Įkraunama...
Įkraunama...

mano draugės ir vaikino santykiai

QUOTE(Apia @ 2005 12 19, 10:18)
Klumpele, visiškai tau pritariu drinks_cheers.gif kai esi jaunas, gali įrodinėti sau ir kitiems, kad gali būti tokia draugystė, kad pririšus vaikino vistiek neišlaikysi ir panašiai.
Man tokia situacija visiškai nepriimtina doh.gif O 27m. žmogui neuždirbti ant takso g.gif keista... (ant kabakų tai užsidirba, kaip suprantu)
Panašu, kad jūs tik for fun "draugaujat" - su tavim pasiduoda, su ja pasikalba

o ar as sakiau kad jam 27 g.gif

QUOTE(Gaby227 @ 2005 12 19, 10:20)
doh.gif Ir tokiu atveju tikėti negalima lotuliukas.gif Vaikinai su merginom be reikalo iki išnaktų nesivalkioja! Gali dabar netikėti, vėliau pamatysi. Aš dar prieš metus bandžiau visam pasauliui įrodyti, kad vaikinai yra geriausi mano draugai ir nieko tarp mūsų daugiau nėra doh.gif Dabar pagalvojus tooookia kvaila jaučiuosi, nes visi tie draugai, beje, turintys merginas (nors greičiau jau meilužėm tada vadinti reiktų, jei jie sugeba ir apie kitas galvoti), laikui bėgant išsibarstė, nes panorėjo kažko daugiau arba pradėjo suokti, kad aš labai jiems patinku... Ir šiaip su vaikinais pradėjau kalbėtis šia tema. Ir jie visi kaip vienas pasakė - gal mes ir draugai, bet mintyse visas savo drauges matome ir be rūbų. O toliau jau priklauso nuo vaikino sąžinės ar greit ir realybėj tai įvyks...

Vistiek niekuo nenorėjau dar tikėti, kol galų gale mano dabartinis vaikinas išmušė iš mano galvos tas naivias mintis apie merginų ir vaikinų nekaltą draugystę. Beje, mano vaikinas yra mano buvęs "nekaltas" draugas lotuliukas.gif Per gerai mums sekėsi atradinėti bendrą kalbą

***** nu man vistiek neitiketina, as netikiu kad keli mano draugai gali i man ziureti kaip i kazkoki sekso objekta.. nu *****.. ale gal istikro kada nors butent tavo zodzius prisiminsiu ir pasakysiu kad teisybe sakei..

QUOTE(maka @ 2005 12 19, 11:43)
Draugai draugais buna iki tam tikro laiko  ax.gif Man asmeniskai panasu, kad vyrukas zaidzia 2 frontais, ir jei dar ir neperzenge ribu, tai butinai perzengs

g.gif neenoriu tuo tiket tongue.gif

QUOTE(Germante @ 2005 12 19, 12:30)
O kamera pas ka paslepei, pas ji ar pas ja?

Bandau isivaizduoti kad mano vyras mokosi, ir jam reikia su kazkuo ruosti pamokas...  biggrin.gif  Dabar galvoju, o ar butina tas pamokas ruosti naktimis, o negalima diena? Ir ar butina jas ruosti su klasioke, o negalima su klasioku?
Butent, pasimetele, labai teisingai cia issireiskei. Mylimas zmogus niekam nepriklauso. Ir uzdaryti jo niekur nereikia. Zinai kodel? O todel, kad jeigu is tikruju myli, tai pats supras ir atras kur jam miegoti, be jokiu pasiteisinimu ir be jokios prievartos. Spek, kur ta jo miegojimo vieta bus? Tikrai ne pas jo mylimosios drauge...

kamera pas save pastaciau bigsmile.gif

cia apie mokslus prakalbau todel, kad vienas (is tu labai mylinciu) mano draugu, butent ir daro visus namu darbus su mergaite.. per naktis jie gal ir neseedi kartu, nu bet visgi stropus studentai yra ir dar tik pirmam kurse, nebuna rimtu darbu kolkas, nu ale tai kaip cia suprast, su ta daro namu darbus, reiskia ji jam patinka, su manim vaiksto po parka ir po barus, tai reiskia as jam patinku, bet tvirtina visam pasauliui kad myli savo mergina g.gif
(ir beto, jis dabar labai netgi isgyvena ir tikrai matosi kaip svaigsta del tos merginos, atrodo viska del jos padarytu, ale per velu, mete ji jau jy sad.gif)
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 12 19, 14:43)
nesuprantu kam kurti tas istorijas? Gal kokiam moksliniam darbui reikia medžiagos?  g.gif  "pusę metų draugauju".... lotuliukas.gif  žinai, kad taip nėra... tongue.gif

Pritariu Tau drinks_cheers.gif, gal tikrai panele koki mokslini darba raso. Man jau cia darosi panasu i desimties seriju kriminalini, psichologini detektyva su siaubo ir mistikos elementais, kurio pabaigos net ir pati autore nezino.
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 19, 14:48)
o ar as sakiau kad jam 27  g.gif
***** nu man vistiek neitiketina, as netikiu kad keli mano draugai gali i man ziureti kaip i kazkoki sekso objekta.. nu *****.. ale gal istikro kada nors butent tavo zodzius prisiminsiu ir pasakysiu kad teisybe sakei..
g.gif  neenoriu tuo tiket tongue.gif
kamera pas save pastaciau  bigsmile.gif

cia apie mokslus prakalbau todel, kad vienas (is tu labai mylinciu) mano draugu, butent ir daro visus namu darbus su mergaite.. per naktis jie gal ir neseedi kartu, nu bet visgi stropus studentai yra ir dar tik pirmam kurse, nebuna rimtu darbu kolkas, nu ale tai kaip cia suprast, su ta daro namu darbus, reiskia ji jam patinka, su manim vaiksto po parka ir po barus, tai reiskia as jam patinku, bet tvirtina visam pasauliui kad myli savo mergina  g.gif
(ir beto, jis dabar labai netgi isgyvena ir tikrai matosi kaip svaigsta del tos merginos, atrodo viska del jos padarytu, ale per velu, mete ji jau jy sad.gif)

Valioooooooooooo, gera ir laiminga serialo pabaiga. Aisku galima dar buvo prideti, du draugu draugai pagaliau atrado vienas kita ir karstai ysimylejo, dideles vestuves iskele, ir po sei dienai gyvena jaigu dar nenumire thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 12 19, 15:20)
spėju, kad čia atvirkščias variantas. tongue.gif smile.gif Ne jos vaikinas liko pas draugę nakvoti, o draugės vaikinas pas Pasimetėlę... ax.gif

kas dar norit paspeliot? rolleyes.gif

QUOTE(Tylene @ 2005 12 19, 15:43)
nesuprantu kam kurti tas istorijas? Gal kokiam moksliniam darbui reikia medžiagos?  g.gif  "pusę metų draugauju".... lotuliukas.gif  žinai, kad taip nėra... tongue.gif

o kas tau sake kad as sukuriau? tu gyveni mano gyvenima ar as gyvenu?
ir jei jau nori komentuoti niftiemu, tai bent jau teikis viska is eiles perskaityti..
pasikartosiu: neesme koki vaidmeni as cia atlieku, ar as esu jo mergina, ar ta drauge, ar aplamai viska stebiu is salies, tai su klausimu visiskai nesusija, nes as neprasau analizuoti butent sios situacijos, as klausiu jusu nuomones siuo klausimu.. o jei tu nori man ka nors pasakyt, tai kreipkis asmeniskai, arba tesk toliau ignoravima, o ne atejus i mano tema kalbek tai ko nezinai wink.gif

QUOTE(InguteA @ 2005 12 19, 15:53)
Pritariu Tau drinks_cheers.gif, gal tikrai panele koki mokslini darba raso. Man jau cia darosi panasu i desimties seriju kriminalini, psichologini detektyva su siaubo ir mistikos elementais, kurio pabaigos net ir pati autore nezino.

viska as kuo puikiausiai zinau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(InguteA @ 2005 12 19, 16:04)
Valioooooooooooo, gera ir laiminga serialo pabaiga. Aisku galima dar buvo prideti, du draugu draugai pagaliau atrado vienas kita ir karstai ysimylejo, dideles vestuves iskele, ir po sei dienai gyvena jaigu dar nenumire thumbup.gif

taigi cia visai kita istorija biggrin.gif
Atsakyti
O gal jie abu anatomija ar seksologija studijuoja?O gal vaikinas ginekologija?Na tada aisku, ko jie ten nakvoja kartu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 19, 15:10)
kas dar norit paspeliot?  rolleyes.gif
o kas tau sake kad as sukuriau? tu gyveni mano gyvenima ar as gyvenu?
ir jei jau nori komentuoti niftiemu, tai bent jau teikis viska is eiles perskaityti..
pasikartosiu: neesme koki vaidmeni as cia atlieku, ar as esu jo mergina, ar ta drauge, ar aplamai viska stebiu is salies, tai su klausimu visiskai nesusija, nes as neprasau analizuoti butent sios situacijos, as klausiu jusu nuomones siuo klausimu.. o jei tu nori man ka nors pasakyt, tai kreipkis asmeniskai, arba tesk toliau ignoravima, o ne atejus i mano tema kalbek tai ko nezinai wink.gif
viska as kuo puikiausiai zinau wink.gif

tai palauk, palauk as jau cia nieko nesuprantu, tai Tu tik stebetoja buvai ar dalyve, nu bet tai gal kaip Tu sakai nesvarbu, nors ydomu. Bet tikrai ydomi istorija, ir jai man tektu kada nors tokioje istorijoje atlikti koki vaidmeni, tai noreciau tik stebetoja buti.
Atsakyti
Man atrodo pati autorė jau pasimetė..(neveltui nikas "pasimetėlė" rolleyes.gif )..vienur rašo "mano vaikinas.."..kitur "draugės vaikinas..."..paskui sako, kad nei viena nei kita...situacija iš šalies... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 12 19, 12:56)
Vyras ir moteris tikrai gali buti draugais.Tik nera reikalo miegoti kartu, kad ir atskirose lovose ax.gif

nera nera, ale gaunasi kaip gaunasi.. pasitaiko juk visko gyvenime wink.gif buna gi ir zmogus nepajegia jau pareit namo lotuliukas.gif

QUOTE(InguteA @ 2005 12 19, 13:40)
Gerai, padandysiu isdestyti viska aiskiau. Tu sakai, kad Tu su savo vaikinu draugauji puse metu, leisk paklausti, kas bus kai isdraugausi, 2 ar tris metus, kiek tada bus tokiu pas kurias jis pasiliks nakvoti (taupydamas takso pinigus), aisku tada tikrai jam teks taupyti, nes jau tada jis i kavines vedziosis ne tik tave ir tavo drauge, bet dar kokia minimum 10 nekaltu mergeliu su istikimybes dirzais. Tada jau teks duoti nukirsti, ne tik rankas , bet ir kojas. Lietuviu liaudies ismintis sako, kad lasas po laso ir akmeni prataso, tai ir tas tavo vaikinas, is kokio 3-4 karto, ims ir neatsilaikys pagundai. Zodziu, as savo vaikinu nenoreciau dalintis su niekuo, puse metu per mazas laiko tarpas, kad pasitikeciau juo 100%, tai kam leisti eiti per upe ir tiketis, kad jis nesuslaps. Ir is viso kas mano tai mano, o vaikinas juk ne saldainis, kad galetume ji su draugem pasidalinti.  schmoll.gif Tai kaip tu ir klausei, mano reakcija butu paprasta, jis arba su manimi, arba  goodbye my love doh.gif

kas bus po metu ar dvieju as nezinau, nesu burtininke ar ekstrasense.. del tu kas metai atsirandanciu draugiu irgi nesamone, zmogus nera lakstantis, jis vertina tai ka turi ir draugu daug neturi is merginu isvis ant pirstu suskaiciuot galima, jis paprasciausia moka atsirinkti zmones kurie to verti ir tikrai labai geras yra.. aisku minusu turi kaip ir kiekvienas, ale idealiu nera..

QUOTE(mirėja @ 2005 12 19, 14:19)
Kai pradėjau skaityt, atrodė visiškas absurdas, bet prisiminiau panašia situacija: vaikinas turėjo paną Vilniuje, planavo vestuves ir tt., bet pusę metų iki datos ŽIAURIAI įsimylėjo (aišku, kitą, kurį dar ir gyveno kitame mieste), ašaros ir tt., bet esme kad tą, kitą, jam atrodė šventuoji. Dovanuojo geles, rašė eiles, bučiavo į skruostą. Bet kitas miestas, o jis net negali įsivaizduot kad su ja vienam bute miegos, nekalbant apie kambarį ar vieną lovą. Susitarė su jos geriausia drauge ir du metus iki vestuvių nakvodavo pas ją. Tarp jų NIEKO NEBUVO. (Gamtiniams poreikiams tenkint ir Vilniuje panų užtekdavo, toliau nuo "šventuosios" akių blush2.gif .)

Bet pabaiga vis vien tą patį išeina verysad.gif Ne tą su kuria miega jau rūpi, o ta su kuria "kaladeles delioja"

vo vo, jei myli tai ir i kitas neziuri wink.gif nors ir susitikineja su jomis.. seip dabar kaip pagalvojau, auksas jisai palyginus su siuolaikiniais vyrais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 12 19, 16:14)
O gal jie abu anatomija ar seksologija studijuoja?O gal vaikinas ginekologija?Na tada aisku, ko jie ten nakvoja kartu bigsmile.gif

jo jo, praktika atlikineja diedas bigsmile.gif

QUOTE(InguteA @ 2005 12 19, 16:19)
tai palauk, palauk as jau cia nieko nesuprantu, tai Tu tik stebetoja buvai ar dalyve, nu bet tai gal kaip Tu sakai nesvarbu, nors ydomu. Bet tikrai ydomi istorija, ir jai man tektu kada nors tokioje istorijoje atlikti koki vaidmeni, tai noreciau tik stebetoja buti.

nesvarbu, nes kaip jau minejau pasipils visoki komentarai, kad tu egoiste, kad tu naivi, kaip kad pradzioj ir buvo.. bet man butent ir nereikia uzuojautos ar dar kazko, man reik nuomoniu, t.y. idomu kaip jus elgtumetes ir jaustumetes tokioj situacijoj wink.gif

QUOTE(Tylene @ 2005 12 19, 16:20)
Man atrodo pati autorė jau pasimetė..(neveltui nikas "pasimetėlė" rolleyes.gif )..vienur rašo "mano vaikinas.."..kitur "draugės vaikinas..."..paskui sako, kad nei viena nei kita...situacija iš šalies... doh.gif  doh.gif

nepasimeciau.. paskutine istorija apie studenciokus fuksiukus buvo visai nesusijusi su cia analizuojama.. as tik pabandziau paanalizuoti si bei ta..
Atsakyti

Matai dabar jau sunku man atsakyti, nes toje istorijoje yra trys veikejai, ir kiekvieno kailyje budama, elgciausi skirtingai, o jausciausi sudinai nesvarbu kuriu is ju buciau bet cia tik as verysad.gif . Manau svarbiausei jaustis laimingu, jai tie veikejai laimingi tai viskas saunu, o jai kuris nelaimingas, tai nereikia kaltinti kitu, pats savo gyvenima lipdai kaip nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InguteA: 19 gruodžio 2005 - 16:46
QUOTE(InguteA @ 2005 12 19, 16:43)
Matai dabar jau sunku man atsakyti, nes toje istorijoje yra trys veikejai, ir kiekvieno kailyje budama, elgciausi skirtingai, o jausciausi sudinai nesvarbu kuriu is ju buciau bet cia tik as  verysad.gif . Manau svarbiausei jaustis laimingu, jai tie veikejai laimingi tai viskas saunu, o jai kuris nelaimingas, tai nereikia kaltinti kitu, pats savo gyvenima lipdai kaip nori.

aciu uz supratinguma mirksiukas.gif ir uz issakyta nuomone.. as ir pati save daznai bandau pastatyti i visu triju vaidmeni ir taip kilo mintis sukurti sia tema, tikrai ne del mokslu ir tikrai cia reali istorija wink.gif
Atsakyti