QUOTE(muminukas @ 2006 08 11, 14:16)
Kam skalbti rankomis, jei yra skalbyklės?
Kam plauti indus rankomis, jei galiu sau leisti indaplovę?
Tas pats ir su automatine pavarų dėže
aha, kam rašyti laišką ranka jei yra e-mailas
kam skambinti ir kalbėti jei yra sms'ai...
dar daugiau pavyzdių ir bus - kam mylėtis su vyrų norint susilaukti vaikelio, jei yra spermos bankas...
kai kuriuose dalykuose reikia biški savo mastymo įdėti, nes konvejerinė gamyba... veda tik į bukaprotiškuma.
nieko asmeniško nenorėjau pasakyt, tiesiog pasaulis jau kliauja ta linkme...
Papildyta:
QUOTE(naktine_plastake @ 2006 08 11, 15:02)
man viena kart labai ukiskai paaiskino kokia masina geriau. Sako su automatine vaziuodama tu gali su viena ranka rukyt su kita telefonu kalbet ir dar automobili vairuot, vaziuodama su mechanine pavaru deze gali tik vairuot. Sako rinkis kokios labaiu nori?
nu tai čia turbūt ir paaiškino žmogus kuris
atsisėdęs prie mechninės dantimis įsikanda į vairą ir daugiau nieko nemato
tik savo nosies tiesumu važiuoja...
man kazkaip nesukelia problemų važiuojant mechanine nei kalbėjimas telefonu, nei rūkymas nei koks kitas veiksnys. tiesiog kai jau gali važiuot atsipalaidavus ir tvirtai žinodama ką darai, gali laisvai išmokti ir rūkyt ir kalbėt ir t.t.
Papildyta:
[quote=Mylda,2006 08 11, 13:15]
Nu, sorry, galiu ir aš esant reikalui įsimesti žemesnę pavarą (tam specialus mygtukas ant pavarų svirties yra, HOLD vadinasi) ir gerai rauti iš vietos. Todėl, jei navažiavai su automatu, tai ir nesakyk, kad su juo negali valdyti padėties
atsiprašau, bet per savo dar neilgą vairavimo "karjerą" važiavau su tiek įvairaiusių mašinų, kad turbūt mane nustebintų tik koks tankas
turbūt pusė iš jų buvo automatinės, bet mano mašina su mechanine dėže. ir tam kad automatas normaliai rautų iš vietos... mašinos "kubatūra" turi būti 3 litrai + bent jau. bet palyginimui jei įsėstum į identišką mašiną su mechanine dėže iš kart suprastum skirtumą