Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Žanė @ 2010 05 14, 14:28)
aha, įdomu. ir kai jau užaugs, tai nufotkink, kokio dydžio pati morkytė wink.gif
kelių litrų vazone augini savo cifomandrą?  4u.gif  aš ją vientelę dar kambary laikau, nes ji gal labai šiltamėgė  g.gif  auga visai neblogai...

pas mane dar tik puses sprindzio daigeliai biggrin.gif
ryt persodinesiu i didesni vazona ax.gif
Atsakyti
Rytoj jau puiki diena sėjai pagal mėnulį, kas turite planų - imkitės darbo biggrin.gif o lapinėms daržovėms ir prieskoniams dar puikiau nuo 17 dienos smile.gif
Atsakyti
O aš savo svogūnus lauk mesiu, tolko jokio, tikėjausi didesnio derliaus doh.gif . O jie pūt pradėjo, musiukai kažkokie veistis pradėjo blink.gif . Sodinsiu naujus dėl laiškų mirksiukas.gif . Dar noriu petruškos, ale sėt jau gal per vėlu g.gif , tai reiks maximoj ieškot su vazonu. Pomidorų medis visai neišdygo, nu ir eina jis ...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pasirodysiu, kas man siuo metu dziugina aki bigsmile.gif
ogi antramete mano paprika ir ciliukai wub.gif Laukiu jau vaisiu...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 gegužės 2010 - 07:15
QUOTE(Mimmi @ 2010 05 14, 22:23)
O aš savo svogūnus lauk mesiu, tolko jokio, tikėjausi didesnio derliaus doh.gif . O jie pūt pradėjo, musiukai kažkokie veistis pradėjo blink.gif . Sodinsiu naujus dėl laiškų mirksiukas.gif . Dar noriu petruškos, ale sėt jau gal per vėlu g.gif , tai reiks maximoj ieškot su vazonu. Pomidorų medis visai neišdygo, nu ir eina jis ...

svogūnus manau reikia sėdi mažiukus tuos sėjai skirtus, ne didelius užmerkti į šlapią dirvą...
kodėl petruškom per vėlu? aš ruošiuosi sėtis, nes išdygusias jau nuvalgėm.

tik bijau su tuo daržu sunkiai man. reikia vazonų ir sėtis naujai kažką vazonuose skubiai...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 15, 11:02)
svogūnus manau reikia sėdi mažiukus tuos sėjai skirtus, ne didelius užmerkti į šlapią dirvą...
kodėl petruškom per vėlu? aš ruošiuosi sėtis, nes išdygusias jau nuvalgėm.

tik bijau su tuo daržu sunkiai man. reikia vazonų ir sėtis naujai kažką vazonuose skubiai...

o tu isrovei tas kur nuvalget? Nes pas mane, tai vis nauji lapeliai uzauga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 gegužės 2010 - 10:04
man vis dar pavydu žiūrėti jūsų žiedus ir mezgamus vaisiukus thumbup.gif ta prasme baltai pavydu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 13, 11:00)
Grizau namo. 4u.gif 
Casual - is tavo duotu slyvinuku tik 5 isgyveno - kazkas persodinus nutiko - nupuvo taip lyg ir is apacios...Kiti jau pradejo augt, panasu, kad viskas bus gerai

na, smagu, kad bent 5 daigiukai ishgyveno ax.gif tikiuosi, kad uzaugs stiprus ir derlingi ax.gif
pacios daigiukai laikosi puikiu puikiausiai - matyt yra talentas daigu auginimui thumbup.gif bigsmile.gif

O pacios augaliukai tai super super super atrodo bigsmile.gif ar neprades kaimynai nakti i balkona lipti ? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2010 05 14, 13:13)

pas mane pilni ziedu, jau ir pomidoriuku yra...

oho kaip shaunu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 15, 11:26)
na, smagu, kad bent 5 daigiukai ishgyveno  ax.gif  tikiuosi, kad uzaugs stiprus ir derlingi  ax.gif
pacios daigiukai laikosi puikiu puikiausiai - matyt yra talentas daigu auginimui  thumbup.gif  bigsmile.gif

O pacios augaliukai tai super super super atrodo  bigsmile.gif  ar neprades kaimynai nakti i balkona lipti ?  lotuliukas.gif

Aciu blush2.gif
Gerai, kad 4 aukstas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 15, 10:03)
o tu isrovei tas kur nuvalget? Nes pas mane, tai vis nauji lapeliai uzauga g.gif

ne, neišroviau dar. matau, kad vos vos atauginėja, bet lėtai labai, tai manau reikia iš esmės turėti ne vieną vazoniuką jų, o daugiau. na, matyt nerausiu jų. bet krapus manau reikia rauti, nes jau apstojo augti, ėmė gelsti...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 15, 06:59)
Sveikos  4u.gif

pasirodysiu, kas man siuo metu dziugina aki bigsmile.gif
ogi antramete mano paprika ir ciliukai wub.gif Laukiu jau vaisiu...

aa tai taip išeina nereikia išmest kai nubaigia žaliuot ar ką, atsigavo tau nuo pernai metų?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 15, 12:37)
ne, neišroviau dar. matau, kad vos vos atauginėja, bet lėtai labai, tai manau reikia iš esmės turėti ne vieną vazoniuką jų, o daugiau. na, matyt nerausiu jų. bet krapus manau reikia rauti, nes jau apstojo augti, ėmė gelsti...

krapus, tai ir as isroviau ax.gif
o petraoliu, tai as turiu 2 vazoniukus - viena garbanotu, kita ne, tai uztenka... nu bet as ne kasdien naudoju... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2010 05 15, 12:41)
aa tai taip išeina nereikia išmest kai nubaigia žaliuot ar ką, atsigavo tau nuo pernai metų?

kadangi ji stovejo virtuvej ant palanges, tai taip ir liko neismesta. Numete lapus ir stovejo toks stagaras visa ziema. bet as vis paziuriu, dar gyva, tai palieju, vel paziuriu - dar gyva, vel palieju. Taip ir isziemojo... Pavasoriop ziuriu - ogi sprogsta lapeliai wub.gif
tai siemet jei rudeni bus gyvos paprikos, cili pipirai ar pomidorai - viskas keliaus i kambari - gal kas vel perziemos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 gegužės 2010 - 11:45