Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

tai ka levandu seklu pakelyje veikia medetku seklos? sad.gif o gal pas mane uzaugs levandine medetka - skleidzianti levandu kvapa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 18 gegužės 2010 - 10:03
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 18, 10:02)
tai ka levandu seklu pakelyje veikia medetku seklos? sad.gif

o rimtai rimtai tavo daigiukai atrodo kaip medetkų? aš kažkaip foto neužmačiau. parašyk, kelinta žinutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 18, 11:03)
o rimtai rimtai tavo daigiukai atrodo kaip medetkų? aš kažkaip foto neužmačiau. parašyk, kelinta žinutė  4u.gif

15 puslapyje pati pirma zinute, vazonelis su su baziliku , ciobreliu ir kaip iki siol maniau "levandom". bet merginos sako kad ten ne levandos
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 18, 10:05)
15 puslapyje pati pirma zinute, vazonelis su su baziliku , ciobreliu ir kaip iki siol maniau "levandom". bet merginos sako kad ten ne levandos

ne, man nelabai į medetkas...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 18, 11:07)
ne, man nelabai į medetkas...

nei medetkos, nei levandos, kai paaugs labiau ikelsiu nuotrauka , gal prades labiau matytis kas tai per augalas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
nu atsiimu savo zodius - visgi ne medetkos bus - kazkaip seniai buvau macius foto, tai atrode atmintyj panasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 18, 10:25)
labas rytas,

Gaudvile, o bazilikui kokia žemė būtų reikalinga? ir kalendrai?  4u.gif
dėkui už baziliką ir raudonėlį - nemaišysiu šių dalykų, nors žolelinių prieskonių mišiniuose tai dažnai būna sumaišyta, bet pati tai daugiau nepainiosiu  schmoll.gif

prisiminiau, kad rozmarinas su mėsa tinka, o Oliveris kone visur deda rozmariną. pvz į moliūgų sriubą, mėsą ir t.t. nors man moliūgų sriuba nereali su muskato riešutu ir, žinoma, baziliku

ir bazilikui ir kalendrai reikia trąšios žemės, bet tuo pačiu ir laidžios, vadinas reikia įterpti plauto upės smėlio ( biggrin.gif ) arba agroperlito. Žodž, auginant vazonėliuose stebėti, kad nemirktų šaknys vandenyje, bet ir neperdžiūtų wink.gif

Kaip skanu yra ant be paniravimo keptos mėsos gabalėlio pasidėti ką tik nulaužto rozmarino šakelę - einantis karštis suaktyvina kvapus wub.gif Svarbu nepadauginti, užtektų tik kokių 5-6 cm. Ir lėkštėj dailu ir kvapnu valgant.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 17, 21:58)

Nugis ne, kiti žiedeliai irgi pilnaviduriai bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu kol užmegs vaisius smile.gif

Atidžiau apžiūrėjau - taigi pražydo ir mano baltas pomidoras smile.gif Irgi žiedas toks salotinės spalvos, ufonautiškas, o ant tos pačios kekės kiti žiedai paprasti, nepilnaviduriai g.gif nu gal truputį platesni nei normalūs, bet.... Keistuolis...

blink.gif gal ką sumaišiau... ne, nesumaišiau...turi būti baltas cool.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš savo pomidorais, jau greit žydės drinks_cheers.gif . Kitais metais ir aš pasisėsiu baltųjų pomidorų doh.gif . O ryt einu pirkti vazonų, žemių, dar bent pora lovelių doh.gif , svogūniukų laiškams, bazilikų (užmačiau pardėj kažkokių nematytų doh.gif ). Beja, antra partija žirnių dygsta thumbup.gif . Ai, dar kalendros užsisėsiu bet pusę lovio doh.gif , o tai jau aplaupiau neblogai, nespėja jos augt pas mane blink.gif . Dar nepamiršt petrušką pasisėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 18 gegužės 2010 - 14:49
Dėl levandų,tai sudygo mano šiemet neblogai,o pernai pakelyje buvo serenčių sėklos lotuliukas.gif
Įkelsiu kelias ir savo augintinių nuotraukas.Visi turtai jau išlkeliavo į šiltnamį,o va keli pomidorai liks balkone.Black cherry ir black russian.Čiliukų ir sweet pickle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 18 gegužės 2010 - 16:13
aagnex, o čia tavo čiliukai iš vienos sėklos tokie du gavos, ar čia du daigeliai?

http://public.fotki....er-hot-mix.html

mano tai čiliukas toks aukštas su retais lapais g.gif reiks nufotkint ryt g.gif
Atsakyti
O mano agurkai ėmė agurkus augint. Bet jie net nežydėjo ir nežydi g.gif
Atsakyti