Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

maniskis is Elses purple tiger irgi i ugi pasistiebe stipriai, tik toks kudokas - nenoriai i sonus pleciasi... Bet as ilgai jo nepersodinau, gal kiek perliejau, nes neapziurejau, kad jis savo stiklinej skyles neturi ax.gif bet kai persodinau, tai per savaite kazkur beveik dvigubai paaugo bigsmile.gif
Atsakyti
dėl tų šaknų lindimo.... aš tai viską sodinu į vazonus, kokius turiu po ranka
dažniausiai apie 16-18 cm skersmens
į apačią nežiūriu, lenda ar nelenda tos šaknys ir ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 05 16, 09:53)
dėl tų šaknų lindimo.... aš tai viską sodinu į vazonus, kokius turiu po ranka
dažniausiai apie 16-18 cm skersmens
į apačią nežiūriu, lenda ar nelenda tos šaknys ir ramu  ax.gif

Sakai nereikia ziuret? Nu man kazkaip vis atrodo, kad jeigu saknys per apacia lenda - reiskia per mazas vazonas.
Jeigu netiesa - buciau labai laiminga cool.gif Prasom pativirtint arba paneigt mano sita minti g.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimėlį.. kaip yra su apdulkinimu? Aplink kuriuos augaliukus reikia su teptukais pasidarbuot, o kurie patys susitvarko?
Atsakyti
aš nedaržininkė, todėl dėl šaknų čia mano subjektyvi nuomonė
aš iš balkono vis tiek neprivalgysiu tiek daržovių, kiek iš tikro daržo, todėl begalinis vazonų didinimas man atrodo beviltiškas
aš jiems leidžiu patiems rinktis, ar jie augs tokiame vazone, kokį turi, arbe ne
o trąšų jiems duodu, kad taip liūdna nebūtų... ax.gif
Atsakyti
Šiemet pirma karta pasisodinau ir as balkoniniu pomidoriuku. Isdygo. Bet neperseniausiai pastebejau kad jie pradeda geltonuoti verysad.gif kazi ka as blogai darau? o gal ko nedarau?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
pasirodom su savo darzu blush2.gif

Ola Polka is aagnex
user posted image
Spinatai aagnex
user posted image
Cili aagnex
user posted image
Raud. paprika aagnex
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Morkytes
user posted image
Bazilikai
user posted image
Na, ir krapai su petruskom
user posted image

Viena braske nupuvo, o ridikelius ismeciau, nieko nesigavo, lapai dideli buvo, o saknys - siuliukai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 05 16, 11:04)
Labas rytas,
pasirodom su savo darzu  blush2.gif

Nu kaip laukiau tokiu foto bigsmile.gif Kaip graziai auga pomidoriukas ax.gif o ir vazona toki grazu turi...
Ir kitkas graziai auga ax.gif Labai grazus darzelis, o gal jau visas darzas biggrin.gif
Atsakyti
Dėmesio, klausimas: brolis žada duoti čili pipiriukus (sakė iš Egipto parsivežto vaisiaus dagina). Į kokio dydžio vazoniuką reiktų sodinti čiliuką? Sakė dabar daigai jau dideli, poros sprindžių...
Ar geriau sodinti vieną į mažesnį, ar pvz 3 vnt. į didesnį? (turiu 17 litrų vazoną).
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 16, 12:09)
Nu kaip laukiau tokiu foto bigsmile.gif Kaip graziai auga pomidoriukas ax.gif o ir vazona toki grazu turi...
Ir kitkas graziai auga ax.gif Labai grazus darzelis, o gal jau visas darzas biggrin.gif

aciuks.gif
Dar tik darzelis irnesakyk.gif , bet kai issodinsiu visus Vilmiukus, bus tikras darzas hihihi.gif
Atsakyti
As tai manau, kad kai pas mane viskas suaugs - tai reiks man jau is sitos temos kraustytis ir kurti nauja - ne darzelis balkone - o dziungles balkone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 16, 12:17)
As tai manau, kad kai pas mane viskas suaugs - tai reiks man jau is sitos temos kraustytis ir kurti nauja - ne darzelis balkone - o dziungles balkone biggrin.gif

Pas mane dziungles namie. doh.gif Jau mazinu po truputeli... blush2.gif
Atsakyti