QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 07, 23:55)
Aš tik už automatus, nors gerai valdau ir tą ir tą bet subaru automatas man tikras rojus...
+ 4 varomieji....
automatas super
Automatas
, kol nesugenda, todel butinai reikia atidumo renkantis auto. Tuo labiau, kad vienu auto automatines dezes geresnes uz kitu ir t.t. Zinau, ka reiskia, kai automatas sugenda
begiai mataruojas nesuprasi kaip (tai 1, tai 3, galiausiai isvis nzn kuris), gazo pedalas iki dugno, o masina visai netraukia
Is Vilniaus dar parvaziavau...turejau juokingai atrodyt - furas lenkiu tik nuokalnej ir iskart atgal i pirma juosta
galvojo, kad girta turbut
mechanine
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 23, 14:58)
Automatas
, kol nesugenda, todel butinai reikia atidumo renkantis auto. Tuo labiau, kad vienu auto automatines dezes geresnes uz kitu ir t.t. Zinau, ka reiskia, kai automatas sugenda
begiai mataruojas nesuprasi kaip (tai 1, tai 3, galiausiai isvis nzn kuris), gazo pedalas iki dugno, o masina visai netraukia
Is Vilniaus dar parvaziavau...turejau juokingai atrodyt - furas lenkiu tik nuokalnej ir iskart atgal i pirma juosta
As ir esu turejus reikalu panasiu
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 23, 14:58)
Automatas
na o kolkas man jokiu problemu nebuvo
QUOTE(Emmy @ 2006 09 23, 12:21)
Aš tik už automatus, nors gerai valdau ir tą ir tą bet subaru automatas man tikras rojus...
+ 4 varomieji.... 
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 24, 11:54)
Tai man atrodo, kad Tavo auto naujesnio modelio.. Be to, ta kuri sugedo, buvo Vectra pas mane
BMW tikrai patikimi automatai 
Nu kad ta kuri taip sugedus buvo mums tai buvo A4, ir 99metu, tai nepasakyciau kad pries 3 metus sena masina jinai buvo
Tai, kai isbega tepalas - truksta zarnele tepalo. Neatlaiko slegio
Laiku spejo susitvarkyt
kai pavaros bele kaip metosi - isdile dezes diskai, tepale juntamas svilesiu kvapas. Jei masina "uzdrozta", daug nuvaziavus - ir keliu metu auto gali deze sugest. Turejau Audi automata..ir nieko..gera deze buvo. Dar vienas patvirtinimas, kad ne su metais vaziuojam
P.S. siandien sumaniau, kad ateity noresiu dzipo.. aisku, automato
P.S. siandien sumaniau, kad ateity noresiu dzipo.. aisku, automato
Na automatas aisku gerai (anot mano m.b. vyro - "tinginių masina
)
bet tikrai pritariu nuomonei, kad su mechanine pavaru deze automobilis yra manevringesnis ir tada jauti, kad tikrai vairuoji
bet tikrai pritariu nuomonei, kad su mechanine pavaru deze automobilis yra manevringesnis ir tada jauti, kad tikrai vairuoji