Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

Labas rytas,

QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 11, 09:07)
Labas rytas, labas rytas.
Kažkaip keistai - iki šiol per darbus nepaėjau hihihi.gif
Nesuvokiama, darbo sočiai, net į SM negaliu įlysti  lotuliukas.gif
Vaišinu savais ledais  thumbup.gif
Bananiniai su avietukėm  wub.gif
user posted image

Vaje vaje, kas per grožis bigsmile.gif O jau skonis turėtų būti mirksiukas.gif

Regata, visi kumščiai šiandien už Tave 4u.gif
Atsakyti
Regata, kaip gražu wub.gif
Labai noriu garsiai pasveikinti ax.gif ech.. na tikiuosi išlauksiu iki rytojaus tongue.gif

sveikinu dabar tyliai 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausiai ir garsiausiai tai SVEIKINU REGATA!!! PAGALIAU!!! Net neabejoju,kad viskas ten puikiai ryskes,o rytdienos skaiciukai dziugins smile.gif
Lars, o kelinta dpo tau dar NT ovitrelle rode? Man jau nuo 6dpo neberode g.gif
Ingutevi, kaip man patinka,kad tu nestuke.gif ,nes tokia optimizmo aura nuo taves sklinda,lyg kazkas zmogu pamaine thumbup.gif O su ledais tai cia man seile nutisinai.. einu ieskot,gal ir as turiu ax.gif
Lin4ia, pavarges,issekes organizmas daznai "susigalvoja" liga,kad galetu pailseti. Jauciasi visi ligos simptomai,bet realiai jokios infekcijos nebuna rasta. Tai gal tau visai i nauda butu pailseti,tik suprantu,kad negali. Visgi, pasistenk nepervargti, kiek iseina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 11 gegužės 2010 - 10:28
QUOTE(regata @ 2010 05 11, 07:56)
tai va, bijau ir aš džiaugtis doh.gif man šiandien 11 dpoIUI... tiesa, čia buvo Esy Cup testas, tik aš išardžiau jį tongue.gif  važiuosiu priduot kraują, rytoj bus atsakymas smile.gif ačiū už palinkėjimus 4u.gif

O as manau,kad ne jokie cia ovitreliai...manau ir tikiuosi,kad tas "sprogdukas" dabar jau taisosi savo naujuose namuciuose,ir greitai busima mamyte pradziugins didejanciais skaiciukais smile.gif

Kokia as laiminga,tokias zinias pamacius...yahoo.gif

Labas laimingas rytas,beje smile.gif
Atsakyti
O as su savo besaikiais saldumynais prisizaidziau doh.gif Gliukoze kraujyje 5.9 doh.gif Nezinau,kaip be saldumynu isgyvensiu,bet akivaizdu,kad reikia sustoti...
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 11, 10:42)
O as su savo besaikiais saldumynais prisizaidziau doh.gif Gliukoze kraujyje 5.9 doh.gif Nezinau,kaip be saldumynu isgyvensiu,bet akivaizdu,kad reikia sustoti...

Tu kalbi apie šokoladus, medų, ledus? Ar vaisų čia daug valgai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 11, 12:15)
Tu kalbi apie šokoladus, medų, ledus? Ar vaisų čia daug valgai?  rolleyes.gif

Sokolado daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 11, 11:28)

Lars, o kelinta dpo tau dar NT ovitrelle rode?  Man jau nuo 6dpo neberode  g.gif

Oi ne as taip anksti neeksperimentuodavau. Man rode po 10 dienu kai susileidau ovitreli. Atsimenu tada vyras labai pyko ant manes, kam taip anksti pasidariau testa.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 05 11, 12:16)
Oi ne as taip anksti neeksperimentuodavau. Man rode po 10 dienu kai susileidau ovitreli. Atsimenu tada vyras labai pyko ant manes, kam taip anksti pasidariau testa.

Tai reiskia buvo apie 8dpo.. as tai ziurejau,kad jau tikrai nebebutu likuciu ,tai 6dpo jau rode I,o paskui jau laukiau II smile.gif
Atsakyti
ar galima nescioms ananaso? Jau 2 diena sji valgau...gal del to pilvelyje kazkas ten "vyksta"..ir maudzia g.gif
Sorry uz durna klausma.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 11, 12:24)
ar galima nescioms ananaso? Jau 2 diena sji valgau...gal del to pilvelyje kazkas ten "vyksta"..ir maudzia g.gif
Sorry uz durna klausma.. ax.gif

Manau, kad galima, aš valgydavau. Gali čia šiek tiek paskaityti -http://www.snaujienos.lt/the-newslt/sveikata/4085-kuo-naudingas-ananasas.
Atsakyti
jau nebeišeis padėkoti kiekvienai atskirai 4u.gif ačiū, mielosios mergaitės, už palaikymą user posted image

pagal savo savijautą esu tikra, kad kažkas užkibo, tik svarbiausia, kad išsilaikytų ax.gif

man šiandien 12,5 d. po Ovitrelle (nes leidausi naktį), 11 d. po IUI ir turbūt 10 dpO smile.gif

o jau kaip norėčiau tų sušalusių aviečių... mmm... user posted image arba braškių, arba vyšnių ... rolleyes.gif
Atsakyti