QUOTE(YUB4 @ 2010 05 21, 20:20)
Na kiekvienam savaip. Man prireike keliu menesiu, kol pripratau. Tiesa pasakius, kol normalaus darbo nesusiradau, tol budavo stogas pavaziuodavo. O po to, kuo tolyn, tuo geryn buvo. Bet vienai tikrai nera lengva - net ir gera darba turint. Dviese lengviau. Kad tik greiciau TB atvaziuotu, abu pakeliautumet, pavazinetumet. Manau, pasiilgimas labai dideli vaidmeni vaidina. Laikykis, jau nebeilgai beliko laukti
Na darbas mane irgi pradzioj labai gelbejo, atsijungi nuo streso, pasineri su visa galva ir dienos greitai prabega. O bendravimo trukumo tai nieko nepakeisi, kai vadovybe ziauriai stebi visus, zmones gauna pastabas netgi uz tai kad juokiasi

tai visi atsiprasant bijo pirsteleti

Koks gali buti bendravimas? O uz darbo ribu irgi nera su kuo bendrauti, dar kalbos barjeras, angliskai beveik niekas nesneka. Kartais atrodo patekai i kazkokias ziaurias dzungles, nera nieko savo, nieko nezinai nei kur nei kas, bet niekam neidomu, tvarkytis reikia ir laiko mazai, dar viskas be proto brangu, reikia daug jegu kad suktis, tvarkytis net pervargsti ir sedi tyliai kaip pele po sluota .. Na po biski vistiek pripranti, kazka atrandi, prisitaikai, bent jau stogas ne taip vaziuoja. Jei viskas vyktu pagal plana MB atvaizuotu po 2.5 savaiciu. Si pirmadieni tinginiams vel nedarbo diena, tai jei prijungti straikus as nesuprantu kada jie dirba

Dar siandien lijo, graikai labai uzdepresavo, o as visiems pasakojau kad pasijutau kaip namie
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 21, 21:29)
Na zinok net neiprastai pasirode tavo grafikelis toks trumpas

O jei rimciau - tai labai dziaugiuosi, kad suveike pats organizmas

gal ateis i prota ir suveiks, kai apvaisintojas bus atvykes

Labai labai linkiu, kad nesitemptu ilgai jo atvykimas
Zinok man irgi jis toks neiprastai trumpas

Ypac kai pries tai buves netilpo net i langa

Visiskai nesuprantu savo organizmo... atrodo daro ka nori... kaip graikai kada nori tada ir dirba, o kai reikia ..

As jau siandien MB bariau kodel nepaliko man plaukiku saldymo kameroj

Taip noretusi kad koks naglesnis butu uzstiges
ten kur nors