Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

as tik uz mechanine thumbup.gif vieniteleis malonumas vairuojant- perjunginet pavaras thumbup.gif , mb buvo pries 5 metyu sman dovanu nupirkas masiniuka su automatu, virna akrta pavaziavau, po to schmoll.gif ....sakau vezk i svartyna........tai draugui atidave lotuliukas.gif o as dabar vel su mechanine vazineju ir dziaugiuos
Atsakyti
Na va, as jungiuosi prie automatu biggrin.gif Ech... antra diena vaziuoju, bet ziauriai sunku iprasti neperjunginet pavaras ir dar vieno pedalo truksta... bet niekur nesidesiu teks priprasti. Vyras sako kad kai priprasiu nenoresiu i mechanine net ziureti. Nors siaip as galiu vaziuot ir perjunginedama pavaras, nes yra pusiau automatine transmisija, bet jauciu dar didesne makalyne gautusi, nes sankabos tai ner... tiesa sakant, kol kas nesaugiai jauciuosi vaziuodama, jauciuosi tarsi truktu detaliu masinai unsure.gif
Atsakyti
Visada vairavau mechanines. Dabar antri metai varinėju su automatu. Nieko komfortiškesnio už automatą - nėra. Ypač mieste.
Atsakyti
as taipogi jungiuosi prie automatu drinks_cheers.gif Iki siol vairavau mechanine ir buvau patenkinta biggrin.gif Dabar vairuoju automata ir esu dar labiau patenkinta thumbup.gif Be galo patogu ir komfortiska. Na o priprasti sekesi labai net lengvai ax.gif maniau, kad makaluosiu koja ir ranka lotuliukas.gif Taigi viskas SUPER thumbup.gif
Atsakyti
man tai labai patinka perjunginėti pavaras biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
du metus vairavau masinike su automatine pavaru deze, bet vat pries pusantru metu pradejau vairuot mechanine...
ir zinokite, niekada nebesirinkciau automatines. biggrin.gif vien jau del to, kad nebutu kas veik, o dabar man patinka- nors yra kas veikti smile.gif
ale kiek buvo bedos su mechanine is pat pradziu, ikalnes aplenkdavau, prie sviesoforo pradet vaiuzoti buvo katastrofa, nes kaip tycia uzgesdavau..
vaje vAje..
bet po kazkur poros menesiu taip pripratau, kad ner geresniu masinu nei su mechanine pavaru deze thumbup.gif thumbup.gif
ir mobiliu galiu kalbeti, ir diskus keist, ir valgyt, kai labai labai noriu, ir gert..
kodel anksciau pirkau automata, doh.gif negaliu suprast..
Atsakyti
Jauciu cia kiekviena giria ta masina, kuria turi lotuliukas.gif
Atsakyti
[SIZE=7][COLOR=purple]As thumbup.gif thumbup.gif tik uz automatus mieste puikumelis
Atsakyti
QUOTE(Renesans @ 2006 07 30, 18:54)
Jauciu cia kiekviena giria ta masina, kuria turi  lotuliukas.gif

ax.gif ne tik..
mano ir tarnybine ir asmenine mechanine smile.gif
tad giriu abi tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2006 07 30, 19:10)
ax.gif ne tik..
mano ir tarnybine ir asmenine mechanine smile.gif
tad giriu abi  tongue.gif  lotuliukas.gif

tai cia tas pats - juk abi vairuoji pati, va jei nusipirktum automata, negi peiktum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip vairuoti automato neteko. Bet ir nenorėčiau. Man kažkaip atrodo, kad mašina, kurioje yra mechaninė pavarų dėžė yra tikra mašina, o automatinė, tai kaip blondinei -belieka tik prieš veidrodėlį lūpytes dažytis, nes daugiau nėra ką veikti. sunglasses2.gif
Lietuva ne kalnų šalis, tai ir automato nereikia
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuko @ 2006 07 30, 23:47)
Šiaip vairuoti automato neteko. Bet ir nenorėčiau. Man kažkaip atrodo, kad mašina, kurioje yra mechaninė pavarų dėžė yra tikra mašina, o automatinė, tai kaip blondinei -belieka tik prieš veidrodėlį lūpytes dažytis, nes daugiau nėra ką veikti.  sunglasses2.gif
Lietuva ne kalnų šalis, tai ir automato nereikia
tongue.gif

Gal ir ne kalnų, bet sankryžų ir šviesoforų čia pakanka, kad niekada daugiau nepersėsčiau į automobilį su mechanine pavarų dėže... nu, niekaip nesuprantu, kam patogumą keisti į nepatogumą? g.gif
Atsakyti