Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

Pražydo mano baltasis pomidoras. Tokių keistų žiedų dar nebuvai mačiusi bigsmile.gif

user posted image

O čia neva svirti turintys ilgalapiai žalieji ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 17 gegužės 2010 - 19:58
Kita remontantine rusis braskes
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Zemaugiai zirniukai "Markana"
[IMG=http://img688.imageshack.us/img688/7435/59421383.jpg][/IMG]

Zemuoges wub.gif
user posted image

user posted image

[IMG=http://img217.imageshack.us/img217/8559/80448050.jpg][/IMG]

user posted image

aaagnex paprikyte
user posted image

aaagnex paprika
user posted image
ciliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 17 gegužės 2010 - 20:05
dabar greitai prisipažįstat - ar nuo sėklos išauginat visa tai?
kitąsyk būtų gerai žinoti prie pat nuotraukos pridėtą info biggrin.gif

hehe, galėtų mums leisti parašus "mano cifomandrai jau 3 mėn ir 10 dienų" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 17, 21:57)
Pražydo mano baltasis pomidoras. Tokių keistų žiedų dar nebuvai mačiusi bigsmile.gif

user posted image

O čia neva svirti turintys ilgalapiai žalieji ax.gif

user posted image

Oho koks grozis 4u.gif Koki menesi sejote?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 17, 20:57)

Nu žinai ką... blink.gif o dar klausinėji ką kitos daro, kad taip daigai auga. O tai ką tu padarei tam pomidorui, kad žydi? Pas mane dar tik ruošiasi žydėt.. Mačiau, kad žiedas bus kažin koks susiraukėlis, bet kad toooOOOooks.... blink.gif
Nu čia tai įdomiai...jei tokie žiedai, tai ir pomidoras neeilinis keistuolis turėtų būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 05 17, 20:40)
O tai sitas sekmingas budas tik levandom? Pvz.paprikos ilgai dygsta.
Idomi,mergaites,tema  4u.gif  Auginu balkone ir as darzoves.Mielas uzsiemimas  smile.gif

na siaip apie cili nesu girdejus kad reiktu pasaldyt seklas g.gif o levandoms ir kitoms daugiametems gelems kurios auga ne tropiku salygom manau pasaldymas tik i nauda- nes naturaliu budu jos gi pasiseja vasaros pabaigoj, per ziema seklos issala, o pavasary isdygsta. nors ramunes sudygo kartu su levandom per 5 dienas nesaldytos smile.gif o thompson puslapy prie levandu seklu radau info, kad galima su visa daigykla jei per menesi nesudygsta ikist i saldytuva savaitei kokia, tada atseit irgi gali padet daigumui smile.gif

bet jau kokiu graziu darzu prikelet wub.gif net baltas pavydas ima rolleyes.gif
something else- o tas baltas pomidoras gal dar neissiskleides kad tokie ziedai g.gif bet spalva tai jau matos, kad ne tradicine geltona smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 17 gegužės 2010 - 20:25
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 15:08)
siaip pas mane ant siaures vakaru palanges auga ir nesiskundzia... Nors saules ten praktiskai labai labai mazi buna rolleyes.gif
Patarciau (aisku galima ir neklausyt biggrin.gif ) netrest kompleksinem jokiom trasom, nes chemiju ir taip prisivalgom pakankamai is parduotuves cool.gif As dilgeliu raugu kartais palieju ir tai pamastau ar negali kazkokie nitratai kauptis ir nuo ju g.gif

Gaudvile - jei uzeisi i sia tema, o gal kazkas ir kitas zinot - ar gali naturalios trasos ka nors blogo padaryt g.gif ta prasme, gali nitratu prisikaupt nuo ju spinatuose, salotose ar kitur? blush2.gif Tikiuosi ne rolleyes.gif

prieskoniu as irgi netresiu, bet siltnamyje kai buvo vazoneliai vienas salia kito tai man atrodo kai geles laisciau tai ir bazilikam kliuvo ( ziopla as gi ) biggrin.gif o beje, kas del levandu, tai pirmasyk girdziu kad sitaip reik saldyt seklas. as nusipirkau tu pigiausiu man lyg, nojaus seklos vadinas, levandu pasejau kaip ir visus augaliukus ir sudygo man jos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 17 gegužės 2010 - 20:25
QUOTE(ne mama @ 2010 05 17, 20:23)
galima su visa daigykla jei per menesi nesudygsta ikist i saldytuva savaitei kokia, tada atseit irgi gali padet daigumui

aš jau sukišau į kamerą biggrin.gif tris iš penkių durpinių kubikų. padarysim greitą žiemą biggrin.gif

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 17, 20:24)
as nusipirkau tu pigiausiu man lyg, nojaus seklos vadinas, levandu pasejau kaip ir visus augaliukus ir sudygo man jos  unsure.gif

oi, pasisekė. man nedygo visai, a nei viena... dabar antras dublis. kameroje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 17, 20:54)
na, tik kompostine žeme palepinu.

trąša gi čia, pati natūraliausia. Šiaip augalai iš įvairių šaltinių pasisavina azotą, "iš oro" taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
o truputi ne itema noriu paklausti: ka jus darote su prieskoniniais augaliukais? ta prasme kur juos naudojate? ar ziemai dziovinate, ar ir tokius zalius , pvz. ant mesos dedate? pirmi metai kaip tokiu prisisejau tai neturiu zalio supratimo kaip toki zalia bazilika pavyzdziui naudot mesai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 17, 21:24)
prieskoniu as irgi netresiu, bet siltnamyje kai buvo vazoneliai vienas salia kito tai man atrodo kai geles laisciau tai ir bazilikam kliuvo ( ziopla as gi ) biggrin.gif o beje, kas del levandu, tai pirmasyk girdziu kad sitaip reik saldyt seklas. as nusipirkau tu pigiausiu man lyg, nojaus seklos vadinas, levandu pasejau kaip ir visus augaliukus ir sudygo man jos  unsure.gif

dabar tiksliai nebeprisimenu, berods Nojaus ir dar kažkokios firmos pakuotėse dygo ne tik levandos, bet ir čiobreliai. Daug kas džiaugėsi, kad "kažkas" sudygo, tik pasirodžius tikriesiems lapeliams ne levandos buvo.
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2010 05 17, 21:33]
dabar tiksliai nebeprisimenu, berods Nojaus ir dar kažkokios firmos pakuotėse dygo ne tik levandos, bet ir čiobreliai. Daug kas džiaugėsi, kad "kažkas" sudygo, tik pasirodžius tikriesiems lapeliams ne levandos buvo.
[/quote
toje mano idetoje nuotraukoje tikiuosi ten levandos? ax.gif tos dvi ilgos.
Atsakyti