Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(Mylda @ 2006 08 11, 12:15)
Nu, sorry, galiu ir aš esant reikalui įsimesti žemesnę pavarą (tam specialus mygtukas ant pavarų svirties yra, HOLD vadinasi) ir gerai rauti iš vietos. Todėl, jei navažiavai su automatu, tai ir nesakyk, kad su juo negali „valdyti padėties“ smile.gif
Ir, tiesą pasakius, nelaikau aš savęs višta, kuri prie šviesoforų gęsta, aš tiesiog nemėgstu nereikalingais darbais apsikrauti, ir jei yra, kas už mane sumėto reikiamus bėgius, kam man tai daryti? g.gif

drinks_cheers.gif , vistos tos, kurios visai nenori vaziuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Kam skalbti rankomis, jei yra skalbyklės?
Kam plauti indus rankomis, jei galiu sau leisti indaplovę?
Tas pats ir su automatine pavarų dėže biggrin.gif
Atsakyti
man viena kart labai ukiskai paaiskino kokia masina geriau. Sako su automatine vaziuodama tu gali su viena ranka rukyt su kita telefonu kalbet ir dar automobili vairuot, vaziuodama su mechanine pavaru deze gali tik vairuot. Sako rinkis kokios labaiu nori?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 08 11, 14:16)
Kam skalbti rankomis, jei yra skalbyklės?
Kam plauti indus rankomis, jei galiu sau leisti indaplovę?
Tas pats ir su automatine pavarų dėže  biggrin.gif

aha, kam rašyti laišką ranka jei yra e-mailas
kam skambinti ir kalbėti jei yra sms'ai...
dar daugiau pavyzdių ir bus - kam mylėtis su vyrų norint susilaukti vaikelio, jei yra spermos bankas...

kai kuriuose dalykuose reikia biški savo mastymo įdėti, nes konvejerinė gamyba... veda tik į bukaprotiškuma.
nieko asmeniško nenorėjau pasakyt, tiesiog pasaulis jau kliauja ta linkme... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(naktine_plastake @ 2006 08 11, 15:02)
man viena kart labai ukiskai paaiskino kokia masina geriau. Sako su automatine vaziuodama tu gali  su viena ranka rukyt su kita telefonu kalbet ir dar automobili vairuot, vaziuodama su mechanine pavaru deze gali tik vairuot. Sako rinkis kokios labaiu nori?

nu tai čia turbūt ir paaiškino žmogus kuris
atsisėdęs prie mechninės dantimis įsikanda į vairą ir daugiau nieko nemato
tik savo nosies tiesumu važiuoja... doh.gif

man kazkaip nesukelia problemų važiuojant mechanine nei kalbėjimas telefonu, nei rūkymas nei koks kitas veiksnys. tiesiog kai jau gali važiuot atsipalaidavus ir tvirtai žinodama ką darai, gali laisvai išmokti ir rūkyt ir kalbėt ir t.t.
Papildyta:
[quote=Mylda,2006 08 11, 13:15]
Nu, sorry, galiu ir aš esant reikalui įsimesti žemesnę pavarą (tam specialus mygtukas ant pavarų svirties yra, HOLD vadinasi) ir gerai rauti iš vietos. Todėl, jei navažiavai su automatu, tai ir nesakyk, kad su juo negali „valdyti padėties“ smile.gif

atsiprašau, bet per savo dar neilgą vairavimo "karjerą" važiavau su tiek įvairaiusių mašinų, kad turbūt mane nustebintų tik koks tankas lotuliukas.gif
turbūt pusė iš jų buvo automatinės, bet mano mašina su mechanine dėže. ir tam kad automatas normaliai rautų iš vietos... mašinos "kubatūra" turi būti 3 litrai + bent jau. bet palyginimui jei įsėstum į identišką mašiną su mechanine dėže iš kart suprastum skirtumą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zajoncek: 11 rugpjūčio 2006 - 15:21
Niekada nekeisčiau automato į mechaninę. Jei daugiau žmonių važinėtų su automatais, tai gal kamsčių truputi sumažėtų, o tai kol jie susimeta bėgus, tai tik kelios mašinos spėja pro švesoforą pravažiuoti. Nekalbu apie visus, bet dauguma bėgi jungia, tik kai žalias užsidega.
O dėl to greičio, tai jo pakanka, visada pirma startuoju smile.gif
Ai gal viena trukuma ir turi automatas- tai kuro daugiau ryja, bet cia maza beda, konfortas viska atperka.

Del ankstesniu citatu, tai taip jau turbut yra, kad vieniem skirta "rankomis skalbti, kitiems-masina" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 11 rugpjūčio 2006 - 15:49
Aha, o kitiems au automatu važinėti tongue.gif
Atsakyti
Nu del gamybos tobulejimo, kad bukejam, tai absurdas, gal kazkam norisi grizt i akmens amziu g.gif Tai gal pasiimam senus fotoaparatus, ir prisuke saukiam "tuoj isskris paukstelis" biggrin.gif
Atsakyti
nereikia leistis i kraštutinumus schmoll.gif
bet ir požiūris, kad aš geriau pasėdėsiu o aparatai už mane viska padarys... sakyk ką nori bet žmogų bukina verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2006 08 11, 16:47)
Niekada nekeisčiau automato į mechaninę. Jei daugiau žmonių važinėtų su automatais, tai gal kamsčių truputi sumažėtų, o tai kol jie susimeta bėgus, tai tik kelios mašinos spėja pro švesoforą pravažiuoti. Nekalbu apie visus, bet dauguma bėgi jungia, tik kai žalias užsidega.
O dėl to greičio, tai jo pakanka, visada pirma startuoju smile.gif
Ai gal viena trukuma ir turi automatas- tai kuro daugiau ryja, bet cia maza beda, konfortas viska atperka.

Pritariu drinks_cheers.gif . Nekeisčiau automato į mechaninę, po miestą važinėjant ypač patogu. Po tiek metų automatinio vairavimo gal jau ir nebesugebėčiau pavarų perjunginėt... hihihi.gif
Atsakyti
As taip pat niekada nekeisciau automato i mechanika, ko nebuciau pasakiusi pries puse metu biggrin.gif o apie saviskis tai isvis biggrin.gif kol neturejom automato:"niekada", "nesamone" ir pan. Db jei kas perka auto, pataria tik automata biggrin.gif biggrin.gif
Renesans drinks_cheers.gif kad del gamybos tobulejimo bukejam, tai absurdas lotuliukas.gif
Atsakyti
na gerai, ponios ir paneles, lenkiu zemai galva jusu nuomonems.
bet va dar viena minusa toki automato zinau. tai remontas. 1. automatine deze daug daug dazniau genda nei mechanine. 2. mechanines remontas 200-300 lt, o automatines... 1500-2000 lt. ir visa matematika ax.gif siaip relaiai, jei jau sugedo automatas, kartais geriau issiaiskint kiek atsietu remontas ir daznai pigiau gaunasi kita deze pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajoncek @ 2006 08 12, 12:39)
na gerai, ponios ir paneles, lenkiu zemai galva jusu nuomonems.
bet va dar viena minusa toki automato zinau. tai remontas. 1. automatine deze daug daug dazniau genda nei mechanine. 2. mechanines remontas 200-300 lt, o automatines... 1500-2000 lt. ir visa matematika  ax.gif  siaip relaiai, jei jau sugedo automatas, kartais geriau issiaiskint kiek atsietu remontas ir daznai pigiau gaunasi kita deze pirkti  4u.gif

Septintus metus ta pačia mašina važinėju - automatas dirba kaip naujas. Tfu tfu tfu, kad neprisikalbėčiau. biggrin.gif
Atsakyti