Man asmeniskai labiau patinka mechanine
kai gerai vairuoji tai manu jokio skirtumo ar tokia ar tokia ta pavaru deze
QUOTE(Eni @ 2006 11 20, 06:05)
Ponas Vytautai pasikartokite KET, nes akivaizdžiai kai ką užmiršote, pasižiūrėkite lenkimo sąvoką ir tada pasakykite ar jūs aplenkėte ar apvažiavote 
Ir beje mieste visada pasisakysiu už automatą
O užgesti gali ir automatas dėl techninių gedimų
Ir beje mieste visada pasisakysiu už automatą
O užgesti gali ir automatas dėl techninių gedimų
Ponia Eni, ačiū už pastabą, tačiau pilnai galiu pasiteisinti sakydamas, kad padariau beveik bereikšmę klaidą ir vien dėl to, apeliuodamas į Jūsų jausmus bei Jūsų sąžinę, aš nuoširdžiai tikiuosi, kad Jūs atleisite man už šią "siaubingą" klaidą
Dėl tų gedimų, tai pažiūrėjęs kas ir kaip prie vairo sėdi, tai būna aišku kame čia gedimas - ar greičių dėžėje ar vairuotojo galvoje bei įgūdžių stokoje
QUOTE(Vytautas
@ 2006 11 20, 00:35)
Va šiandien sankryžoje viena panelė 6 kartus užgeso bandydama pavažiuot iš vietos...
Siaubas, kaip tokias į gatvę išleidžia? Galų gale trūko kanrybė ir teko ją tiesiog aplenkti (negi išlipsi, prieisi ir sakysi "gal padėt pavažiuot?")... Mačiau veidrodėlyje, kad ji dar ilgai ten "tampėsi". Gal kartais tikrai verta gerai apmąstyti su kuo lengviau būtų važinėt, ar su automatu ar su mechanine pavarų dėže...
gal tiesiog buvo uztrauktas rankinis?
QUOTE(_braskute @ 2006 11 20, 21:38)
Kaip aš spėju, tai ne. Jei būtų užtrauktas, tai prieš užgęstant varikliui turėjo pažemėti automobilio galas
QUOTE(Vytautas
@ 2006 11 20, 22:00)
Kaip aš spėju, tai ne. Jei būtų užtrauktas, tai prieš užgęstant varikliui turėjo pažemėti automobilio galas
Na žinot kaip būna 
zinau
QUOTE(_braskute @ 2006 11 20, 22:10)
Na ten 4 golfas buvo
QUOTE(Vytautas
@ 2006 11 20, 22:08)
tai jai gal gaila golfuko buvo, kad bijo paspausti gaza, o jei sudils
QUOTE(_braskute @ 2006 11 20, 22:26)
tai jai gal gaila golfuko buvo, kad bijo paspausti gaza, o jei sudils
(tegul pradeti vazineti treniruojasi maximos aikstelej nakties metu) bet mes ne i tema 
Kodėl? Į temą. Aš parodžiau gyvą pavyzdį, dėl kurio verta susimąstyti kokio tipo greičių dėžę pasirinkti
QUOTE(Vytautas
@ 2006 11 20, 22:35)
Kodėl? Į temą. Aš parodžiau gyvą pavyzdį, dėl kurio verta susimąstyti kokio tipo greičių dėžę pasirinkti 
tai su automatine dar kam nors i uzpakaly ivaziuos, jei tik taip moka pradeti vaziuoti
QUOTE(_braskute @ 2006 11 20, 22:45)
tai su automatine dar kam nors i uzpakaly ivaziuos, jei tik taip moka pradeti vaziuoti 
Na gal ne, juk stabdžių pedalas tai platus
QUOTE(Vytautas
@ 2006 11 20, 22:47)
tai paskui is ipratimo kaire koja kaip durs ant stabdziu, tai galva langa ismus
QUOTE(egluziukas @ 2006 11 20, 16:13)
kai gerai vairuoji tai manu jokio skirtumo ar tokia ar tokia ta pavaru deze
vairavimui skirtumo jokio