Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

QUOTE(regata @ 2010 05 17, 19:15)
aišku wink.gif o kaip tu pastojai, heav_? aš jau kažkaip pamiršau... o gal net nežinojau  blush2.gif

Ruosemes spali pirmai IUI ir pirmai stim pas ZZ po visu tyrimu, bet spali atvaziavom pas ji paziuret, kaip musu leliukas laikosi, buvo 21 sav. ta proga per echo suzinojom, kad turesim Medute. O pastojau naturaliai, matyt per spontanine ovuliacija smile.gif laukem Medutes beveik tris metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heav__: 17 gegužės 2010 - 21:37
QUOTE(regata @ 2010 05 17, 21:56)
1. tiesa, šiandien išsiaiškinau savo progesterono tyrimus  bigsmile.gif 
2. Valerie, aš turiu labai didelę viltį, kad KT tau pagelbės  wub.gif  o nėštumas, manau, savo ruožtu išvaduotų iš visų tavo negalavimų  rolleyes.gif 
sakoma, kad  nestuke.gif  pagydo daug ligų, sureguliuoja organizmą  ax.gif

1. Super tavo PRG skaiciukai wub.gif
2. Labai to tikiuosi, nes nebezinau jau, kaip sau padet unsure.gif

QUOTE(heav__ @ 2010 05 17, 22:13)
valerie as tau taaaaaip linkiu, kad jusu seima aplankytu stebuklelis, ir tikiu, kad taip ir ivyks wub.gif mes dar galim palaukti kol angelelis nusileis...

oro_buckis.gif

QUOTE(*July* @ 2010 05 17, 22:32)
kazkaip nelaikiau saves tokia jauna, bet dabar susimasciau, kad gal tikrai mastau.gif

Uz mane desimt metu jaunesne, tai man labai jauna hihihi.gif
Atsakyti
valerie, as irgi labai tikiuosi, kad KT tau pades. Labai linkiu, kad nebereiktu ilgiau laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 05 17, 21:56)
Valerie, aš turiu labai didelę viltį, kad KT tau pagelbės  wub.gif  o nėštumas, manau, savo ruožtu išvaduotų iš visų tavo negalavimų  rolleyes.gif 
sakoma, kad  nestuke.gif  pagydo daug ligų, sureguliuoja organizmą  ax.gif

Cia tai tikra tiesa drinks_cheers.gif Valerie,as buvau toks ligu maselis doh.gif O pastojus visi parametrai i normas susistate smile.gif Taip,kad tau yra vienas vaistas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*July* @ 2010 05 17, 22:32)
* Dar as prisiminiau, kad man labai norisi braskiu ir arbuzo, tiesiog alpstu kai pro juos praeinu. Bet dar vis laukiu, kol atsiras lietuviskos ir arbuzai atpigs  ax.gif

*  kokie smagus tavo ideti paveiksliukai, tikrai labai kelia nuotaika  biggrin.gif kur tu juos radai?

* regata, del Duphastono mazinimo ar ne tai geriau manau reiktu pasitarti su gydytoja, gali but, kad tau uzteks maziau, bet geriau nesavivaliauk  smile.gif

* ir aš laukiu pigesnių arbūzų ir tikrų braškių thumbup.gif

* internete būna, per google reikia pasiknaisiot smile.gif

* ne ne, aš pati tikrai nereguliuosiu sau vaistų smile.gif čia tik šiaip tokie pamąstymai ax.gif darau ir darysiu viską, ką sako gyd. mirksiukas.gif

QUOTE(heav__ @ 2010 05 17, 22:36)
Ruosemes  spali pirmai IUI ir pirmai stim pas ZZ po visu tyrimu, bet spali atvaziavom pas ji paziuret, kaip musu leliukas laikosi, buvo 21 sav. ta proga per echo suzinojom, kad turesim Medute. O pastojau naturaliai, matyt per spontanine ovuliacija smile.gif laukem Medutes beveik tris metus

kaip smagu wub.gif
Atsakyti
Labas rytelis bye1.gif
atrodo šiandien bus vėsu ax.gif
QUOTE(regata @ 2010 05 17, 20:24)
Ingutevi, ir aš laukiu tokios nuotraukytės kaip pas tave  wub.gif
beje, galvoju, gal dar testuką kokį pasidaryt, kad turėt prisiminimui ryškų

Tikiuosi penktadienį su papildymais nuotraukėlę turėti rolleyes.gif
Būtinai pasidaryk, kad turėtum ryškų ryškų wub.gif

QUOTE(heav__ @ 2010 05 17, 20:25)
Ingute koks mielas zirniukas, ir as buvau ta kuri prie mesos ir bulviu biggrin.gif Taip taip , cia viskas tvarkingai

Visos susirinkę mėsėdės hihihi.gif

QUOTE(valerie @ 2010 05 17, 21:54)
.... Net dabar, kai yra ta pertrauka tarp KT gerimo (kad atsirastu mmm), pajutau, kad plaukams ir odai is karto pasidare blogiau......

O gal padetu, jei galetum anksciau gultis?  Jei, aisku, seimyna leistu 

Bet kaip greitai grįžta viskas g.gif tik kelios dienelės ir jau problemos pareina...
Linkiu labai labai tau, kad po šių KT nusileistų nuo debesėlio lelliukas ir širdžiai būtų džiaugsmas ir sveikatą turėtų apreguliuoti user posted image
Dėl gulimo anksčiau, nelabai įmanoma atsigulti ansčiau nei 22, o paskui jau 6 žadintuvas telefe groja doh.gif taip ir gaunasi, kad dar nuo pirmadienio - tik nekenčiu telefo hihihi.gif o jau penktadienį nelabai vakare teliką matau doh.gif paskui ateina ruduo - darbas nuo 8 ir viskas grįžta į savas vėžes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 18, 07:18)
*Tikiuosi penktadienį su papildymais nuotraukėlę turėti  rolleyes.gif
**Būtinai pasidaryk, kad turėtum ryškų ryškų  wub.gif
***Visos susirinkę mėsėdės hihihi.gif
****Dėl gulimo anksčiau, nelabai įmanoma atsigulti ansčiau nei 22, o paskui jau 6 žadintuvas telefe groja  doh.gif taip ir gaunasi, kad dar nuo pirmadienio - tik nekenčiu telefo hihihi.gif o jau penktadienį nelabai vakare teliką matau  doh.gif paskui ateina ruduo - darbas nuo 8 ir viskas grįžta į savas vėžes  ax.gif

*Tai tu penktadieni jau i VK keliausi? Man tos pirmos nuotraukeles,tai lyg stebuklo nuotrauka,nes lyg ir niekoypatingo nesimato,bet sirdis dainuoja pamacius ta taskeli smile.gif
**Pritariu drinks_cheers.gif Regata,labai smagu NT darytis,kai zinai,kad ryskius II pamatysi mirksiukas.gif
***O as mesede taip ir nepatapau,parduotuvej pro mesos skyriu isviso eiti negaliu,kaip pykina nuo kvapo doh.gif As zolede ir dar ant varskes labai patrauke ax.gif
****Kaip as tave suprantu ir uzjauciu,nes mano zadintuvas ziema,vasara keliasi 7-8val,o mamyte dabar miegotu turbut iki pietu ax.gif bet kaip suprantu,tai visas nestukes,bent jau pradzioj prie lovos traukia?
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 18, 08:12)
*Tai tu penktadieni jau i VK keliausi? Man tos pirmos nuotraukeles,tai lyg stebuklo nuotrauka,nes lyg ir niekoypatingo nesimato,bet sirdis dainuoja pamacius ta taskeli smile.gif
**Pritariu drinks_cheers.gif Regata,labai smagu NT darytis,kai zinai,kad ryskius II pamatysi mirksiukas.gif
***O as mesede taip ir nepatapau,parduotuvej pro mesos skyriu isviso eiti negaliu,kaip pykina nuo kvapo doh.gif As zolede ir dar ant varskes labai patrauke ax.gif
****Kaip as tave suprantu ir uzjauciu,nes mano zadintuvas ziema,vasara keliasi 7-8val,o mamyte dabar miegotu turbut iki pietu ax.gif bet kaip suprantu,tai visas nestukes,bent jau pradzioj prie lovos traukia?

Ne penktadienį trauksiu pas savo ginę čia vietoje į ligoninę, akušerinį skyrių hihihi.gif jei rezultatai geri - tuomet pirmadienį nuovažiuosiu pas gydytoją į VK, tiesiog padėkoti na ir kartu pagaliau pasiimsiu operacijos išrašą, nes ten važinėti nežadu ax.gif
O man reikia visko aštraus. Ne būtent, kad mėsa, bet sūri, aštri hihihi.gif Vakar kaip pagaminau troškinį - nežinau ar dar kas be manęs jį valgys lotuliukas.gif Varškės jaučiu atsivalgiau jau hihihi.gif nenoriu visiškai fermentinis sūris - gerai, o varškė tokia be skonio atrodo irnesakyk.gif
O dar 7-8 tai čia svajonė būtų rolleyes.gif aš kai iki pusės 8~8 gaunu pamiegoti - tai jau skaitosi labai išsimiegojau lotuliukas.gif
Važiuosiu neužilgo pas stomatologę hihihi.gif įėjus iš karto perspėju - jei kas netiks - vemsiu lotuliukas.gif tegul greičiau mane ten žiūrinės lotuliukas.gif O paskui į kursus, toks atsiplėšimas nuo darbo bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 18, 08:37)
*Vakar kaip pagaminau troškinį - nežinau ar dar kas be manęs jį valgys  lotuliukas.gif
**Važiuosiu neužilgo pas stomatologę hihihi.gif įėjus iš karto perspėju - jei kas netiks - vemsiu  lotuliukas.gif tegul greičiau mane ten žiūrinės  lotuliukas.gif  O paskui į kursus, toks atsiplėšimas nuo darbo bus  ax.gif

* thumbup.gif Tau daugiau liks smile.gif
**O tai mes sian tave tik vakare beisgirsim? Na,tai sekmes visuose reikaluose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 18, 08:42)
* thumbup.gif Tau daugiau liks smile.gif
**O tai mes sian tave tik vakare beisgirsim? Na,tai sekmes visuose reikaluose 4u.gif

Bet žinok prigaminau nemažai hihihi.gif gal tiks ir mano vyrijai hihihi.gif
tikiuosi neužtruks ten visą dieną, gal greitai prasuksim tuos reikalus, kaip bebūtų juk tik pratęsimai pažymėjimo, visi žinom tuos reikalus irnesakyk.gif
Geros dienelės visoms user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 18, 08:45)
tikiuosi neužtruks ten visą dieną, gal greitai prasuksim tuos reikalus, kaip bebūtų juk tik pratęsimai pažymėjimo, visi žinom tuos reikalus irnesakyk.gif

Tai tuo labiau,galesi pasnausti kur kamputyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(*July* @ 2010 05 17, 22:57)
valerie, as irgi labai tikiuosi, kad KT tau pades. Labai linkiu, kad nebereiktu ilgiau laukti  4u.gif

Aciu labai 4u.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 17, 22:58)
Cia tai tikra tiesa drinks_cheers.gif Valerie,as buvau toks ligu maselis doh.gif O pastojus visi parametrai i normas susistate  smile.gif Taip,kad tau yra vienas vaistas mirksiukas.gif

Tikiuos, kad jis ir man pades mirksiukas.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 18, 07:18)
Bet kaip greitai grįžta viskas  g.gif tik kelios dienelės ir jau problemos pareina...
Linkiu labai labai tau, kad po šių KT nusileistų nuo debesėlio lelliukas ir širdžiai būtų džiaugsmas ir sveikatą turėtų apreguliuoti user posted image

Aciu, Ingutevi, uz grazius zodzius wub.gif
O tau lengvu kursu 4u.gif
Atsakyti