlyje ir jau su visomis nuolaidomis sumokėjau 2600Lt. Tai daug ar mažai?
Atsakyti
nelabai randu, kuo skiriasi orkaitės AEG B3191-4M ir AEG B31915-4M? kad vizualiai rankenėlių forma kita pastebėjau, o daugiau? ir kodėl būtent šie modeliai šiuo metu išparduodami: seniai pagaminti ir nebegaminami ar kokia kita priežastis?
P.S. visada maniau, kad internetu perkant yra pigiau, bet buvom Vilniuje apsižiūrėti, kaip technika gyvai atrodo, tai žiūriu, kad ne - Ermitaže didesnės nuolaidos, nei siūlo didmenininkai. Keista g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 13 sausio 2008 - 16:09
QUOTE(Jilona @ 2008 01 12, 09:30)
Kaitlentė AEG 66100K-MN
Orkaitė AEG B3191-4M
Gartraukis ELICA GEA

Šią visą įrangą kartu pirkau viename bazės sandėlyje ir jau su visomis nuolaidomis sumokėjau 2600Lt. Tai daug ar mažai?

Gal gali parasyti kur pirkai tiksliau, kokiam sandely? dekui
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 06, 08:17)

Pirkau Kaune, Pramonės 16 (1salė).Ten yra buitinės technikos "Buitex" parduotuvės skyrius. Dar "Buitex" padalinių yra Vytauto pr.1; Čiurlionio g.17. Tik nežinau ar visur kainos vienodos. Linkiu išsirinkti geriausią variantą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 06, 08:17)

Važiuoti niekur nereikia, pas mus www.eurobuitis.lt
200 Lt mažiau ir dar būtų geresnė kaitlentė ( su 2 praplėtimais)
kaitlentė būtų
66200K-MN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 14 vasario 2008 - 20:43
Planuojam pirkti skalbinių džiovintuvą ir indaplovę iš Blomberg. Gal kas pirkot ir galit atsiliepimus parašyti, nes labai bijau apsipirkti. scare.gif

Iš anksto dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2008 04 15, 15:30)
Planuojam pirkti skalbinių džiovintuvą ir indaplovę iš Blomberg. Gal kas pirkot ir galit atsiliepimus parašyti, nes labai bijau apsipirkti. scare.gif

Iš anksto dėkoju    aciuks.gif

Blomberg brangi turkiška technika, tada jau geriau pirk Beko, pinigėlių sutaupysi, o pagamintos vistiek ten pat.
Atsakyti
Vakar rinkausi buitinę techniką virtuvei. Orkaitę Elektroliux, kaitlentę Bosh, indaplovę Elektroliux, gartraukis Elica, šaldytuvas Liebherr.
Meistras siūlė Siemens techniką, tačiau man ji per brangi. Nepatarė Beko,
Blomberg, Zanussi, Samsung, Baumatic.
Atsakyti
QUOTE(Indre mama @ 2008 04 27, 12:49)
Vakar rinkausi buitinę techniką virtuvei. Orkaitę Elektroliux, kaitlentę Bosh, indaplovę Elektroliux, gartraukis Elica, šaldytuvas Liebherr.
Meistras siūlė Siemens techniką, tačiau man ji per brangi. Nepatarė Beko,
Blomberg, Zanussi, Samsung, Baumatic.

Mes patys galvojam virtuvei pirktis AEG buitinę techniką, nors vieni pažįstami primygtinai siūlo Siemens g.gif
Atsakyti