Įkraunama...
Įkraunama...

mano draugės ir vaikino santykiai

as tai isvis cia susipainiojau, jokiu konkreciu atsakymu nei konkreciu vaidmenu, tik istorija.. aisku mes gilinames per daug, bet mano 'drauge' bent vakara bande per daug su manuoju bendrauti, oj buvo bash.gif (oj as pavydi oj ) todel jei atsakant i autores klausima: as su juo nebebuciau. arba as arba ji. o ten mokejimas uz taksa ir pan nera problema ypac vaikinui, jei jis turi orumo ir galvoja apie savo mergina kuri sedi galbut namuose. O cia jau vaikino problema! Jei visiems gerai, tai neieskokim problemu, gal po kiek laiko temele vel sukursi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 19 gruodžio 2005 - 00:47
QUOTE(Germante @ 2005 12 19, 00:45)
Mylint visai nebutina issizadeti draugu, bet laiko jiems paprastai laaabai sumazeja.  O vyro, kuris taip smarkiai susidraugauja su savo merginos drauge, tai tikrai nesuprantu. Pasakysiu tik viena - jeigu maniskis pradetu susitikineti daznai su kokia mano drauge - rimtai susirupinciau.

O galima dar pasmalsauti: kokiu budu tu suzinojai, kad tam vaikinui ir tavo draugei kartu miegant nieko tarp ju nebuvo? Gal buvai kur spintoje pasislepusi  mirksiukas.gif

kamera paslepiau bigsmile.gif ir maciau kaip su kaladelem zaidzia bigsmile.gif

o jei rimtai, tai mylima zmogu, kuris tave myletu taip pat, yra gan sunku atrasti ir as siuo klausimu labai pesimistiskai nusiteikus doh.gif todel apie meile isvis i kalbas nesiveliu.. bet as ir velgi pasikartosiu, isivaizduok kad tavo vaikinas (o ne vyras) susitikineja su savo gera drauge, nu neesme kada su ja susipazino, gal daug veliau nei su tavim, sakykim mokosi kartu ir daro kartu namu darbus per naktis, juk tada irgi gali prisigalvoti visokiu veju, ale koks tolkas? kai as buvau reikalinga vaikinam, jie buvo su manim, kai nebereikedavo ir susirasdavo kitas, paprasciausia mane mesdavo, tai koks tolkas cia vaidinti kazka ir slapstantis atlikineti savo reikalus? jeigu paprasciausia gali nieko neklause paimti ir sumesti skudurus.. juk jei nerupetum tiek nei vienam nei kitam tai butent taip ir butu tongue.gif

QUOTE(Shindila @ 2005 12 19, 00:45)
as tai isvis cia susipainiojau, jokiu konkreciu atsakymu nei konkreciu vaidmenu, tik istorija.. aisku mes gilinames per daug, bet mano  'drauge' bent vakara bande per daug su manuoju bendrauti, oj buvo  bash.gif (oj as pavydi oj ) todel jei atsakant i autores klausima: as su juo nebebuciau. arba as arba ji. o ten mokejimas uz taksa ir pan nera problema ypac vaikinui, jei jis turi orumo ir galvoja apie savo mergina kuri sedi galbut namuose. O cia jau vaikino problema! Jei visiems gerai, tai neieskokim problemu, gal po kiek laiko temele vel sukursi  biggrin.gif  lotuliukas.gif

faktai konkretus, o ar nuo to kad bus konkretus ir vaidmenys kas nors geresnio bus? pasikeis tada jusu nuomone? netikiu schmoll.gif greiciau busiu isvadinta naivuole arba egoiste mirksiukas.gif
o seip tai siais laikais tas orumas zinai, ne dievobaimingi esam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetele: 19 gruodžio 2005 - 01:04
QUOTE(Shindila @ 2005 12 19, 00:45)
bet mano  'drauge' bent vakara bande per daug su manuoju bendrauti, oj buvo  bash.gif (oj as pavydi oj )

prisiminiau tokia situacija, cia kai prasideda draugiu bahuru kabinimai, tai aisku kad nesamone, ale juk esam ne mazi vaikai, sakau, nusikabintum ir nesuktum sau galvos.. kaip man vienas drauges bahuras buvo pasakes: 'jeigu tau patinka vaikinas, bet jis yra drauges, ir tu jam patinki, tai ka tu su juom ir neprasidetum vien del to kad drauges bicas?' tada kategoriskai pasakiau ne.. ale buvau isvis kvaila ir durna, dabar taip pagalvoju, juk jeigu jie vienas kitam tinka ir patinka, nu tai sekmes, zmogaus gi nepriversi myleti, o jeigu jis tave myles, tai ir nebegs niekur su ta drauge, tik kalbesis, dalinsis mintimis, dziaugsis kartu ir guosis viens kitam, nu gynai kaip brolis ir sesuo bigsmile.gif ar ir taip neimanoma g.gif

o gal as per daug muilo operu prisiziurejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 18, 15:21)
pasidare idomu ar toleruotumet (kaip reaguotumet), jei jusu vaikinas per 'daug' susibiciuliautu su jusu drauge.. zodziu situacija tokia: vaikinas ir drauge susipazino per mane, rado bendra kalba, buna susitinka dviesia, sedi kavinese, varo kartu susitikti su jo arba jos draugais, kartais ir pernakvoja vienas pas kita, bet niekada neperziangia ribu  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
NUMIRSIU doh.gif NIEKADA NEPERZENGIA RIBU biggrin.gif TAI KOKIO VELNIO NAKVOT KARTU???BRANGIOJI,TAU RAGAI DYGSTA,O TU NE NEJAUTI blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralita @ 2005 12 19, 01:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
NUMIRSIU doh.gif NIEKADA NEPERZENGIA RIBU biggrin.gif TAI KOKIO VELNIO NAKVOT KARTU???BRANGIOJI,TAU RAGAI DYGSTA,O TU NE NEJAUTI blink.gif

paaiskinau kokio velnio wink.gif ir del ragu jau sakiau savo nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 19, 00:47)
paaiskinau kokio velnio wink.gif ir del ragu jau sakiau savo nuomone wink.gif

NE NE NE.TU TIKRAI PER DAUG PATIKLI.net jei dabar ir nieko nebutu itartino,nezinia kas ateity laukia.

as tavo vietoj nenuleisciau nuo jo akiu,o laisvalaiki planuociau,kad kuo maziau jie tiem pasibuvimam laiko turetu.
nesakau kad tu kaip paranojike turi sekiot,tegu paplepa kartu ir pan.BET NAKVOTI JIS TURETU TIK PAS TAVE IR TAVO LOVOJ.TASKAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandralita: 19 gruodžio 2005 - 01:58
QUOTE(sandralita @ 2005 12 19, 01:54)
NE NE NE.TU TIKRAI PER DAUG PATIKLI.net jei dabar ir nieko nebutu itartino,nezinia kas ateity laukia.

as tavo vietoj nenuleisciau nuo jo akiu,o laisvalaiki planuociau,kad kuo maziau jie tiem pasibuvimam laiko turetu.
nesakau kad tu kaip paranojike turi sekiot,tegu paplepa kartu ir pan.BET NAKVOTI JIS TURETU TIK PAS TAVE IR TAVO LOVOJ.TASKAS.

niekad nezinai kas taves laukia ateityje schmoll.gif

o nakvoja jis savo lovoj tongue.gif niekam jis nepriklauso, tik pats sau, ir niekas uz ji nenuspres kurioj lovoj miegoti.. ***** toks vaizdas susidaro kad zmogu reik uzdaryti kamurkej (jei myli) ir neisleisti jokiu budu..
arba jei jis susitinka su draugais, tai gerai, nesvarbu ka ten veikia, mergas kabina ar striptiza ziuri, o va jei su drauge iseina tai reiskia jau ragus istatineja doh.gif
po tokiu jusu issakytu nuomoniu bijosiu susitikineti su draugais kurie turi antras puses verysad.gif nes neduok dieve ji pagalvos kad ragai istatyti, susipyks ir issiskirs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetele: 19 gruodžio 2005 - 02:12
na as tau neliepiu uzdraust laisve visiskai..bet ir neuzmerk akiu.ne visi zmones yra dori ir linkintys gero.mano mama sakydavo,kad jei bus skirta tau su juo nugyvent,tai galit simta kart skirtis,taikytis vis vien sugrys.netikejau tuo,draugystes pradzioje labai kategoriska buvau..o dabar prabegus 7 metam viskas kitaip atrodo...
ai,zodziu protinga tu mergaite..taip ir toliau.tik ziurek,kad drauge netaptu svarbesne nei tu.
Atsakyti
QUOTE(sandralita @ 2005 12 19, 02:25)
na as tau neliepiu uzdraust laisve visiskai..bet ir neuzmerk akiu.ne visi zmones yra dori ir linkintys gero.mano mama sakydavo,kad jei bus skirta tau su juo nugyvent,tai galit simta kart skirtis,taikytis vis vien sugrys.netikejau tuo,draugystes pradzioje labai kategoriska buvau..o dabar prabegus 7 metam viskas kitaip atrodo...
ai,zodziu protinga tu mergaite..taip ir toliau.tik ziurek,kad drauge netaptu svarbesne nei tu.

tai as irgi tos nuomones wink.gif kad jeigu jau lemta but kartu, tai kad ir kaip kas besistengtu isskirti - nepavyks schmoll.gif juk jei zmogus myli viena, tai nebegs pas kita, o jeigu meiles nera, tai kam draugauti ir tempti laika isvis g.gif ar ne taip? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetele: 19 gruodžio 2005 - 02:56
Pora mano pamastymu(atsiprasau uz klaidas):
1.esi jauna, gal niekada nemylejai, gal taves vaikinas stypriai nemylejo
2.o gal jis ir nesijaucia esas tavo vaikinas?Gal siaip juokauju apie anytas ir t.t.?Gal ir ta tavo/jo drauge pas ji vazineja(jeigu jau kartu nakvoja)
3.jeigu mano vaikinas bendrautu taip su kokia nors mergina(nesvarbu, nuo vaikystes jie draugai, ar pries menesi susipazino), miegotu/nakvotu/kavines/dviese - butu nerealus, didziausias skandalas gun_bandana.gif
4.siaip galvoju, kad jusu "santykiai" tikrai nerimti. Jam 27?Kuom jis galvoja?Jeigu butum uztikrinta, nerasytum cia, nenoretum musu palaikymo, pritarimo ir tolerancijos. Tikrai, rasai su viltim, kad viskas pas jus gerai.
5.draugai yra gerai.Man-kai susitinkam visa kompanija. O nakvojimai (taviskis ka, pinigu neturi namo parvaziuoti?) "draugas pas drauge" - nesamone.Isivaizduoju, vaikinas atvarytu ir pradetu pasakoti:"Kaip mes gerai pasedejom/paplepejom/issimiegojom su drauge":) O pas tave jis nakvoja?
6.nieko rimto jusu santykiuose tikrai nematau. Rasai kazkokiomis mislemis.
Atsakyti
Temos autore labai primena mane kai man buvo koks 16-18metų, tada aš irgi buvau jauna, nepatyrusi, o svarbiausia man labai patikdavo išradinėti dviratį.
Visi vyresni žmonės iš patirties sakydavo, kad "dangus mėlynas", o vat man jis atrodė "raudonas" ir tiek lotuliukas.gif Na ką gi su amžiumi supratimas ateina, dabar matau "mėlyną dangų" biggrin.gif
Pasimetėle, kokį dviratį nori išrasti tu??????????????????????????????????
juk seniai visiems aišku kad tarp vyro ir moters negali būti paprasta draugystė, be jokių kitų pašalinių minčių (išimčiu pasitaiko). Ar pastebėjai kad visos pasisakiusios moterys (drystu teigti su gyvenimiška patirtimi) šia tema, tokius santykius laiko nenormaliais?
Kaip aš sureaguočiau: ogi niekaip, pasiūsčiau tokį vyrą (o tiksliau bobą, man čia netgi neša į gėjų greičiau,) kuo toliau.
NEIšRADINėK DVIRAčIO, Jį JAU SENIAI IšRADO.
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 19, 02:11)
o nakvoja jis savo lovoj  tongue.gif  niekam jis nepriklauso, tik pats sau, ir niekas uz ji nenuspres kurioj lovoj miegoti.. ***** toks vaizdas susidaro kad zmogu reik uzdaryti kamurkej (jei myli) ir neisleisti jokiu budu..
arba jei jis susitinka su draugais, tai gerai, nesvarbu ka ten veikia, mergas kabina ar striptiza ziuri, o va jei su drauge iseina tai reiskia jau ragus istatineja  doh.gif
po tokiu jusu issakytu nuomoniu bijosiu susitikineti su draugais kurie turi antras puses  verysad.gif nes neduok dieve ji pagalvos kad ragai istatyti, susipyks ir issiskirs  doh.gif

Pas mus irgi niekada nebuvo tokios meiles kaip yra pasakojama ir iki dabar nera thumbup.gif (bet ir pykciu dideliu nebuna).
Bet maniskis pas draugus (vaikinus) nakvodavo kai jau nebepajegdavo sneketis, todel nelabai tikiu snekom draugiskom iki isnaktu.
Del to , kad nueina (ir dabar yra draugiu, kursiokiu, bendradarbiu) i kavine, nematau jokios problemos. Tai buna ne karta i savaite, daug reciau, gal todel?
Man netiktu tokie santykiai, gal perdaug senamadiska esu. Va pasiskaiciavau, kad po metu jau i ketvirta desimti izengsiu, tai visai sena busiu tongue.gif .
Atsakyti