QUOTE(alexxandra @ 2010 05 17, 07:47)
1. O kodėl tokios diafragmos turėtų neužtekt? nman atrodo, kad tokių įvykių fotografimui verta turėt bent 2 objektyvus - vieną fiksuotą, kitą zoom'ą. 50 mm idealiai tinka, bet kai rekės grupeles fotkinti, manau, kad verta turėti ir dar vieną dėl įvairovės (Bent jau taip mums pasakojo per paskaitas)
2. O man kaip tik ta oda čia gerai atrodo: nenučiustyta,
neglamourinė, vyriška, tik gal kadrą dar pašviesint reikėtų. Yra kontrasto šiek tiek, bet tik todėl, kad labai cropinta čia.
Pupshe, ND jau merginos sakė, kad gerai
Aš. Ir vis dar noriu, vis dar mokausi ir fotkinu

Tai papusryčiaujam?
1Tokiu ivikiu fotografavimui istikro reiketu tureti ir du fotikus, jei netycia vienam kazkas nutiktu

O del diafragmos as taip sakau, nes nemegstu blykstes sviesos, todel baznyciose labai pagelbetu 1.4F... O del antro objektyvu ir grupeliu gerai butu platesnis kampas, nors kai as ipratusi, tai ir su 50tuku manau issiversciau... pabegiuoti pirmyn ir atgal man ne problema..

Del odos, tai ne del jos fakturos as kimbu, nes ji cia gerai atrodo.. Bet po akimi lyg ir uzmurzinimai tokie nenaturalus matosi...
QUOTE(Noelle @ 2010 05 17, 08:34)
nežinau ar čia galima išmokti fotografuoti maistą

Bet flickre dažnai pasižvalgau į tokias foto. Kai kurios būna mmmmmm. Tavoji negundo.
Pagalvojau, kad nesu "kūrėja", o tik "fiksuotoja". Todėl man nepavyksta nei maisto gražiai nufotografuoti, nei natiurmortų. Ir apskritai
Noele, viska gi cia galima ismokti... Matai va ikele ir iskarto gavo kritikos... vadinasi svarbiausia, kad zmones sako kas gerai, o kas ne...
Del to, kad tu "fixuotoja", tai as drysciau pasakyti, kad tai yra tikrai sudetingiau, nei fototografuoti surezisuotus kadrus ar natiurmortus... Daiktus fotografuoti lengva, nes turi daug laiko pasiruosimui ir gali kiek nori kartoti kadrus, kol gauna ta.... O tu fiksuosi veiksma, kuris galis niekada ir nebepasikartoti... Todel manau, kad tu saunuole....