Įkraunama...
Įkraunama...

mano draugės ir vaikino santykiai

QUOTE(Gaby227 @ 2005 12 30, 13:36)
Aš irgi pilnametė, bet mano tėvams būtų įdomu, kas jis man toks, jei nakvoja unsure.gif

Tai tada ir sakai - mama, čia gi mano draugės vaikinas, ką, jei jau mes gerai sutariam, tai jis pas mane ir nakvoti nebegali vien dėl to, kad vaikinas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ???? Manai, mama nesuprastų g.gif biggrin.gif ?
O jei rimtai, tai čia kiekvienos poros reikalas, kur kokia riba yra. Geriausia tai išsiaiškinti iš pat pradžių, nes tai, kas vienam yra savaime suprantamas dalykas, kitam gali būti katasrtofa ir santykių pabaiga... Jei abiem gerai ir abu mano taip pat, tai ir šaunu. Man tai visiškai nepriimtina ir tokiu atveju būtų trumpas pokalbis ant trijų raidžių blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2005 12 30, 12:36)
Aš irgi pilnametė, bet mano tėvams būtų įdomu, kas jis man toks, jei nakvoja unsure.gif

ne visi gi siais laikais gyvena su tevais tokiam amziui tongue.gif
Atsakyti
As asmeniskai (tokia mano nuomone) Nesidalinciau taip savo brangiausiuoju su drauge schmoll.gif schmoll.gif niekaip g.gif nebent pati toki drauga susirasciau bigsmile.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
o man beskaitant išvis ėmė atrodyt, kad čia pasimetelė yra ta draugė, pas kurią kitos draugės vaikinas nakvoja. Bet visos temos neturėjau jėgų perskaityt, tai...

Aš šiaip draugyste su vaikinais tikiu. Ir pati porą gerų draugų turiu. Nors yra buvę ir tokių situacijų, kai iš tos draugystės vienam ar kitam prireikdavo artimesnių santykių. Bet tai nereiškia, kad kitoks variantas neįmanomas.
Tik su tais nakvojimais tikrai keistai atrodo... nematau tragedijos, jei kažkokiom sukritusiom aplinkybėm tektų vieną ar kitą kartą pernakvoti, bet kaip suprantu šitame pavyzdy toks nakvojimas ganėtinai įprastas dalykas. Čia jau keista... (bent jau man).
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 04, 13:46)
o man beskaitant išvis ėmė atrodyt, kad čia pasimetelė yra ta draugė, pas kurią kitos draugės vaikinas nakvoja. Bet visos temos neturėjau jėgų perskaityt, tai...
Aš šiaip draugyste su vaikinais tikiu. Ir pati porą gerų draugų turiu. Nors yra buvę ir tokių situacijų, kai iš tos draugystės vienam ar kitam prireikdavo artimesnių santykių. Bet tai nereiškia, kad kitoks variantas neįmanomas.
Tik su tais nakvojimais tikrai keistai atrodo... nematau tragedijos, jei kažkokiom sukritusiom aplinkybėm tektų vieną ar kitą kartą pernakvoti, bet kaip suprantu šitame pavyzdy toks nakvojimas ganėtinai įprastas dalykas. Čia jau keista... (bent jau man).

jei du kartai yra gan iprastas dalykas, tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2006 01 04, 16:56)
jei du kartai yra gan iprastas dalykas, tai  g.gif

Pasimetele, o mums iš kur žinoti, kad tik 2 kartus buvo? Juk to iš karto neparašei. O iš pradinio aprašymo atrodė, kad daugiau tų kartų buvo....
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2006 01 04, 21:03)
Pasimetele, o mums iš kur žinoti, kad tik 2 kartus buvo? Juk to iš karto neparašei. O iš pradinio aprašymo atrodė, kad daugiau tų kartų buvo....

Tai kad vaizdelis buvo nupieštas toks, kad atrodė, reguliariai čia viskas vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2006 01 04, 21:13)
Tai kad vaizdelis buvo nupieštas toks, kad atrodė, reguliariai čia viskas vyksta bigsmile.gif

reguliarus tik susitikimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2006 01 04, 22:07)
reguliarus tik susitikimai  bigsmile.gif

aaaaaa doh.gif
Atsakyti
kvaila tema... ir pasimetele man primena mano viena drauge, kuri prisimasto visokiu nesamoniu, kad tik tik aplinkui kas pasneketu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 01 05, 10:46)
kvaila tema... ir pasimetele man primena mano viena drauge, kuri prisimasto visokiu nesamoniu, kad tik tik aplinkui kas pasneketu tongue.gif

jei tau kvaila tai nerasyk ir neskaityk cia wink.gif o ka as tau primenu tai man zydrai melyna mirksiukas.gif
Atsakyti