Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

QUOTE(gretusiu @ 2010 05 12, 09:46)
Va, tipiskas studentas pries gynimus
user posted image

Kokie grazus tie tavo studentai lotuliukas.gif akytems atsispirt neimanoma lotuliukas.gif O Red Bulli tikrai tikiuosi tik kabutese parasei?

Milut,Amelytei tikrai viskas bus puikiai 4u.gif Dar gali zaisliuka is kitos puses padet,pakabint negu ji sukasi,tai jai bus idomu paziuret kas ten smile.gif O matai,kaip tau gerai clostas veike thumbup.gif Levanda,turi puiku pavyzdi,tai jau gali nusiteikti,kad pas tave puikus derlius mirksiukas.gif

Ablydute,su tokiom bobom geriau neturet reikalu,as tai tokius zmones ratais apeinu,kad man ramybes neterstu smile.gif
Papildyta:
Levanda,jei tavo geras derlius uzaugs,tai gali paprasyti IUI,kol vyro rezultatai geri , tikrai manau gyd.neatsisakys. Pas MB is viso super turtas,bet siule IUI,kad jau garantuotai viska padaryti sekmingai pradziai smile.gif (nes niekada nezinai,kas tiems grikiukams susisvies ax.gif Nors labai linkiu,kad tik geretu ir geretu 4u.gif )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Akutee ramiai, klausyk tik savo gines, o ne kazkokia daktare kazka pasake. Mano benros praktikos gydytojas tesdamas "bileteni" net nezinojo koks ligos kodas biggrin.gif Pati pasakiau, nes matai mano gine neaiskiai raso ir jis neiskaito biggrin.gif

Regataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 12 gegužės 2010 - 11:33
LArs 4u.gif bandau taip ir galvoti, kad viskas gerai... kad nuo nuovargio cia man skauda, ir kad leliukai auga.. pasikartosiu, bet tikrai viskas turi buti gerai, turi turi turi turi...
Atsakyti
Labas dienas smile.gif

Koks gražus lauke oras - buvau su savo šune lauke pasivaikščioti, dabar bandysiu užsiimti siuvimu blush2.gif

QUOTE(Akutee @ 2010 05 12, 12:36)
LArs 4u.gif bandau taip ir galvoti, kad viskas gerai... kad nuo nuovargio cia man skauda, ir kad leliukai auga.. pasikartosiu, bet tikrai viskas turi buti gerai, turi turi turi turi...

Aš tai iš vis nesuprantu kaip gydytoja gali daryti kažkokias išvadas neapžiūrėjus doh.gif Man pilvas dažnai traukėsi - tai kaip ir pirmas požymis, kad prasidėjo priešlaikinis, bet nei viena gydytoja telefonu nieko nesprendė, o ramino ir sakė ateit apžiūrai. Pasirodo viska ok. Tai ir Tau bus viskas liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kistina @ 2010 05 12, 12:47)
Labas dienas smile.gif

Koks gražus lauke oras - buvau su savo šune lauke pasivaikščioti, dabar bandysiu užsiimti siuvimu  blush2.gif

Kristina,
o tu mums savo pilvuziko neparodysi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kistina @ 2010 05 12, 12:47)
Pasirodo viska ok. Tai ir Tau bus viskas liuks  4u.gif

ka siusi? bigsmile.gif
aciu bus ir mums viskas gerai drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 05 12, 12:49)
Kristina,[/b] o tu mums savo pilvuziko neparodysi?  4u.gif

Apsileidus aš blush2.gif Dar nesifotkinau, bet vis save verčiu. Reiks MB pakalbinti, kad padarytų fotosesiją, po to graušiuos, kad taip ir nepasidariau nuotraukų su savo pilvuzų doh.gif

Akutee, bandysiu palutes ir merliukus ruoštis, gal dar kokį užvalkalėlį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kistina: 12 gegužės 2010 - 11:56
Kistina cia dabar tau toks noras uzejo ar visad siuvai? thumbup.gif
Labai baltai pavydziu toms, kurios siuva... zn tureciau masynka koki apabandyciau... kartais kyla noras.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 12, 12:58)
Kistina cia dabar tau toks noras uzejo ar visad siuvai? thumbup.gif
Labai baltai pavydziu toms, kurios siuva... zn tureciau masynka koki apabandyciau... kartais kyla noras.. ax.gif

Mane vaikystėje močiutė yra išmokiusi siųti ir man labai patinka, bet nieko rimto nesiuvu, nes ir mašinos neturiu, bet kartais iš anytos ar mamos pasiskolinu. Be to, pačiai yra žymiai pigiau pasidaryti, o dar jei patinka, tai iš viso kaifas mirksiukas.gif

Kur Regata užstrigo su rezultatais ? g.gif
Atsakyti
Kistina tikrai kaifas... as tik sulioj siudavau ka reikia... ir siuvinejau- labai patiko, ir neraiu irgi patiko ziauriai.. visokias serveteles.. mezgiau irgi... aisku nieko rimto, ka uzduodavo sulioj, ar ka pati primastydavau..
Aip senai ta dariaus.. db noreciau pagalviu uzvalkaleliu spasisiuti labai.. biggrin.gif ir dar gal ka sumastyciau tik va masinos neturiu... dar galvoju pabandyti nerti, bet velgi ir siulu ir vaseliu reik... na gal pribresiu... hihihi.gif del pigumo tai taip, ir dar del originalumo...dalykai sitie thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes 4u.gif

Pirmiausia Regata labai dziaugiuosi del taves wub.gif Laukiam skaiciuku 4u.gif

Mila musu Deimanciuke irgi krypo i viena puse labiau, kiek vedziau pas daktarus, jie problemos cia nemate, liepe guldyti ant priesingos puses, kalbinti, zaisliukus rodyti i priesinga puse. Ir kuo puikiausiai panele isaugo thumbup.gif Amelytei irgi viskas bus gerai 4u.gif Tik skaitydama foruma ir kalbedama su pussesere, kuri augina maza leliuka LT, susidariau tokia nuomone, kad LT daktarai per daug kreipia demesi i tokius mazus dalykus, o jeigu buna kas nors rimciau, tai kartais ir nepamato verysad.gif Nes vos ne kas antram vaikui itaria kreivakaklyste, beveik visus siuncia klubiuku echoskopijai, nes itaria, kad kazkas negerai. Net nezinau cia gerai ar blogai g.gif Gal gerai ta prieziura griezta, bet kiek mamos kartais streso del nieko doh.gif O is kios puses, cia jiems viskas normalu, tai ir gali ka praziureti doh.gif Ai nesuku galvos...

Atsakyti
Sveikutes! biggrin.gif
Pasirodau, kad visai manes nepamirstumete! ax.gif
Gyvenu dabar laukimu…Jau norisi kuo greiciau susitikti su savo mazyliu, bet atrodo, kad visdelto reiks palaukti iki pat galo, nes kol kas jokiu artejancio susitikimo pozymiu! doh.gif
Siandien vaziuoju pas gimdyma priimsiancia daktaryte-matuos maziuko toniukus, gal dar ka nors “pakrapstys”, kad veiksmas prasidetu… rolleyes.gif rolleyes.gif
Dariausi Streptokoko B tyrima-teigiamas, tai israse 5 d. pagerti antibiotiku ir gimdymo metu leis antibiotikus, kad mano mazyliui neprikibtu ta zaraza!
Siaip daugiau viskas lyg ir gerai-po senovei.Siltnamyje jau uzderejo mano ridikeliai, bet dar turi jie paaugti.Prie namu MB sukase dar kelias lysves, tai jas irgi apsisejau.
Maziuko atejimui jau viskas paruosta-rubeliai isskalbti, islyginti ir sudeti i komoda, “tases” i ligonine jau irgi sukrautos…
Regata, tyliai tyliai sveikinu!Linkiu aukstu skaiciuku! wub.gif
Lin4ia, neliudek! 4u.gif Nebedaug beliko TB laukti!
Keberiokst, lb smagu, kad jusu fronte judejimas.Linkiu, kad uztektu to vieno vienintelio IVF!
Ingutevi, sklandaus rytdienos susitikimo su nauja gydytoja ir zirniuku!Tikiuosi leis tau ji pamatyti!
Akutee, nusiramink ir lauk rytdienos!Viskas bus gerai!Manau tau pilvuka ir nugara del maziuku svorio skauda ir tau jau reikia palaikancio dirzo!
Lars, matau jums lb sekmingai sekasi kovoti su ta zaraza kraujosruva!
Gaja – lb saunu, kad viskas sklandziai!
Gretusiu - nepersistenk!
Mila – saunuoliai teveliai ir braskyte jusu!Keleta masaziuku ir viskas bus ok! thumbup.gif
Visoms planuojancioms– sekmes ir virusiukas!
user posted image
Visoms nestuke.gif – sklandaus nestuke.gif , sveikatytes, lepinkit save ir maziukus bei smagaus bendravimo su savo maziukais!
Visoms mamytems-grazaus bendravimo su savo stebukleliais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 12 gegužės 2010 - 12:34