Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 11, 14:05)
na kur aš galiu kraustytis hihihi.gif
Pasidairau po gandro nėštukių skyrelį - nedrąsu dar  blush2.gif pasidairau ir išeinu. Nuėjau į sausinukų temą - na švelniai tariant - briedas kažkoks  doh.gif vienos gimdymo namus renka, kitos pergyvena, kad baliavot "po polnoj programie" neišeis...

As irgi buvau pas gruodinukes nestukes ilindus,bet man toks jausmas,kad mergaites ten labai jaunutes ir kaip tu sakai lengvai gavusios sita stebukla,tai nelabai ir man kilo noras ten prisijungti ax.gif Kazkaip man visa gyvenima idomiau buvo su vyresniais, mastanciais,patyrusiais zmonemis bendrauti..
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 11, 13:19)
Kai as mokiausi,tai buvo 5.55,o dabar jau sako iki 6. Bet vis tiek daug..
Pakartojau sian tyrima,nes vakar vakare sugebejau saldumynu atsisakyt,tai gliukoze 4.7 thumbup.gif

oho kaip greitai nukristi gali thumbup.gif
Atsakyti
Ingute,gal zarnynas neabsorbuoja normaliai?Reiketu aisku,gydytoju klaust,kokie tyrimai ir kas jei,tai pasitvirtintu.
Man del B12 vitamino ta pati dare,jei turesiu dar tuos lapus zvilgtelsiu kaip vadinasi.
Atsakyti
regata wub.gif nu kaip džiaugiuosi, buvau darbe, dabar teperskaičiau. Nu laukiam rytojaus, bet viskas bus gerai mirksiukas.gif
O kas dėl bendravimo, tai aš užsiregistravau Klp nėštukėse, kad gal daugiau infos apie gydytojus sužinoti ar pan, bet kad ten man nelabai limpa pokalbiai, o į rugpjūtinukus taip ir neprisijungiau
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 11, 13:50)
Lars kaip jauties? ar tu namie ir guli lovoje? g.gif
klausiu neatsakei arba as praziopsojau atsakyma ax.gif

Sorry, gal as praziopsojau. Aha as namie, visada lovytej, laptopelis salia tai ir kimarinu per dienas internete biggrin.gif
Jauciuosi gerai, pilvukas dideja, jau matosi kaip susitraukia, toks akmenukas pasidaro, tada atsileidzia. Geriu magni ir manau susitvarkys cia man viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 05 11, 14:51)
Sorry, gal as praziopsojau. Aha as namie, visada lovytej, laptopelis salia tai ir kimarinu per dienas internete  biggrin.gif
Jauciuosi gerai, pilvukas dideja, jau matosi kaip susitraukia, toks akmenukas pasidaro, tada atsileidzia. Geriu magni ir manau susitvarkys cia man viskas  smile.gif

Aisku...zinoma, kad susitvarkys... Tu tik gulek, gerk magni, nemu netvarkyk, nieko netampyk ir nekilnok.. Turetu sugyti ta kraujosruva, ir praeis tau visi negerumai. Tik saziningai ilsekis ir gulek 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Lin4ia, sveikateles tau. Sveik greiciau. 4u.gif

Regata, na super. thumbup.gif Dabar tyluteliai pasnibzdu 'sveikinu', rytojaus palauksiu - tada pasukausiu. biggrin.gif Bet kumsciai suspausti iki pabalimo. 4u.gif wub.gif

Akutee, as nezinau ar pameni, man pilveli maude. Nuo kokios 21-22 sav. Ir taip kokias 3-4 sav. Kartais kas diena, kartais su pertraukom. Lygiai toks pat, kaip mmm skausmas. O po to praejo ir nebepasikartojo. Daktarelis sake, kad cia raumenys tempiasi, viskas pleciasi.
Atsakyti
Lin4ia o kaip dabar tau? Kaip sveikata?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
uzsukau suzinoti ziniu is Regatos ax.gif patyliukais sveikinu ir manau viskas bus thumbup.gif laukiam kraujuko ats wub.gif

na o as vakar pradejau duphaston'a, ir poto clost po 2 tabl - gal su dviguba doze pavyks geriau wink.gif

Atsakyti
O as tik ka is pasimatymo su mazaja pilvelio gyventoja smile.gif Auga puikiausiai, atitinka lygiai 9sav.,jau net 2.6cm ugio smile.gif Tik man keista,kad gine jau dabar liepe crinona (cia tokia PRG forma) nutraukti. Man atrodo dazniausiai iki 12sav.liepia ji naudoti g.gif Nedrasu man kazkaip ax.gif Gal kam taip buvo,kad crinona ar duphastona liepe anksciau nutraukti? nes man jokiu PRG tyrimu nedare..
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 11, 17:44)
O as tik ka is pasimatymo su mazaja pilvelio gyventoja smile.gif Auga puikiausiai, atitinka lygiai 9sav.,jau net 2.6cm ugio smile.gif Tik man keista,kad gine jau dabar liepe crinona (cia tokia PRG forma) nutraukti. Man atrodo dazniausiai iki 12sav.liepia ji naudoti g.gif Nedrasu man kazkaip ax.gif Gal kam taip buvo,kad crinona ar duphastona liepe anksciau nutraukti? nes man jokiu PRG tyrimu nedare..

Gaja, kaip nuostabu wub.gif
Gal tikrai ten mažylė gyvena bigsmile.gif

dėja patarimo negaliu duoti nes nežinau tiesiog ... blush2.gif
Atsakyti
[quote=*Gaja*,2010 05 11, 16:44]
, atitinka lygiai 9sav.,jau net 2.6cm ugio smile.gif

Kokia didele wub.gif
Atsakyti