Klausimas: o jie eina, kai tu negali, kažkuo užsiėmusi? Ar kartais tau draugas, pasako: sorry, aš jau su ja susitaręs susitikti.
Šiaip jau iš tavo pasakojimo atrodo, kai greitai ji bus jo mergina.
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 17:24)
kiek zmoniu tiek nuomoniu ir situaciju 
o jeigu vyksta balius ir tu negali jame dalyvauti tai ir jis nedalyvauja? nu dabar kai jau seima tai faktas, bet va kai draugavot, kai dar neprivalejot viens kitam visko atsiskaitinet..

o jeigu vyksta balius ir tu negali jame dalyvauti tai ir jis nedalyvauja? nu dabar kai jau seima tai faktas, bet va kai draugavot, kai dar neprivalejot viens kitam visko atsiskaitinet..
Atsiskaitinėti tai neprivaloma ir nereikia, bet tai, kad jis skiria daug dėmesio vienai merginai, tai jau įtartina.
QUOTE(Kveli @ 2005 12 18, 17:30)
Klausimas: o jie eina, kai tu negali, kažkuo užsiėmusi? Ar kartais tau draugas, pasako: sorry, aš jau su ja susitaręs susitikti.
nebus

o susitinka kada sugalvoja, niekas ant ledo nelieka

QUOTE(Kveli @ 2005 12 18, 17:33)
Atsiskaitinėti tai neprivaloma ir nereikia, bet tai, kad jis skiria daug dėmesio vienai merginai, tai jau įtartina.
kiek tas daug? juk kasdien nelaksto kartu

QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 17:37)
Pagal pradinį aprašymą tavo atrodė, kad jie labai daug laiko kartu praleidžia. Šiaip jei tau tai atrodo normalu, geriau neklausinėti kitų nuomonės, ar tai normalu. Ims dabar tau ir pasakys kokia 10 žmonių, kad nenormalu. Kas tada? Juk abejoti gali pradėti. Kam drumsti vandenį?
QUOTE(Kveli @ 2005 12 18, 17:40)
Pagal pradinį aprašymą tavo atrodė, kad jie labai daug laiko kartu praleidžia. Šiaip jei tau tai atrodo normalu, geriau neklausinėti kitų nuomonės, ar tai normalu. Ims dabar tau ir pasakys kokia 10 žmonių, kad nenormalu. Kas tada? Juk abejoti gali pradėti. Kam drumsti vandenį?
nu cia kaip kada, kartais daug, kartais mazai, ne tame esme.. nera uzmirsta nei viena nei kita

o jei nebutu idomi kitu nuomone tai ir neklausineciau.. vandenys nesusidrums

QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 18:24)
kiek zmoniu tiek nuomoniu ir situaciju 

Gal ir buvo kartais, kai aš buvau susitarusi, o jis negalėjo, tai eidavau, tik kad jis labai greitai laiko atrasdavo, ir dar tūsui neįpusėjus skambindavo, kad jau girdi ir aš galiu atvaryt

Visko atsiskaitinėt ir dabar nereikia, bet jei kalba eina apie pasilinksminimus, tai pas mus nuomonės sutampa - linksminamės kartu, juk vienas kitam netrukdom, o jei kuris negali, tai ir neinam, ne paskutinis balius gi

QUOTE(Ievius @ 2005 12 18, 17:51)
Gal ir buvo kartais, kai aš buvau susitarusi, o jis negalėjo, tai eidavau, tik kad jis labai greitai laiko atrasdavo, ir dar tūsui neįpusėjus skambindavo, kad jau girdi ir aš galiu atvaryt
Matyt pas mus aš buvau ta, kuri dar pradžioj ir be jo norėdavau išeit, tik kad tokį lobį radęs, jis nebenorėjo manęs vienos paleist
Visko atsiskaitinėt ir dabar nereikia, bet jei kalba eina apie pasilinksminimus, tai pas mus nuomonės sutampa - linksminamės kartu, juk vienas kitam netrukdom, o jei kuris negali, tai ir neinam, ne paskutinis balius gi

isvada: ne tik jis, bet ir tu auksa atradai

Na kad i kavine kartu nueina, tai tiek to, bet kam miegoti kartu?
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 18:55)
Kol kas nesiskundžiu

Bet tikrai, tas miegojimas (nu nors ir ne vienoj lovoj, bet vis tiek...) tai man kažkaip visiškai neįsipaišo į draugystę. Suprantu, kad gali būti situacijų, kai kartu būti neišeina, bet labai jau nerimtai atrodo, kai pagalvoji

QUOTE(Shalimar @ 2005 12 18, 17:56)
Na kad i kavine kartu nueina, tai tiek to, bet kam miegoti kartu?
nugi neateina nieks kad tik permiegot.. pvz reikia rinktis, moketi uz taksa n litu ar ramiai issimiegojus ryte gristi namo.. kuri varianta rinktumetes? negi zmogu is namu varyti vien tik del to kad jis turi antra puse? o gal geriau butu varyti

QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 18:03)
nugi neateina nieks kad tik permiegot.. pvz reikia rinktis, moketi uz taksa n litu ar ramiai issimiegojus ryte gristi namo.. kuri varianta rinktumetes? negi zmogu is namu varyti vien tik del to kad jis turi antra puse? o gal geriau butu varyti
nes juk siais laikais ir nesuprasti gali likti.. 

Aha, tai jie namie vienas pas kita sedi tol, kol nebevazineja transportas, supratau.Na as, remdamasi savo karcia patirtim, duociau beveik 100%, kad geruoju tai nesibaigs

O beje, kiek jums metu jei ne paslaptis?