zhmonijus visiskai sutinku
'Juk ne nuo dezes priklauso sugebejimas baranka sukiot'
Vairavimo pazymejima turiu tik 8 men. Buvau uzsiciklinus - tik mechanine , ir viskas, bet kai keleta kartu uzgesau is salutinio kelio pries atvaziyojancua fura (toks mano darbo marsrutas), nusileidau vyriokui ir vairuoju automata...Juolab kad ie mano vyriskio dzipas - automatas.
TIK REIKIA NEPAMIRSTI<,KAD AUTOMATINEI GREICIU DEZEI ATSKIRAI REIKI TIKRINTI IOR KEISTI TEPALUS,-
TAI SVARBU
TIK REIKIA NEPAMIRSTI<,KAD AUTOMATINEI GREICIU DEZEI ATSKIRAI REIKI TIKRINTI IOR KEISTI TEPALUS,-
Man diedas nupirko mechaninę-važiuoju su mechanine, jei nupirks automatinę-važiuosiu su ja. Kažkaip neturiu išankstinių nusistatymų nei prieš vieną, nei prieš kitą.
Pabandai vaziuoti su automatine ir patinka, zinoma jeigu
masina traukia, t.y. vaziuoja.
Ir kitos net nenori.
masina traukia, t.y. vaziuoja.
Ir kitos net nenori.
QUOTE(ausrytuke @ 2005 12 19, 19:26)
o as niekad automato nevairavus
visada su mechanine tenka vazineti, bet kai neturiu su kuo lyginti tai mechanine man visai patinka 
aš irgi automato nevairavus
kazkuri cia minejom kad "mechanine geriau, kai ziema reikia stabdyti ant begio".. Na, kiek zinau, tai automatine visada "ant begio"
beje, kai reikia praraut staigiai, tai zinoma su mechanine zemini begi, o su automatine - mini gaza...ir kai staigiai uzmini - ne velnio aukstesnio nemeta, o laiko aukstesnes apsukas ir gaunas panasiai, kaip su mechanine. Tik abi rankos ant vairo - staigu posuki lengviau isimt
Na zhmonijus visiskai sutinku
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 08 13, 21:16)
Girgėjau, kad kurį laiką pavažinėjus su automatu, su mechanine nebemoka važiuot
.
Man patinka mechaninė transmisija ir nesiruošiu ant automato persėst. Vien du pedalai atrodo nerimtai, troleibusą primena
Man patinka mechaninė transmisija ir nesiruošiu ant automato persėst. Vien du pedalai atrodo nerimtai, troleibusą primena
Mokėti tai moka, bet įgudžiai prigesę...
QUOTE(zhmonijus @ 2006 08 23, 00:16)
Tik nesuprantu vieno: kodel kai kurie mano, kad jei vaziuoji su automatine - esi ziople, o jei su mechanine - kieciausia pasaulyje raliste? 
Tegu ir žiople , ne tik troleibusiste mane vadina
Aš už mechaninę.
Man tai kazkaip tas pats.
Pas mus yra ir mechanine ir automatas, na mechanine sustresne, kubatura didesne, tai daugiau as su ja ir vazineju.
Man svarbu, kad masina butu didele, manevringa, stabili, tehniskai tvarkinga, butu nemazai arkliu na zinoma dar ir be abejones grazi......o ar ji bus automatas ar mechanine man vis vien.
Vienu zodziu- geras daiktas, o ne kledaras........
Man svarbu, kad masina butu didele, manevringa, stabili, tehniskai tvarkinga, butu nemazai arkliu na zinoma dar ir be abejones grazi......o ar ji bus automatas ar mechanine man vis vien.
Visada pasisakydavau uz mechanine, bet dabar turiu automata ir kuo toliau, tuo labiau patinka... Prie gero greitai pripranti.
tik uz automata