QUOTE(gandrė @ 2005 12 18, 18:35)
Nu ne pora, tai nepora...
Kokie žodžiai: "atrado viens kitą"
normalu...
O tau neatsibosta su žvake stovėt
Jei tau gerai, valio. Bet matai, iki šiol galvojau, kad aš nepavydi
, visgi nemažą stažą šeimoj turiu, bet dabar rimtai susimąsčiau, neatlaikyčiau 
Kokie žodžiai: "atrado viens kitą"

O tau neatsibosta su žvake stovėt

Jei tau gerai, valio. Bet matai, iki šiol galvojau, kad aš nepavydi

tu seimoj, cia seimos nieks nesukures ir dar nesiruosia kurti

QUOTE(Ji @ 2005 12 18, 19:03)
Tai va, buvo ir man tokia situacija, as irgi taip pat nieko blogo nemaciau, o jau ta drauge kaip pasitikejau
Kol viena karta maniskis nepareiske, ar tu zinai, kad ji tau ne drauge? Klausiu, kaip tai? Is kur zinai? O jis atsake - as patikrinau!
Nebuvau salia, zvakes nelaikiau, manau, kad tikrai nieko tarp ju nebuvo ivyke, bet kad bandymu is jos puses buvo tai tikrai
Dar dabar maniskis juokais papasakoja, "O tavo drauge mane taip i kampa ispraude, kad as net ISSIGANDAU"
zodziu, nori, pasitikek, bet as nerekomenduoju

Kol viena karta maniskis nepareiske, ar tu zinai, kad ji tau ne drauge? Klausiu, kaip tai? Is kur zinai? O jis atsake - as patikrinau!

Nebuvau salia, zvakes nelaikiau, manau, kad tikrai nieko tarp ju nebuvo ivyke, bet kad bandymu is jos puses buvo tai tikrai

Dar dabar maniskis juokais papasakoja, "O tavo drauge mane taip i kampa ispraude, kad as net ISSIGANDAU"

zodziu, nori, pasitikek, bet as nerekomenduoju
a tavo diedas visas tavo drauges taip patikrino?

QUOTE(Mome @ 2005 12 18, 19:26)
mergaite, prabusk...
buvau ir vienoj, ir kitoj barikadu pusej - patikek, busi - jei dar nesi - labai labai iskaudinta...
buvau ir vienoj, ir kitoj barikadu pusej - patikek, busi - jei dar nesi - labai labai iskaudinta...
QUOTE(Afroditte @ 2005 12 18, 20:08)
Situacija be komentaru.... ir durnam aisku butu kas prie ko...
"..neperziangia ribu.." - atsimerk, mergaite

pasikartosiu, duodu ranka nukirst kad ribos neperziangemos ir nereikia cia kisti naivumo, zinau ka kalbu

QUOTE(InguteA @ 2005 12 18, 20:29)
Pritariau tau, nera draugysciu tarp vaikino ir merginos, nes paskui tokios draugystes perauga i daug rimtesnius santykius 

vat ir yra.. tik ispradziu draugais buna vaikinas ir mergina, o po to dvi poreles