O mieloji, neapribotoji, iš dalies tai tavo teisybė
Bet turbūt tos automatus vairuojančios teises laikė su mechanine (kaip ir aš).. Žinok, degant vienai minkštai vietai esu pavairavus mechaninę kaip didelė.. Iš kitos pusės, kas vairuoja tik automatus, tai ir perka auto tik su automatine dėže. Tas neretai sukelia problemų, nes norimą modelį sunku rast su automatine dėže, brangiau kainuoja ir graužies nagus, kad tavo išsvajotoji, puiki, nebrangi palygint mašina - mechaninė.. Ir ieškai toliau
QUOTE(jpg @ 2006 10 05, 12:45)
Savęs net neįsivaizduoju prie automatinės pavarų dežės. Gal per daug mėgstu lakstyti, ko neįsivaizduoju su automatinuke.
Jausmas toks, kad dauguma tokiu mašinyčių (automatinių) netraukia, t.y. neapkenčiu to momento, kai automatinukė "stenėdama" permetinėja pavaras.
Jausmas toks, kad dauguma tokiu mašinyčių (automatinių) netraukia, t.y. neapkenčiu to momento, kai automatinukė "stenėdama" permetinėja pavaras.
Reiskia nevaziavai su geru ir galingu automatu
Savęs net neįsivaizduoju prie automatinės pavarų dežės. Gal per daug mėgstu lakstyti, ko neįsivaizduoju su automatinuke.
Jeigu mašina stena, tai nereikia važinėtis su sugedusiu arba 1980m. automatu. Beje, automatinėms ir galingesni varikliai reikalingi. nesistebiu ,eji kokia 1,4 l. senutė ir nepatraukė (nekalbu apie 1,4 l naujesnes)
QUOTE(sima77 @ 2006 10 05, 14:45)
Vakar važiavau su nauju SAAB'u
Papildyta:
QUOTE(zhmonijus @ 2006 10 05, 17:03)
Jeigu mašina stena, tai nereikia važinėtis su sugedusiu arba 1980m. automatu. Beje, automatinėms ir galingesni varikliai reikalingi. nesistebiu ,eji kokia 1,4 l. senutė ir nepatraukė (nekalbu apie 1,4 l naujesnes)
Stenėjimą nesuprask tiesiogiai. Parašysiu kitą kart apie tai, nes nebeturiu laiko
as irgi taip maniau,kad nemegstu,kad man reikia judesio lekimo,bet tik pradejau vazinetis su automatu,tai nereikia nei rautis ,nei lekt ,savo malonumui vairuoju letai ir isdidziai ir ne todel,kad netraukia
QUOTE(Msirijus @ 2006 10 05, 18:08)
as irgi taip maniau,kad nemegstu,kad man reikia judesio lekimo,bet tik pradejau vazinetis su automatu,tai nereikia nei rautis ,nei lekt ,savo malonumui vairuoju letai ir isdidziai ir ne todel,kad netraukia
todel,kad tiesiog malonu vaziuot 
Gal ir ateis tas laikas, dabar dar reikia to
Oi zuiki, maniškė S8 4.2L automatas puikiai traukia. Net ir ne sportiniu rėžimu. Sportiniu rėžimu išvis trauka žiauriai
QUOTE(Vytautas
@ 2006 10 09, 16:44)
Oi zuiki, maniškė S8 4.2L automatas puikiai traukia. Net ir ne sportiniu rėžimu. Sportiniu rėžimu išvis trauka žiauriai
Ir anaiptol jokio stenėjimo, tik ratų cypimas
Oi, zuiki puiki, tau gerai
man tai durni tie jusu gincai kuri geriau traukia
jei tu vaziuosi su 1.3 automatu, tai tave mechanine 2.0 pro visur padarys, jei butu atvirkstiniai variklio galingumai tai tu su automatu padarytum, nes tiesiog galingesne masina o ne begiu metymas lemia ta masinos greituma
QUOTE(ausrytuke @ 2006 10 10, 13:44)
man tai durni tie jusu gincai kuri geriau traukia
jei tu vaziuosi su 1.3 automatu, tai tave mechanine 2.0 pro visur padarys, jei butu atvirkstiniai variklio galingumai tai tu su automatu padarytum, nes tiesiog galingesne masina o ne begiu metymas lemia ta masinos greituma 
Vaje, nevien tik variklio cilindrų tūryje galia slepiasi.