brumbrumai, man sraigė patiko

Noelle, man labai patiko. Patiko J/B, veiksmas, susimastyti verčia, ieškoti kažko giliau.
Klausimas, pas mane tamsus butas ir niekaip neišeina apsieti be blykstės. Keliu ISO iki 1600 (triukšmų begalybė!), Tv mažiausiai 1/60 darau (kitaip nepavyksta visai vaikų judesio pagauti), ekspoziciją +2.0 - nu niekaip - per tamsu
Gal turite patarimų, gal ką netaip darau?
Klausimas, pas mane tamsus butas ir niekaip neišeina apsieti be blykstės. Keliu ISO iki 1600 (triukšmų begalybė!), Tv mažiausiai 1/60 darau (kitaip nepavyksta visai vaikų judesio pagauti), ekspoziciją +2.0 - nu niekaip - per tamsu

Noelle, patiko
O pas mane bute šviesu, bet gražiai nuotraukos išeina tik iš vieno kampo... tai jau tas pats fonas pabodo

O pas mane bute šviesu, bet gražiai nuotraukos išeina tik iš vieno kampo... tai jau tas pats fonas pabodo

Nuuuuu pagalbos ateinu
buvau fotkint, ir fotkinau RAW, bet mano photoshopas kazkodel neatidaro. Ir man rodo failiukus parasyta DNG, ir ju niekaip neatidaro...

QUOTE(<Pienė> @ 2010 05 13, 11:48)
Nuuuuu pagalbos ateinu
buvau fotkint, ir fotkinau RAW, bet mano photoshopas kazkodel neatidaro. Ir man rodo failiukus parasyta DNG, ir ju niekaip neatidaro... 

prie PS reikia camera raw programikes. kaip parsisiust nzn vyras padejo. bet prie tavo fotiko turi but koks nors cd su tinkama programa.
QUOTE(Forgete @ 2010 05 13, 13:01)
prie PS reikia camera raw programikes. kaip parsisiust nzn vyras padejo. bet prie tavo fotiko turi but koks nors cd su tinkama programa.
Va pabandziau per naujesni photoshopa, per ten eina lyg ir, bet as jo licenzijos neturiu.. Tiksliau kiekviena karta praso naujo numerio

Akasha, ačiū Tau labai
Dėkui Noelle, skubiai reikėjo, jau Akasha pataisė.Pirma mintis buvo kreiptis į Tave, ale gi žinau, kad be kompo dabar...Parašysiu, būtinai parašysiu, kai tik truputį atslūgs, nenoriu su bloga nuotaika Tavęs lankyt.Linkėjimai,

QUOTE(Noelle @ 2010 05 12, 21:18)
atsiųsk el. paštu. PS neturiu, bet gal su GIMP pavyks sutvarkyti
jei ne pabandysiu bent jau nupasakoti išsamiau ką daryčiau. Ir šiaip brūkštelk kas vyksta 

Dėkui Noelle, skubiai reikėjo, jau Akasha pataisė.Pirma mintis buvo kreiptis į Tave, ale gi žinau, kad be kompo dabar...Parašysiu, būtinai parašysiu, kai tik truputį atslūgs, nenoriu su bloga nuotaika Tavęs lankyt.Linkėjimai,
aš dar su žiedais... parke apsilankėm, bet jau kaip davė lietaus- permirkom su vyru kaip jaunikliai
spėjau tik fotiką įkišt pas mažę į vežimą

paprasta, kaip vasariska, silta

QUOTE(<Pienė> @ 2010 05 13, 16:54)
ačiū... tik va gailiuosi, kad nenutraukiau, kaip su vyru atrodėm grįžę iš parko