Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

robobebrai, papasakok, kaip matuoji 4u.gif mano akelės irgi mato geltonumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 12, 15:43)
robobebrai, papasakok, kaip matuoji  4u.gif mano akelės irgi mato geltonumą ax.gif

as ne robobebras bet galiu papasakot. photoshope ikopijuoji ta nuotrauka ir su pipete (eydropper tool) paspaudi ant baltu vietu. Desinej pusej rodo spalvos koda rgb sistemoj, visos trys spalvos turetu but +- vienodos. Aisku kazkokia paklaida visada bus, bet ne dideli vienos spalvos nukrypimai. Ta pati galima ir su kitom programom padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 05 12, 16:46)
as ne robobebras bet galiu papasakot. photoshope ikopijuoji ta nuotrauka ir su pipete (eydropper tool) paspaudi ant baltu vietu. Desinej pusej rodo spalvos koda rgb sistemoj, visos trys spalvos turetu but +- vienodos. Aisku kazkokia paklaida visada bus, bet ne dideli vienos spalvos nukrypimai. Ta pati galima ir su kitom programom padaryt.

ačiū 4u.gif žinosiu 4u.gif
Atsakyti
nu ir vėl dėl šito ND diskusijos verda ax.gif aš vistiek sutinku su Robobebru, ir manau, kad tiksliausia yra pamatuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 05 12, 16:30)
wb dirbt.apsv

costum geltonas. o tu pati pastebi, kad jis geltonas?smile.gif nu ta prasme, ar supranti, kad jis turi but baltas?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 05 12, 10:43)
Sveikos 4u.gif
Atleiskit, nieko nekomentuosiu, sunkus periodas...į kelionė atšaukta, agentūra pinigų negražino, bet čia mažiausios bėdos...nesiplėsiu...
atnešu vieną, labai svarbią man šiom dienom, esu visai pasimetusi, pati nežinau ar iš vis ko verta ši foto, gal tik man, kai emocijos ima viršų.Todėl labai laukiu kritikos,  prašau patarimo ar galima kažkaip išgelbėt išdegusią rankytę, kaip kadruoti (viršaus nėra). 
P.s nuotrauka man labai svarbi, visai ištrint nenorėčiau...
atsiųsk el. paštu. PS neturiu, bet gal su GIMP pavyks sutvarkyti smile.gif jei ne pabandysiu bent jau nupasakoti išsamiau ką daryčiau. Ir šiaip brūkštelk kas vyksta 4u.gif

Atsakyti
siek tiek ant vakaro zalumos ir sraigiu

user posted image

user posted image
Papildyta:
jei per tamsu, sakykit. man rodos, pas mane viska sviesiau rodo. ziuresiu, kaip cia susikalibruot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 12 gegužės 2010 - 20:25
laba vakara,
jus cia truputi padiskutavt apie wb balansa ir as susimotyvavau padaryt savo namu darbo antra dali biggrin.gif
5ND II dalis dirbtinis apsvietimas:
auto:
user posted image
lenpute:
user posted image
manual preset:
user posted image
manual man truputi melynuoja..nors spalvos kaip ir tikrs:)
as nustatinejau pagal balta kortele, bet skaiciau kad geriausia nustatinet pagal pilka.
kadangi pas mani buitiakai tikri buitiakai,
tai idedu viena is kitur komentarams, gal ir ne namu aplinka bet man tokia buitine(na ta prasme truputi marga, nerezisuota)smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corrie: 12 gegužės 2010 - 21:21
Patiko nuotrauka su sraige, kompozicija miela, tik būtų geriau jei sraigė ne ant piršto būtų, o kaip nors natūraliau, ant žemės, bet, įtariu, tada tokio fono išgauti neitų g.gif

Dabar aktyviai naršau blogą pradedančiųjų ir visai įdomiai ten tie "konkursai". Pačios geriausios 100 proc. į temą pataikiusios - sužavėta likau. O kodėl dabar nedaromi panašūs "rinkimai"? Visai smagu būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 12 gegužės 2010 - 21:23
QUOTE(airv @ 2010 05 12, 22:21)
Patiko nuotrauka su sraige, kompozicija miela, tik būtų geriau jei sraigė ne ant piršto būtų, o kaip nors natūraliau, ant žemės, bet, įtariu, tada tokio fono išgauti neitų  g.gif

aciu smile.gif turiu ir su naturalia aplinka. bet man nesiziuri.. daug visokiu sakaliuku makaliuku, ir isnyksta ta sraige tarp ju.
Atsakyti
na ir tempai jusu - nespet man su jumis koja kojon.. biggrin.gif

brumbrumai, grazios skyles - bet per mano monika tai per tamsu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 13, 01:47)
brumbrumai, grazios skyles - bet per mano monika tai per tamsu.. smile.gif

aciu smile.gif reiks sprest sia problema smile.gif
Atsakyti