QUOTE (Ingule @ 2004 06 18, 18:41) |
musu name dujos, o jei vesciau elektrine, nieks neduos spec. tarifo + trifazio ivedimas i 5a ![]() |
Pasitikslink su elektros tinklais dėl tarifo. Aš visiškai neseniai šnekėjau. Dabar nesvarbu ar dujos yra, ar ne. Jei įsirengi elektrinę viryklę ir ją priduodi kaip priklauso, tada gausi ir tą tarifą mažesnį. Aš tingiu žiūrėti, bet kažkada kai domėjausi buvau radusi šitą informaciją vakarų skirstomųjų tinklų puslapyje www.vest.lt.
QUOTE (kasiopeja @ 2004 08 17, 13:22) |
O as tai tik stiklo keramika dabar imciau ir su tais jungikliais, kur po stiklu, nes dujine mane baigia is kantrybes isvesti - visur prigaruoja riebalu, o iskrapstyti pvz is po jungikliu neina ![]() ![]() ![]() |
Va ir mane ta dujinė nervuoja - valai valai, o vis tiek visuos plyšiuos pilna brudo. O vyras dujinės nori. Naujam name įkalbėjau taip - virtuvėje elektrinė keramikinė

QUOTE (aifa @ 2004 08 17, 14:12) |
na o katilinėja pastatysime ir dujinę, jei jis kartais užsimanytų bulvinius blynus ant stiprios ugnelės pačirškinti ![]() |
Aifa, na ir vaizdeli butu - vyras katilinej sau blynus kepa

Sveiki, noreciau paklausti tokio dalyko:
Nusipirkom montuojama elektrine orkaite, A ekonomiskumo klase. Musu name yra dujos, namas senas 27metai. Taigi vakarais ji nekaista. Viskas veikia, isskyrus kaitinima. Kadangi vyras elektros inzinierius, aiskino mazdaug taip : kai visas namas sujungia elektra, orkaitei hnebeuztenka energijos.
todel mazdaug nuo 17 val negaliu nieko kept orkaitej. Gal kam nors taip irgi buvo nutike? o gal tai orkaites gedimas?
Nusipirkom montuojama elektrine orkaite, A ekonomiskumo klase. Musu name yra dujos, namas senas 27metai. Taigi vakarais ji nekaista. Viskas veikia, isskyrus kaitinima. Kadangi vyras elektros inzinierius, aiskino mazdaug taip : kai visas namas sujungia elektra, orkaitei hnebeuztenka energijos.
todel mazdaug nuo 17 val negaliu nieko kept orkaitej. Gal kam nors taip irgi buvo nutike? o gal tai orkaites gedimas?
Musu namui 28 metai irgi elektrine orkaite nepaveza kai ijungiu ant 220..... sestadieni paprasciausiai issikvieteme elektrika, kad jis mums nuo skydines atvestu kita laida, nes dabartiniai yra per silpni ir vakarais kai ijungiame elektra tai orkaite nebeatlaiko...... dabar jau eina atskiras laidas orkaitei ir jis neturetu nei kaitsi, nei saugikliu neturetu ismetineti...... bet tiksliai nezinau, kadangi laidas tai atvestas, o rozete dar neistatyta........ taciau mane uzgarantavo kad problemu neturesiu su orkaite..... gal ir jus su ektriku pasikonsultuokite
QUOTE (Saga @ 2004 10 12, 10:27) |
Musu namui 28 metai irgi elektrine orkaite nepaveza kai ijungiu ant 220..... sestadieni paprasciausiai issikvieteme elektrika, kad jis mums nuo skydines atvestu kita laida, nes dabartiniai yra per silpni ir vakarais kai ijungiame elektra tai orkaite nebeatlaiko...... dabar jau eina atskiras laidas orkaitei ir jis neturetu nei kaitsi, nei saugikliu neturetu ismetineti...... bet tiksliai nezinau, kadangi laidas tai atvestas, o rozete dar neistatyta........ taciau mane uzgarantavo kad problemu neturesiu su orkaite..... gal ir jus su ektriku pasikonsultuokite |

QUOTE (Ingule @ 2004 10 12, 10:36) |
![]() |
pas mus irgi du laidai...... bet laido struktura visiskai pakitusi nuo tu laiku, jie nepritaikyti tokiems elektriniams prietaisams, nepaveza...... gal geriau ne su vyru o su elektriku konsultuokis

QUOTE (Saga @ 2004 10 12, 10:50) |
pas mus irgi du laidai...... bet laido struktura visiskai pakitusi nuo tu laiku, jie nepritaikyti tokiems elektriniams prietaisams, nepaveza...... gal geriau ne su vyru o su elektriku konsultuokis ![]() |
Mano vyras yra elektros ir elektronikos inzinierius

nezinau subtilybiu, bet mes kai panorom pastatyt elekrine virykle, gavom kviest elektrikus, kad is dvifazio padarytu trifazi, keite skaitklius net, na tiksliai nezinau, bet gavom stiprint itampa ar ka ten, kad veikt galetu orkaite
zodziu kiek zinau tas malonumas su elektrikais nepigiai kainavo, net neisvaizduoju kiek bet tikrai nemazai
zodziu kiek zinau tas malonumas su elektrikais nepigiai kainavo, net neisvaizduoju kiek bet tikrai nemazai
pas mus irgi trūksta elektros. Tai vyrui elektrikai aiškino, kad norint viska kaip reikiant sutvarkyti reikia kažkur 8000 Lt.
QUOTE (Ingule @ 2004 10 13, 10:07) |
Mano vyras yra elektros ir elektronikos inzinierius ![]() |
nu tai turi toki vyra o del elementarios orkaites ats internete ieskai

QUOTE (Saga @ 2004 10 13, 13:56) |
nu tai turi toki vyra o del elementarios orkaites ats internete ieskai ![]() ![]() |
Ieskau ne atsakymo, o tiesiog idomu pasidare, ar cia mums vieniems taip? Ir kaip ta problema issprendet?