Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 24, 11:54)
Tai man atrodo, kad Tavo auto naujesnio modelio.. Be to, ta kuri sugedo, buvo Vectra pas mane biggrin.gif BMW tikrai patikimi automatai wink.gif

aa ... opeliukas pagedo.. mirksiukas.gif tada nieko nuostabaus.... lotuliukas.gif na, jau maniau kad BMW tavo apgedo... blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 24, 20:36)
Tai, kai isbega tepalas - truksta zarnele tepalo. Neatlaiko slegio smile.gif Laiku spejo susitvarkyt smile.gif kai pavaros bele kaip metosi - isdile dezes diskai, tepale juntamas svilesiu kvapas. Jei masina "uzdrozta", daug nuvaziavus - ir keliu metu auto gali deze sugest. Turejau Audi automata..ir nieko..gera deze buvo. Dar vienas patvirtinimas, kad ne su metais vaziuojam tongue.gif
P.S. siandien sumaniau, kad ateity noresiu dzipo.. aisku, automato  ax.gif  thumbup.gif

Ten buvo ne diskai, ir masina buvo nedaug nuvaziavusi, sugedo kompiuteriukas kuris reguliavo pavaras doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 24, 20:36)

P.S. siandien sumaniau, kad ateity noresiu dzipo.. aisku, automato  ax.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2006 09 25, 11:49)
Na automatas aisku gerai (anot mano m.b. vyro - "tinginių masina  lotuliukas.gif )
bet tikrai pritariu nuomonei, kad su mechanine pavaru deze automobilis yra manevringesnis ir tada jauti, kad tikrai vairuoji  thumbup.gif

O tai tipo mašinos manevringumas labai smarkiai priklauso nuo dėžės? Aš visad maniau, kad manevringumo pagrindas yra važiuoklė, o čia prašom, pasirodo - pavarų svirtis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 25, 15:22)
O tai tipo mašinos manevringumas labai smarkiai priklauso nuo dėžės? Aš visad maniau, kad manevringumo pagrindas yra važiuoklė, o čia prašom, pasirodo - pavarų svirtis... unsure.gif

doh.gif na aš cia omeny turėjau patį vairavimo procesą... Gal aš čia iš įpratimo, nes kai atsisedu į mašina man reikia vairuot, t.y. junginet begius... Pasijutau tokia bliondine umn.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2006 09 25, 15:05)
doh.gif na aš cia omeny turėjau patį vairavimo procesą... Gal aš čia iš įpratimo, nes kai atsisedu į mašina man reikia vairuot, t.y. junginet begius... Pasijutau tokia bliondine  umn.gif  hihihi.gif

Užtai aš kaip tik galiu pasikpiktinti, kad įsikibę savo mechaninių pavarų dėžių tautiečiai man kaskartą vairuojant nuotaiką sugadina... nu kaip gi taip galima lėtai šaibas perjunginėti... doh.gif dievaži, kol pajuda nuo šviesoforo, kol vėl persijungia, kol paskui vėl persijungia... pražylu kiekvieną kartą... o su automatine dėže tik fiiiiiiiiit ir nuvažiavai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 26, 10:31)
Užtai aš kaip tik galiu pasikpiktinti, kad įsikibę savo mechaninių pavarų dėžių tautiečiai man kaskartą vairuojant nuotaiką sugadina... nu kaip gi taip galima lėtai šaibas perjunginėti... doh.gif  dievaži, kol pajuda nuo šviesoforo, kol vėl persijungia, kol paskui vėl persijungia... pražylu kiekvieną kartą... o su automatine dėže tik fiiiiiiiiit ir nuvažiavai... cool.gif

Tik kazi kodel as nelabai girdejau apie sportines masinas su automu blink.gif O gal blogai girdejau? Na as nekalbu apie tuos, kurie gaminami su, tarkim, 5 greičių mechanine pavaru deze arba penkiu greiciu automatine transmisija (kitaip tariant 2in1 ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2006 09 26, 13:50)
Tik kazi kodel as nelabai girdejau apie sportines masinas su automu  blink.gif  O gal blogai girdejau? Na as nekalbu apie tuos, kurie gaminami su, tarkim, 5 greičių mechanine pavaru deze arba penkiu greiciu automatine transmisija (kitaip tariant 2in1 )  lotuliukas.gif

o apie sportines automatines dėžes girdėjai smile.gif

Man iš viso toks tipo moterų pasakymas - nu blyn man gi pasidraskyt noris juoką kelia.. Pamenu taip elgiaus kai prieš bernus krūta norėjau būt hihihi.gif Išaugama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 09 26, 14:59)
o apie sportines automatines dėžes girdėjai  smile.gif

Man iš viso toks tipo moterų pasakymas - nu blyn man gi pasidraskyt noris juoką kelia.. Pamenu taip elgiaus kai prieš bernus krūta norėjau būt  hihihi.gif Išaugama  4u.gif

Oj dar girdejau apie sportinius karucius su 6 pavarom hihihi.gif

Nu susaudykit mane ir ismeskit is forumo lotuliukas.gif jei as pasakydama, kad man labiau patinka vairuot automobili su mechanine pavaru deze, uzsitrukiau toooki debesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2006 09 26, 13:50)
Tik kazi kodel as nelabai girdejau apie sportines masinas su automu  blink.gif  O gal blogai girdejau? Na as nekalbu apie tuos, kurie gaminami su, tarkim, 5 greičių mechanine pavaru deze arba penkiu greiciu automatine transmisija (kitaip tariant 2in1 )  lotuliukas.gif

Mano MB turėjo sprotinę mašiną su automatine pavarų dėže. Ir labai gera mašina buvo, kaip su lėktuvu tik fuuuuuuuk ir nuvažiuoji biggrin.gif teko broliui atiduoti, bo darbas naują išskyrė ir dėl biednumo tik naują golfą su mechanine pavarų dėže tegalėjo pasiūlyti... nori nenori, teko jam sėsti prie tokios... iki šiol burba verysad.gif
Atsakyti
Visada sportinemis laikiau tas, kurios varzybose, draguose, raliuose vazineja. Tos "sportines",kurios iprastai vazineja gatvemis buna ir automatai, ir mechanines..nes tai tik sportiniu imitacija - kebulas bei didesne variklio galia smile.gif
Baikit gincytis, kuri deze geresne... cia kiekvieno skonis, pasirinkimas ir argumentai labai individualus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmonijus: 26 rugsėjo 2006 - 15:57
Man tik automatas. tos, kurios šneka, kad mechaninė dėžė geriausia ir nori jausti automobilį, dažniausia nevairavusios automato arba neturi galimybių jo vairuoti, Nes senesnių modelių automatų sunku rasti, o naujus sunku įpirkti.
Atsakyti
Pati vairuoju mechaninė ir jokio noro neturiu persėst į automatą, bet aš ne apie tai smile.gif aš tai su automatu visada pavažiuosiu, o kaip lengvai mokančios vairuoti tik automatą persėstų prie mechaninės vairo? Išeina, kad kažkokia dėžė riboja tave smile.gif)))
Atsakyti