Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

Milut, aisku.. biggrin.gif
Na taip dabar veiklos tau netruksta...o del minciu atejimo, taip, jos daznai ne laiku.. hihihi.gif bet labai tikiuso sulaukti tavo kokio kurinelio...o po to dar daugiau... ax.gif 4u.gif

Naminis receptukas:
Pasipuoškite pavasariui...smile.gif))
Imama keletas šaukštų raugintų kopūstų.
Dedama į lėkštelę.
Apliejama aliejumi.
Į taurelę įpilama degtinytė.
Degtinytė išgeriama, kopūstėliai suvalgomi.
....Veidas palaimintai šypsosi ir spindi...
lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tika skambinau bendros praktiko sgydytojai, suzinot slapimo ir kraujo atsakymus..nes ryt echo. Slapimas gerai, hemoglobinas-115, leukocitu 9 (sako padideje bet nieko tokio)???? Paklause kaip jauciuos tai ir pasakiau, kad pilva maudzia , ir nugara- juosmeny.. sakau matyt dirzo reikia.. Sako butinai paskyk ginei, jei guldys i ligonine- gulkis, nes tai gresianti persileidima reiskia.. tipo ypac jei nugara, ir juosmeny skauda tai.. doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 12, 09:23)
Levanda, TB istorija su grikiukais itin panasi i MB...Labai gerai pamenu ta balandzio diena, kai parsinesiau popiereli su graziai israitytais skaiciukais rodanaciais gerokais padidejusi kieki ir kokybe...Man tai buvo svente ir zinojimas, kad jau visai netrukus mums pavyks!
Birzelio pradzioj jau geriau clost o pabaigoj "kazkas" sudaigino man sparnus wub.gif
Nuosirdziai linkiu, kad tau butu lygiai tas pats!!!
Belieka laikyti kumscius!

Ačiu Milute už viltis 4u.gif
Mes ir balandį pasinešėm popierėlį net mėnesiukas tas pats bigsmile.gif
Šiandien man ir 13 cd tiek pat clost'o sugėriau. Žiūrėsiu kas busšiandien. Mane taip traukia prie iui, kad net pykstu, turbūt save programuoju tik tokiam pastojimui doh.gif

Ačiū už palinkėjimą wub.gif Kolkas viskas tas pats, kaip pas jus. tik nestuke.gif betrūksta.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 12, 09:48)
Nu tika skambinau bendros praktiko sgydytojai, suzinot slapimo ir kraujo atsakymus..nes ryt echo. Slapimas gerai, hemoglobinas-115, leukocitu 9 (sako padideje bet nieko tokio)???? Paklause kaip jauciuos tai ir pasakiau, kad pilva maudzia , ir nugara- juosmeny.. sakau matyt dirzo reikia.. Sako butinai paskyk ginei, jei guldys i ligonine- gulkis, nes tai gresianti persileidima reiskia.. tipo ypac jei nugara, ir juosmeny skauda tai.. doh.gif blink.gif

nu dar tokio negirdejau, kad del juosmens ir nugaros grestu persileidimas doh.gif
Atsakyti
aina kakot... sad.gif baisoka... scare.gif
keik zmoniu tek nuomoniu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 12, 10:25)
aina kakot... sad.gif baisoka... scare.gif
keik zmoniu tek nuomoniu.. doh.gif

pasistenk nepergyventi stipriai Akutee, ryt pas daktariuką tai viską išsiaiškinsi, o jei labai neramu gal reiktų jai paskambinti dėl šventos ramybės kaip sakoma g.gif
Atsakyti
tai ka ten skambutis, nelabai ka pasakys tk nusiraminti.. pazuros gal reikia.. g.gif nu rytojaus jau lauksiu nesulauksiu... doh.gif
Atsakyti
Sulauksi, Akutee rytojaus thumbup.gif Viskas cia normaliai, man ir juosmeni pamausdavo, o tu dar 2 juk nesioji wub.gif Pirma karta toki brieda girdziu...

Regata, aa-uuu!!! kur tavo skaiciukai?
Atsakyti
Regata dar tyli? Įlindau skaičiukų ieškot. Laukiam toliau.. 4u.gif
Atsakyti
Tikrai regata, kur tu? Aš nieko negaliu dirbti kol nesužinojau skaičiukų sleep.gif
Atsakyti
As ir negaliu dirbt, laukiu!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2010 05 12, 11:47)
Sulauksi, Akutee rytojaus thumbup.gif Viskas cia normaliai, man ir juosmeni pamausdavo, o tu dar 2 juk nesioji wub.gif Pirma karta toki brieda girdziu...

aciu... net per sirdy tas zodis perėjo.. blink.gif doh.gif
veju mintis salin tokias... viskas juk turi buti gerai.. unsure.gif

REgata? g.gif
Atsakyti