Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių gamintojų dyzeliniai varikl.patvariausi

Pažįstamas meistras, kuris užsiima būtent dyzelinių variklių remontu, kai ieškojausi sau mašinos, iškart visas kitas atmetė ir siūlė tik vokiškas: VW arba Audi (būtent dėl variklio patvarumo).
Žinoma, tai vieno žmogaus nuomonė, bet aš linkusi tikėti žmogumi, kuris ne vienus metus praleido dyzelinius variklius ardydamas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 02 04, 14:11)
Pažįstamas meistras, kuris užsiima būtent dyzelinių variklių remontu, kai ieškojausi sau mašinos, iškart visas kitas atmetė ir siūlė tik vokiškas: VW arba Audi (būtent dėl variklio patvarumo).

as irgi tokios nuomones, VW golfiukai dar patys pirmi dyzeliukai,o kiek ju dar neparmustu doh.gif visi surudije,o vaziuoti -vaziuoja smile.gif
Atsakyti
skaitai zmogau, skaitai bet taip ir nusipirksi toki kuris uzlus. as kazkaip manau kad jei perki sena masina tai juk kaip loterija nebent jei pazysti buvusi savininka.as pats dabar ieskau dizeliuko klausineju pas ivairius zmones tiek pas tuos kurie tik vazineja tiek ir pas tuos kurie kasdienine duona uzdirba taisydami, tai kazkaip susidaro nuomone kad tos masinos visos geros ir tuo paciu visos blogos.nes tiek pliusu tiek minusu turi absoliuciai visos.
Atsakyti
QUOTE(tomas1979 @ 2008 02 10, 11:01)
skaitai zmogau, skaitai bet taip ir nusipirksi toki kuris uzlus. as kazkaip manau kad jei perki sena masina tai juk kaip loterija nebent jei pazysti buvusi savininka.as pats dabar ieskau dizeliuko klausineju pas ivairius zmones tiek pas tuos kurie tik vazineja tiek ir pas tuos kurie kasdienine duona uzdirba taisydami, tai kazkaip susidaro nuomone kad tos masinos visos geros ir tuo paciu visos blogos.nes tiek pliusu tiek minusu turi absoliuciai visos.

na jau kiek pasiskaičiau, tai viską ką nusižiūrėjau išeina š... su bruknėm, tai kokią pirk kad emigranto kelias ne taip dulkėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2005 12 19, 15:09)
Sako kad japonų dyzeliniai varikliai prasti, o prancūzų tipo gerausi. Ar samonė? Norim pirkti kokį karavaną D ar TD. Ką siūlot?  drinks_cheers.gif

Buvau irgi skaites kad Renault/Nissan kartu gaminti dyzeliniai varikliai neblogi, mano patarimas tiesiog nusiziuret automobilius kurie domina ir paskui per forumus ar pazystamus pasiklausinet apie juos..Issirinkus variantus, zinoma patikrinti pas meistru.
Sekmes. smile.gif
Atsakyti
Jeigu norit suzinot ar geras tas ar tas variklis,reikia apsiskambint kelis autolauzynus ir pasidomet tu varikliu kaina.Tad,jeigu variklis kainuoja 4000 - 5000lt. ir dar ne kiekvienas lauzynas toki turi,tai patvarumas ju aiskus doh.gif .O geri ir patvarus varikliai lauzyne kainuoja apie 500lt ir kiekvienas ju turi.Kaip pavyzdi nepatvariu galiu paminet Renault 2.2dci,Toyota 1.4d ,o patvarus Peugeot 1.9,VW 1.9.
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2012 03 26, 14:27)
Jeigu norit suzinot ar geras tas ar tas variklis,reikia apsiskambint kelis autolauzynus ir pasidomet tu varikliu kaina.Tad,jeigu variklis kainuoja 4000 - 5000lt. ir dar ne kiekvienas lauzynas toki turi,tai patvarumas ju aiskus  doh.gif  .O geri ir patvarus varikliai lauzyne kainuoja apie 500lt ir kiekvienas ju turi.Kaip pavyzdi nepatvariu galiu paminet Renault 2.2dci,Toyota 1.4d ,o patvarus Peugeot 1.9,VW 1.9.

nebutinai smile.gif pvz.,mano masinai varikli ar greiciu deze gauti beveik neimanoma,ir kaina kosmine del deficito,bet tai visai nereiskia,kad jie nepatvarus-tiesiog masina per sena,ir tokiu i lauzynus jau neveza,negaliu gauti beveik jokiu daliu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2012 03 26, 13:27)
Jeigu norit suzinot ar geras tas ar tas variklis,reikia apsiskambint kelis autolauzynus ir pasidomet tu varikliu kaina.Tad,jeigu variklis kainuoja 4000 - 5000lt. ir dar ne kiekvienas lauzynas toki turi,tai patvarumas ju aiskus  doh.gif  .O geri ir patvarus varikliai lauzyne kainuoja apie 500lt ir kiekvienas ju turi.Kaip pavyzdi nepatvariu galiu paminet Renault 2.2dci,Toyota 1.4d ,o patvarus Peugeot 1.9,VW 1.9.

Dar prie situ galima prideti Citroen 1.9 (tai yra tas pats kaip ir peugeot) ir 2.1 (peugeot/citroen) ir bent jau man neteko girdeti blogu atsiliepimu apie renault 1.5dci (montuojamas i clio ir megane) - sitie tai man taupumu patiko - ziema vilniuje 6 litru nesieke sanaudos...
Atsakyti
Dėl neužmušamumo variklių tai siūlyčiau MB 3,0 D 124 kėbule smile.gif o ir ryja apie +-8 mieste, bet važiuoji laivu o ne kibiriuku, bet čia skonio reikalas.
Atsakyti