Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(Mylda @ 2006 07 31, 15:59)
Gal ir ne kalnų, bet sankryžų ir šviesoforų čia pakanka, kad niekada daugiau nepersėsčiau į automobilį su mechanine pavarų dėže... nu, niekaip nesuprantu, kam patogumą keisti į nepatogumą? g.gif

visiskai drinks_cheers.gif , bet matai vis delto yra zmoniu, kuriems nereikia patogumu, jie netgi jiems trukdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 22, 02:53)
as tik uz mechanine thumbup.gif  vieniteleis malonumas vairuojant- perjunginet pavaras  thumbup.gif , mb buvo pries 5 metyu sman dovanu nupirkas masiniuka su automatu, virna akrta pavaziavau, po to  schmoll.gif ....sakau vezk i svartyna........tai draugui atidave lotuliukas.gif  o as dabar vel su mechanine vazineju ir dziaugiuos

ar irgi tik uz mechanine,pritariu lil drinks_cheers.gif netaip nuobodu vairuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes turėjom mechaninę,dabar automatinę įsigyjom,kad aš galėčiau vairuot/nes teises turiu jau kokie 6metai bet prisėdus prie vairo nebuvau/tai sakom automatas lengviau..bus matyt,nes dar nesėdau už vairo-lelius neleidžia
Atsakyti
QUOTE(Renesans @ 2006 07 31, 16:09)
visiskai  drinks_cheers.gif , bet matai vis delto yra zmoniu, kuriems nereikia patogumu, jie netgi jiems trukdo  lotuliukas.gif

o kam tada valgant kramtyti, jei jau su mikseriais galima kosytes susitrinti. Juk irgi patogu smile.gif
na ša tik išsakiau savo nuomonę. Įdomiau važinėti su mechanine. O sankryžos ir šviesoforai niekuo dėti, jei mašiną jauti ir esi pripratus. Niekada nejoju iš vietos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuko @ 2006 07 31, 22:36)
o kam tada valgant kramtyti, jei jau su mikseriais galima kosytes susitrinti. Juk irgi patogu smile.gif
na ša tik išsakiau savo nuomonę. Įdomiau važinėti su mechanine. O sankryžos ir šviesoforai niekuo dėti, jei mašiną jauti ir esi pripratus. Niekada nejoju iš vietos  bigsmile.gif

tai va, tai va, gi sakau ipratimas blogiau uz prigimti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi tik už mecaninę thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Keletą kartų teko vairuoti automatą, tai man nepatiko visiškai:mmm schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ir aš už mechaninę thumbup.gif drinks_cheers.gif
Automatine šuds..... doh.gif
Atsakyti
nu nu, žiūriu labai jau čia daug "mėgstančių" ir "kaifuojančių", "jaučiančių" ir "nenuobodžiaujančių" prie mechaninės.
Skaitau ir stebiuosi - tiek daug mėgėjų vairuoti, jausti mašiną, junginėti pavaras, nenuobodžiauti, pajusti mašiną nuo A iki Z.

Klausimas turputį kitoks tada - jei jau tokios mėgėjos, tai kiek iš jūsų tą ir daro? MĖGAUJASI ta prasme?
Na pvz. - treniruojasi slalomo aikštelėje ar bent jau susistačiusios fiškes (juk čia saugus ir didesnis kaifas jaust mašiną ir jos valdymą?), arba bent jau vairavimo aikštelėje (valdymo, mašinos gabaritų, atstumų jutimas), arba ant ledo žiemą (vat čia tai jautimas ir valdymas) ir t.t.t.t.t.

Ar ne per drąsiai čia visos - jaučiu, valdau, šustrielinu su mechanine kasdien kelyje?
vat konkrečiau prieikim - kame tas jūsų kaifas, valdymas, jautimas, etc.?

Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2006 08 01, 10:46)
vat konkrečiau prieikim - kame tas jūsų kaifas, valdymas, jautimas, etc.?

Kame kame? hihihi.gif pavarų svirtyje biggrin.gif
Atsakyti
galėtume pasigalynėti drago trasoje. Pažiūrėtume mechaninė ar automatas liktų vietoj...
jau matau akseleratorius iki dugno, bet mašina ant vietos smile.gif
Mechaninės niekada nebus išstumtos iš gamybos, nereikia čia nusišnekėti.
Slalomas ar kiti baieriai nebūtini, tam kad neužgestum sankryžoj tongue.gif
Atsakyti
Jetau, nesuprantu ko čia taip aršiai ginčytis, kiekvienam savo.
Aš jau apsipratau su automatine pavara, sumažėjo viena problema, nebegestu sankryžose ir neriedu atgal įkalnėje. Tai buvo didžiausi mano siaubai. Kol kas nedrąsu lenkti, nes kažkaip man atrodo letokai įsibėgėja, kažkaip lengviau būdavo su mechanine. Jei būčiau vairavimo asė, tai gal rinkčiaus mechaninę, bet dabar gal geriau automtinė unsure.gif
Atsakyti
Beabejo automatine thumbup.gif technologijos eina i prieki wink.gif
Atsakyti