Labas rytas,
VAkar buvau laaaabi susijaudinusi..Kalbejau mekekendama, neaiskiai sakiniais, mintys sokinejo....bet manau gydytoja suprato ir mano klausimus ir mano busena..
Pradziai pasiziurejo kakleli, kadangi man "ten" skauda ir spazmuoja.. viskas gerai..pfiu..
KAi paklause dar kas negerai, pasakiau, kad jauciuos kaip bobute, ir papasakojau apie kiekvieno sono skausma.. sako ilsetis reikia, pervargai.. ir nustebo kad i darba vaikstau.. Israse pirmadieni i Antak. dienos stacionara, sake ten vel bus echo ir israsys nedabinguma. Ka reiskia dienos stacionaras, mane gal paguldys ten savaitei? ar diena gulesiu o vakare namo? taip nenoriu, nenoriu as guleti...noriu namie..
Pradejus echo paklausiau ar vyras gali paziureti, pakviete ji.. As vakar maciau vos pora akimirku, nes ji su MB stebejo viska.. ziurinejo, man ir neteko.. Bet kiek uzmaciau jau labai dideli stipruoliukai po 20 cm., sake M. kad labai graziai auga, kad grazus ir dideli vaikuciai, labai dziaugesi, kad vienodu dydziu..kadangi su dvyniais, kaip zinia, tai svarbiausia, nes daznai skiriasi.. Aciu Dievui..
Vienas isitaises prie slapimo pusles..ir i ja buna paspardo... o kitas auksciau..virs bambos..taip idomu..
MB maniau uzdus nuo susijaudinimo, jau kaip eme kvepuot, M. sako jus ramiai ramiai, nesijaudinkit.. o jo akys slapios, mano irgi... ir laimingi kaip kaliosai.. Na graziausia, rasau ir asaros byra..
Staiga sako..na kad vienas berniukas tai matau, o antro niekaip nepagaunu.. Aisku sako buna ir kad klystame.. BEt sako del pirmo ai galiu sakyt kad berniukas, o del kito- patylesiu, nes neturiu teises sakyti, kol pati nesu tikra.. MB kad uzbaubs.. : - viskas pavadinsiu ****** tikrai, sunus... aaaaa, zodziu paasarojom............
Gydytoja sako vardu juk negalima sakyti, sako daugiau niekam nesakykit..ramiau ramiau...
Isejom "davolni" kaip trys kapeikos..kad bent vienas pasirode..ir laimingi kad auga graziai ir kad yra stipruoliukai ir toliau..
Atrodo kad supranti, kad bus arba mergyte arbe berniuaks, arba ir tas ir tas.. Bet.. kai isgirsti kai pasako, na toooks jausmas.. na nezinau kaip aprasyti, malonus lengvas sokas... suvoki, kad jau aisku.. na sunku pasakyti..
Ta proga nuvaziavom i picerija.. ir vis patiket negalejom..
Kai klausiau MB na tai laimingas juk visi nori suneliu, sako taip laimingas kad jiems viskas gerai, kad gyd. patiko jie, kad graziai auga.. lytis nesvarbu...o be to- labai noriu dukrytės.. turi buti dukryte..
JAu issipleciau pakankamai...sorry...