QUOTE(Apia @ 2005 12 19, 10:18)
Klumpele, visiškai tau pritariu
kai esi jaunas, gali įrodinėti sau ir kitiems, kad gali būti tokia draugystė, kad pririšus vaikino vistiek neišlaikysi ir panašiai.
Man tokia situacija visiškai nepriimtina
O 27m. žmogui neuždirbti ant takso
keista... (ant kabakų tai užsidirba, kaip suprantu)
Panašu, kad jūs tik for fun "draugaujat" - su tavim pasiduoda, su ja pasikalba

Man tokia situacija visiškai nepriimtina

Panašu, kad jūs tik for fun "draugaujat" - su tavim pasiduoda, su ja pasikalba
o ar as sakiau kad jam 27

QUOTE(Gaby227 @ 2005 12 19, 10:20)

Vistiek niekuo nenorėjau dar tikėti, kol galų gale mano dabartinis vaikinas išmušė iš mano galvos tas naivias mintis apie merginų ir vaikinų nekaltą draugystę. Beje, mano vaikinas yra mano buvęs "nekaltas" draugas

***** nu man vistiek neitiketina, as netikiu kad keli mano draugai gali i man ziureti kaip i kazkoki sekso objekta.. nu *****.. ale gal istikro kada nors butent tavo zodzius prisiminsiu ir pasakysiu kad teisybe sakei..
QUOTE(maka @ 2005 12 19, 11:43)
Draugai draugais buna iki tam tikro laiko
Man asmeniskai panasu, kad vyrukas zaidzia 2 frontais, ir jei dar ir neperzenge ribu, tai butinai perzengs

QUOTE(Germante @ 2005 12 19, 12:30)
O kamera pas ka paslepei, pas ji ar pas ja?
Bandau isivaizduoti kad mano vyras mokosi, ir jam reikia su kazkuo ruosti pamokas...
Dabar galvoju, o ar butina tas pamokas ruosti naktimis, o negalima diena? Ir ar butina jas ruosti su klasioke, o negalima su klasioku?
Butent, pasimetele, labai teisingai cia issireiskei. Mylimas zmogus niekam nepriklauso. Ir uzdaryti jo niekur nereikia. Zinai kodel? O todel, kad jeigu is tikruju myli, tai pats supras ir atras kur jam miegoti, be jokiu pasiteisinimu ir be jokios prievartos. Spek, kur ta jo miegojimo vieta bus? Tikrai ne pas jo mylimosios drauge...
Bandau isivaizduoti kad mano vyras mokosi, ir jam reikia su kazkuo ruosti pamokas...

Butent, pasimetele, labai teisingai cia issireiskei. Mylimas zmogus niekam nepriklauso. Ir uzdaryti jo niekur nereikia. Zinai kodel? O todel, kad jeigu is tikruju myli, tai pats supras ir atras kur jam miegoti, be jokiu pasiteisinimu ir be jokios prievartos. Spek, kur ta jo miegojimo vieta bus? Tikrai ne pas jo mylimosios drauge...
kamera pas save pastaciau

cia apie mokslus prakalbau todel, kad vienas (is tu labai mylinciu) mano draugu, butent ir daro visus namu darbus su mergaite.. per naktis jie gal ir neseedi kartu, nu bet visgi stropus studentai yra ir dar tik pirmam kurse, nebuna rimtu darbu kolkas, nu ale tai kaip cia suprast, su ta daro namu darbus, reiskia ji jam patinka, su manim vaiksto po parka ir po barus, tai reiskia as jam patinku, bet tvirtina visam pasauliui kad myli savo mergina

(ir beto, jis dabar labai netgi isgyvena ir tikrai matosi kaip svaigsta del tos merginos, atrodo viska del jos padarytu, ale per velu, mete ji jau jy