Įkraunama...
Įkraunama...

mano draugės ir vaikino santykiai

QUOTE(gandrė @ 2005 12 18, 18:35)
Nu ne pora, tai nepora...
Kokie žodžiai: "atrado viens kitą"  thumbup.gif normalu...
O tau neatsibosta su žvake stovėt  doh.gif
Jei tau gerai, valio. Bet matai, iki šiol galvojau, kad aš nepavydi  g.gif , visgi nemažą stažą šeimoj turiu, bet dabar rimtai susimąsčiau, neatlaikyčiau  lotuliukas.gif

tu seimoj, cia seimos nieks nesukures ir dar nesiruosia kurti wink.gif

QUOTE(Ji @ 2005 12 18, 19:03)
Tai va, buvo ir man tokia situacija, as irgi taip pat nieko blogo nemaciau, o jau ta drauge kaip pasitikejau biggrin.gif
Kol viena karta maniskis nepareiske, ar tu zinai, kad ji tau ne drauge? Klausiu, kaip tai? Is kur zinai? O jis atsake -  as patikrinau! cool.gif

Nebuvau salia, zvakes nelaikiau, manau, kad tikrai nieko tarp ju nebuvo ivyke, bet kad bandymu is jos puses buvo tai tikrai lotuliukas.gif

Dar dabar maniskis juokais papasakoja, "O tavo drauge mane taip i kampa ispraude, kad as net ISSIGANDAU" 4u.gif

zodziu, nori, pasitikek, bet as nerekomenduoju

a tavo diedas visas tavo drauges taip patikrino? g.gif

QUOTE(Mome @ 2005 12 18, 19:26)
mergaite, prabusk...
buvau ir vienoj, ir kitoj barikadu pusej - patikek, busi - jei dar nesi - labai labai iskaudinta...

QUOTE(Afroditte @ 2005 12 18, 20:08)
Situacija be komentaru.... ir durnam aisku butu kas prie ko... ph34r.gif "..neperziangia ribu.." - atsimerk, mergaite frusty.gif  umn.gif

poster_offtopic.gif patarimu neprasiau schmoll.gif
pasikartosiu, duodu ranka nukirst kad ribos neperziangemos ir nereikia cia kisti naivumo, zinau ka kalbu wink.gif nezinociau - patyleciau ax.gif

QUOTE(InguteA @ 2005 12 18, 20:29)
Pritariau tau, nera draugysciu tarp vaikino ir merginos, nes paskui tokios draugystes perauga i daug rimtesnius santykius bigsmile.gif

vat ir yra.. tik ispradziu draugais buna vaikinas ir mergina, o po to dvi poreles wink.gif arba as visai dar vaikiska ir gyvenimo nepamokyta doh.gif nu bet del poros vaikinu sakau, duociau ranka nukirst, kad jie nekeistu savo paneliu i mane
Atsakyti
Išvada: Dabar yra kaip yra. O gyvenimas parodys, ar klydai, ar buvai teisi smile.gif

Nors šiaip įdomu, ar jis tave jau laiko sava mergina ar dar tik meiluže?
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2005 12 18, 21:01)
Išvada: Dabar yra kaip yra. O gyvenimas parodys, ar klydai, ar buvai teisi smile.gif

Nors šiaip įdomu, ar jis tave jau laiko sava mergina ar dar tik meiluže?

hmm.. o meiluzes kas nors veziojasi pas mama g.gif pas gimines g.gif pats siulosi vaziuoti pas 'uosvius'? g.gif o tos drauges kaip ir nesiveza g.gif tai kuri cia visgi jam artimesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 21:04)
hmm.. o meiluzes kas nors veziojasi pas mama  g.gif  pas gimines  g.gif  pats siulosi vaziuoti pas 'uosvius'?  g.gif o tos drauges kaip ir nesiveza  g.gif  tai kuri cia visgi jam artimesne  g.gif

bet gi kirminelis visgi kazkoks kirba, nes kam tada ta tema uzvedei mirksiukas.gif
ir is kur toks uztikrinimas uz kita zmogu doh.gif ...'duodu ranka nukirst" blink.gif nu,ziurek kad neprisisneketum....cia uz save negali buti tikras kaip kur ir kada pasielgsi,o cia uz kita taip duoda schmoll.gif

pas tevus veza tave,o del savo sirdeles pasisaldimui ir atsigavimui turi-tavo drauge lotuliukas.gif
gali buti ir taip g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 12 18, 21:12)
bet gi kirminelis visgi kazkoks kirba, nes kam tada ta tema uzvedei mirksiukas.gif
ir is kur toks uztikrinimas uz kita zmogu doh.gif ...'duodu ranka nukirst" blink.gif nu,ziurek kad neprisisneketum....cia uz save negali buti tikras kaip kur ir kada pasielgsi,o cia uz kita taip duoda schmoll.gif

pas tevus veza tave,o del savo sirdeles pasisaldimui ir atsigavimui turi-tavo drauge lotuliukas.gif
gali buti ir taip g.gif  bigsmile.gif

klausimas buvo toks: 'kaip reaguotumet jus'.. patarimu kaip man elgtis neklausiau.. ir velgi pasikartosiu, tiksliai neivardijau koki vaidmeni uzimu sioj situacijoj mirksiukas.gif ir nekalbu to ko nezinau mirksiukas.gif jei jau sakau kad ranka nukirst duociau, tai ne be reikalo wink.gif
Atsakyti
Kuo toliau skaitau, tuo labiau mane nervas ima, kad pasitaiko tokiu naiviu mergu, kad net rankas duoda nukirst doh.gif O bernas protingas iir naudojasi tokiom navuolem kaip tu ir tavo drauge.
Mano nuomone tokia;niekada netoliaruociau tokiu santykiu mano draugo ir drauges.
Net neisivaizduoju, kad mano sirdies draugas taip pasielgtu, vestusi mano drauge i kavine, kazkas nenormalaus tuose jusu santykiuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(InguteA @ 2005 12 18, 21:40)
Kuo toliau skaitau, tuo labiau mane nervas ima, kad pasitaiko tokiu naiviu mergu, kad net rankas duoda nukirst doh.gif O bernas protingas iir naudojasi tokiom navuolem kaip tu ir tavo drauge.
Mano nuomone tokia;niekada netoliaruociau tokiu santykiu mano draugo ir drauges.
Net neisivaizduoju, kad mano sirdies draugas taip pasielgtu, vestusi mano drauge i kavine, kazkas nenormalaus tuose jusu santykiuose g.gif

gerai, paklausiu dar kartelei, o jeigu jis vestusi savo drauges? ar jis susidejas su tavim nebegali tureti draugiu moteriskos lyties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 22:04)
hmm.. o meiluzes kas nors veziojasi pas mama  g.gif  pas gimines  g.gif  pats siulosi vaziuoti pas 'uosvius'?  g.gif o tos drauges kaip ir nesiveza  g.gif  tai kuri cia visgi jam artimesne  g.gif

atsakau į klausimą: reaguočiau sunkiai. pasibaigtų arba anot tavęs visai normali jų draugystė arba mano ryšiai su vaikinu.
šiuo atveju nesvarbu, kad negriešija lovoje. yra toks terminas "dvasinė išdavystė".
suprantu bendravimą, bet ne iki išnaktų, nakvynes kartu ir panašiai. aš tokiu atveju manyčiau,kad esu jam neįdomi kaip žmogus. o man mylimas žmogus pirmiausia yra draugas, su kuriuo įdomu. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(esp @ 2005 12 18, 21:56)
atsakau į klausimą: reaguočiau sunkiai. pasibaigtų arba anot tavęs visai normali jų draugystė arba mano ryšiai su vaikinu.
šiuo atveju nesvarbu, kad negriešija lovoje. yra toks terminas "dvasinė išdavystė".
suprantu bendravimą, bet ne iki išnaktų, nakvynes kartu ir panašiai. aš tokiu atveju manyčiau,kad esu jam neįdomi kaip žmogus. o man mylimas žmogus pirmiausia yra draugas, su kuriuo įdomu. smile.gif

jeigu prisigalvotum, tada taip, tada suprantu kad tai butu galima laikyti isdavyste, bet juk tai eiline draugyste, juk tu ir esi jo drauge, bet jis dar turi ir kitu draugu, kodel kai bendrauja su vaikinu, tai viskas tvarkoj, bet va kai su mergina tai jau kazkas nenormalaus.. nu rimtai nebesuprantu doh.gif verysad.gif ir jau pradedu gailetis kad uzvedziau sia tema
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 21:20)
klausimas buvo toks: 'kaip reaguotumet jus'.. patarimu kaip man elgtis neklausiau.. ir velgi pasikartosiu, tiksliai neivardijau koki vaidmeni uzimu sioj situacijoj  mirksiukas.gif ir nekalbu to ko nezinau  mirksiukas.gif  jei jau sakau kad ranka nukirst duociau, tai ne be reikalo wink.gif

Na va, matau, kad pradejai pykti nt visu, cia isreiskusiu savo nuomone. O svarbiausia tai, kad tu sitoj situacijoj neturi sprendziamosios galios. Jau vien tai kad uzvedei sita tema rodo, kad ne viskas tau cia 100proc grazu. Ir nieko tu nepadarysi, ne nuo taves viskas priklauso verysad.gif Niekas kol kas neziuri tavo nuomones, patinka tau kas vyksta ar ne. verysad.gif
Na ka, draugaukit toliau 4u.gif Draugyste - taip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2005 12 18, 22:12)
Na va, matau, kad pradejai pykti nt visu, cia isreiskusiu savo nuomone. O svarbiausia tai, kad tu sitoj situacijoj neturi sprendziamosios galios. Jau vien tai kad uzvedei sita tema rodo, kad ne viskas tau cia 100proc grazu. Ir nieko tu nepadarysi, ne nuo taves viskas priklauso verysad.gif Niekas kol kas neziuri tavo nuomones, patinka tau kas vyksta ar ne. verysad.gif
Na ka, draugaukit toliau 4u.gif  Draugyste - taip grazu wub.gif

as nepykstu schmoll.gif tik jauciuosi nesuprasta.. gal paprasciausia buvau naivi del to kad tikejausi kitokiu atsakymu nei isgirdau.. ir nenoriu tiketi tuo, kad po kazkiek laiko (kai atsiras tas kuris ziures versio akim) negalesiu susitikineti su dabartiniais draugais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 23:05)
jeigu prisigalvotum, tada taip, tada suprantu kad tai butu galima laikyti isdavyste, bet juk tai eiline draugyste, juk tu ir esi jo drauge, bet jis dar turi ir kitu draugu, kodel kai bendrauja su vaikinu, tai viskas tvarkoj, bet va kai su mergina tai jau kazkas nenormalaus.. nu rimtai nebesuprantu  doh.gif  verysad.gif  ir jau pradedu gailetis kad uzvedziau sia tema

gal netiksliai parašiau. aš draugystės, kai liekama nakvoti eiline nelaikau.
man priimtini susitikimai dieną, vakare arba visiems kartu. bet ne nakvojimai (ypač dažni).
taip draugystė yra puikus dalykas,bet..
esu draugė, bet noriu būti pati pačiausia tongue.gif
pavydėčiau draugei vaikino, o vaikinui draugės (kaip draugo bendravimui, kurio man, aišku liktų mažiau).
patikėk, man analogiškoj situacijoj (dažnas bendravimas, pasilikimas nakvoti) kliūtų ir vaikinas draugas. be to, apie tave turbūt irgi šneka, gal konsultuojasi kad ir lovos klausimais. pagalvok, ar tau priimtina? kalbant apie mane - ne.
kuri iš jusų su juo praleidžia daugiau laiko? ne buitiškai prie teliko, parduotuvėje ar tarp kitų žmonių (šeimos), o dviese. kartu. šnekant apie viską?
mano nuomone, ta ir esate artimesnė. bet jei tau priimtina arba tu artumą supranti kitaip, tai viskas gerai. eilinė išvada, kad visi mes skirtingi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esp: 18 gruodžio 2005 - 22:31