Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

kai gerai vairuoji tai manu jokio skirtumo ar tokia ar tokia ta pavaru deze rolleyes.gif
Man asmeniskai labiau patinka mechanine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2006 11 20, 06:05)
Ponas Vytautai pasikartokite KET, nes akivaizdžiai kai ką užmiršote, pasižiūrėkite lenkimo sąvoką ir tada pasakykite ar jūs aplenkėte ar apvažiavote  tongue.gif

Ir beje mieste visada pasisakysiu už automatą  thumbup.gif
O užgesti gali ir automatas dėl techninių gedimų  mirksiukas.gif

Ponia Eni, ačiū už pastabą, tačiau pilnai galiu pasiteisinti sakydamas, kad padariau beveik bereikšmę klaidą ir vien dėl to, apeliuodamas į Jūsų jausmus bei Jūsų sąžinę, aš nuoširdžiai tikiuosi, kad Jūs atleisite man už šią "siaubingą" klaidą rolleyes.gif

Dėl tų gedimų, tai pažiūrėjęs kas ir kaip prie vairo sėdi, tai būna aišku kame čia gedimas - ar greičių dėžėje ar vairuotojo galvoje bei įgūdžių stokoje ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 20, 00:35-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 20, 00:35)
Va šiandien sankryžoje viena panelė 6 kartus užgeso bandydama pavažiuot iš vietos...  doh.gif  Siaubas, kaip tokias į gatvę išleidžia? Galų gale trūko kanrybė ir teko ją tiesiog aplenkti (negi išlipsi, prieisi ir sakysi "gal padėt pavažiuot?")... Mačiau veidrodėlyje, kad ji dar ilgai ten "tampėsi". Gal kartais tikrai verta gerai apmąstyti su kuo lengviau būtų važinėt, ar su automatu ar su mechanine pavarų dėže...

gal tiesiog buvo uztrauktas rankinis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2006 11 20, 21:38)
gal tiesiog buvo uztrauktas rankinis? lotuliukas.gif

Kaip aš spėju, tai ne. Jei būtų užtrauktas, tai prieš užgęstant varikliui turėjo pažemėti automobilio galas g.gif Na žinot kaip būna rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 20, 22:00-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 20, 22:00)
Kaip aš spėju, tai ne. Jei būtų užtrauktas, tai prieš užgęstant varikliui turėjo pažemėti automobilio galas  g.gif  Na žinot kaip būna  rolleyes.gif

zinau ax.gif bet yra masinu, kad rankinis stabdis blokuoja priekinius ratus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2006 11 20, 22:10)
zinau ax.gif bet yra masinu, kad rankinis stabdis blokuoja priekinius ratus blush2.gif

Na ten 4 golfas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 20, 22:08-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 20, 22:08)
Na ten 4 golfas buvo  rolleyes.gif

tai jai gal gaila golfuko buvo, kad bijo paspausti gaza, o jei sudils g.gif (tegul pradeti vazineti treniruojasi maximos aikstelej nakties metu) bet mes ne i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2006 11 20, 22:26)
tai jai gal gaila golfuko buvo, kad bijo paspausti gaza, o jei sudils g.gif (tegul pradeti vazineti treniruojasi maximos aikstelej nakties metu) bet mes ne i tema  lotuliukas.gif

Kodėl? Į temą. Aš parodžiau gyvą pavyzdį, dėl kurio verta susimąstyti kokio tipo greičių dėžę pasirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 20, 22:35-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 20, 22:35)
Kodėl? Į temą. Aš parodžiau gyvą pavyzdį, dėl kurio verta susimąstyti kokio tipo greičių dėžę pasirinkti  rolleyes.gif

tai su automatine dar kam nors i uzpakaly ivaziuos, jei tik taip moka pradeti vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2006 11 20, 22:45)
tai su automatine dar kam nors i uzpakaly ivaziuos, jei tik taip moka pradeti vaziuoti smile.gif

Na gal ne, juk stabdžių pedalas tai platus lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 20, 22:47-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 20, 22:47)
Na gal ne, juk stabdžių pedalas tai platus  lotuliukas.gif

tai paskui is ipratimo kaire koja kaip durs ant stabdziu, tai galva langa ismus thumbup.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2006 11 20, 16:13)
kai gerai vairuoji tai manu jokio skirtumo ar tokia ar tokia ta pavaru deze rolleyes.gif
Man asmeniskai labiau patinka mechanine thumbup.gif

vairavimui skirtumo jokio mirksiukas.gif tačiau patogumo atžvilgiu skirtumas manau akivaizdus thumbup.gif Todėl kol gyvenu didmiesty renkuosi automatą bigsmile.gif
Atsakyti