Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(B.Egis @ 2006 08 04, 17:14)
Tikras vyras visada rinksis mechanine. tongue.gif

Tai Amerikoj tada puse - ne vyrai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 08 13, 19:16)
Girgėjau, kad kurį laiką pavažinėjus su automatu, su mechanine nebemoka važiuot  unsure.gif .

Man patinka mechaninė transmisija ir nesiruošiu ant automato persėst. Vien du pedalai atrodo nerimtai, troleibusą primena  mirksiukas.gif

Kam rupi kaip atrodo, svarbu paciam patogu butu. As nieko pries nei pries ta nei pries ana, masina man susisiekimo priemone is tasko A i taska B ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 08 31, 15:03)
tik uz automata  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif as ir!!! Esu turejus ir mechanine, bet nepalyginsi kur mechanine kur automatas wub.gif ir jei dar variklis galingesnis, tai isvis man kaifas vaziuoti wub.gif
Kazkas rase, kad pradejus vaziuoti su automatu, nebemokesi su mechanine, visiska nesamone schmoll.gif as jau ketvirti metai vazineju tik su automatu, bet bet kada sedus uz mechanines vairo, vaziuoju kaip vaziavus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zajoncek @ 2006 08 09, 22:05)
tik MECHANINĖ  thumbup.gif
tada valdai padėtį  sunglasses2.gif

Nu tai dabar automatai yra su daug funkciju, gali ir sportini rezima isijungti, ir pavaras, tik kad sankabos nereikia spaudineti bigsmile.gif . Tai man svarbu ziema, nes dideli ratai, todel labiau slysta jie, ir geriau stabdyti su pavaromis ax.gif
Atsakyti
O aš tik už mechaninę thumbup.gif Man automatas išvis ne mašina.Nors turiu pripažinti,kad miesto kamščiuose gal ir geriau automatas,nes nusibosta tas pavaras ištisai junginėt,bet kelionese tai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 09 03, 21:24)
O aš tik už mechaninę thumbup.gif Man automatas išvis ne mašina.Nors turiu pripažinti,kad miesto kamščiuose gal ir geriau automatas,nes nusibosta tas pavaras ištisai junginėt,bet kelionese tai... schmoll.gif

Nu tai ir sakau, kad naujos kartos automatai yra faini, jei atsibosta su automatine vaziuot, gali isijungti pavaras, tik kad sankabos nera, o ji ir nervina labiausiai biggrin.gif
Atsakyti
pasisakymas "automatas ne mašina" kelia tokių minčių: jau geriau žiguliukas su mechanine, nei mersas su automatine blink.gif ...ne,juk automatas - ne mašina. lotuliukas.gif Taip sakant, mieste per kamščius makaluojamės su "ne mašina", bet užtat kelionėse leidžiam sau atsipūsti ir mėtom bėgius, t.y. kontroliuojam padėtį.
Vat kokia tirada gavos pasiskaičius pasisakymus automatinių dėžių priešininkių smile.gif dauguma automatinių nevairavusios, arba vairavusios tokias kiuženas, kur automatui paskutinės dienos doh.gif
Nieko nesakau, moterys pavairuoja ir vieną, ir kitą variantą, paskui nusprendžia, kad mechaninė joms priimtinesnė.. bet tuo viskas ir baigias, jos savo (ne)išmanymo garsiai nepostuluoja. nes ir taip aišku, viskas seniai išrasta, minusai ir pliusai išsiaiškinti. Čia kiekvieno asmeninis reikalas. Bet viena pusė sąžiningai stengiasi sudirbt oponentus doh.gif šakės
Atsakyti
Čia galima paskaityti apie minusus ir pliusus (pagrindinius) smile.gif
http://www.autoreviu...aasacatalog_pi2[company_place_id]=3&tx_vaasacatalog_pi2[article_id]=51&tx_vaasacatalog_pi2[cat_pointer]=0&tx_vaasacatalog_pi2[backpid]=66&tx_vaasacatalog_pi2[search_query]=golf

Papildyta:
kažkodėl neįkėlė visos nuorodos, bandau dar kartą įdėti

http://www.autoreviu...aasacatalog_pi2[company_place_id]=3&tx_vaasacatalog_pi2[search_query]=automatas&tx_vaasacatalog_pi2[article_id]=51&tx_vaasacatalog_pi2[backpid]=66
Atsakyti
Na pirma turėjom mašianą su mechanine pavarų dėže.Na kadangi buvo jau atitarnavusi savo, pirkom naują.Vyras rado nelogą mašinikę bet su automatu.Mat jam įdomu viską išbandyt.Na aš priešinausi, bet kol pati nepabandžiau thumbup.gif Na važinėt tai super.Nors mašina ne iš naujųjų bet važiavimas tai thumbup.gif Dabar vėl perkam naują (ana per maža paliko) tai labai norėjau kad būtų automatas, bet deje... neradom su automatine nieko tinkančio. Vyrui važinėt taip pat patiko. Tai sakė kitą mašina pirksim jau kaip sakom "išėginę" tai tikrai su automatu. O beje kad su ja važinėti kai daug prisnigta sunku tai nepasakyčiau.Pas mus kaime kelius nuvalo retai ir dar nė karto neužstrigom.
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 09 03, 19:28)
Nu tai ir sakau, kad naujos kartos automatai yra faini, jei atsibosta su automatine vaziuot, gali isijungti pavaras, tik kad sankabos nera, o ji ir nervina labiausiai biggrin.gif

drinks_cheers.gif sutinku visapusiskai.Turiu automobili su automatine deze,bet jau noreciau kitos masinytes.Bet rask tu ja kad nori g.gif Ir dar kaina didesne uz mechanines mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupciukas: 06 rugsėjo 2006 - 15:09
:)Laba,
As ir varuoja masina su automatine pavaru deze, man patogu ypac mieste i mechanine nekeisciau ne uz ka, ypac kai mes gyvenam labai kalbotose vietose, as LT tokiu ikalniu nemaciusi, tai turejau labai didele baime joms, kad neastimusciau kam i prieki . Turim ir kita masina su mechanine pavaru deze ji didele, ir as ja nelabai noriu vairuoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi už automatinę dėžę thumbup.gif Visada vairuodavau mašinas tik su mechanine pavarų dėže- atrodydavo kad taip ir reikia, nesenai vyras nupirko automatine tai labai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir juokingi pasisakymai- automatas ne mašina megalol.gif Įdomu kaip atskiriate gatvėje kuri "mašina", kuri ne? cool.gif
Atsakyti
automatas ne masina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as uz automata thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 07 rugsėjo 2006 - 18:47
QUOTE(elve @ 2006 09 07, 18:42)
Aš irgi už automatinę dėžę thumbup.gif  Visada vairuodavau mašinas tik su mechanine pavarų dėže- atrodydavo  kad taip ir reikia, nesenai vyras nupirko automatine tai labai liuks thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir juokingi pasisakymai- automatas ne mašina megalol.gif Įdomu kaip atskiriate gatvėje kuri "mašina", kuri ne? cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikriausiai ji kitaip vaziuoja.... Gal mes nematom tik , kurios vairuojam unsure.gif
Atsakyti