QUOTE(Germante @ 2005 12 19, 00:45)
Mylint visai nebutina issizadeti draugu, bet laiko jiems paprastai laaabai sumazeja. O vyro, kuris taip smarkiai susidraugauja su savo merginos drauge, tai tikrai nesuprantu. Pasakysiu tik viena - jeigu maniskis pradetu susitikineti daznai su kokia mano drauge - rimtai susirupinciau.
O galima dar pasmalsauti: kokiu budu tu suzinojai, kad tam vaikinui ir tavo draugei kartu miegant nieko tarp ju nebuvo? Gal buvai kur spintoje pasislepusi
kamera paslepiau

ir maciau kaip su kaladelem zaidzia
o jei rimtai, tai mylima zmogu, kuris tave myletu taip pat, yra gan sunku atrasti ir as siuo klausimu labai pesimistiskai nusiteikus

todel apie meile isvis i kalbas nesiveliu.. bet as ir velgi pasikartosiu, isivaizduok kad tavo vaikinas (o ne vyras) susitikineja su savo gera drauge, nu neesme kada su ja susipazino, gal daug veliau nei su tavim, sakykim mokosi kartu ir daro kartu namu darbus per naktis, juk tada irgi gali prisigalvoti visokiu veju, ale koks tolkas? kai as buvau reikalinga vaikinam, jie buvo su manim, kai nebereikedavo ir susirasdavo kitas, paprasciausia mane mesdavo, tai koks tolkas cia vaidinti kazka ir slapstantis atlikineti savo reikalus? jeigu paprasciausia gali nieko neklause paimti ir sumesti skudurus.. juk jei nerupetum tiek nei vienam nei kitam tai butent taip ir butu
QUOTE(Shindila @ 2005 12 19, 00:45)
as tai isvis cia susipainiojau, jokiu konkreciu atsakymu nei konkreciu vaidmenu, tik istorija.. aisku mes gilinames per daug, bet mano 'drauge' bent vakara bande per daug su manuoju bendrauti, oj buvo

(oj as pavydi oj ) todel jei atsakant i autores klausima: as su juo nebebuciau. arba as arba ji. o ten mokejimas uz taksa ir pan nera problema ypac vaikinui, jei jis turi orumo ir galvoja apie savo mergina kuri sedi galbut namuose. O cia jau vaikino problema! Jei visiems gerai, tai neieskokim problemu, gal po kiek laiko temele vel sukursi
faktai konkretus, o ar nuo to kad bus konkretus ir vaidmenys kas nors geresnio bus? pasikeis tada jusu nuomone? netikiu

greiciau busiu isvadinta naivuole arba egoiste

o seip tai siais laikais tas orumas zinai, ne dievobaimingi esam
Life is a shit sandwich. But if youve got enough bread, you dont taste the shit.