Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

As visada buwau tik uz mechanines, bet karta paragavus negaliu sustot, nenoriu mainyt automato y nieka biggrin.gif
Atsakyti
Gal biski ne i tema, bet... Mergaites, perku masina su automatine pavara, gal galetumete kas nors patarti, kaip ja reikes pradeti vaziuoti ?!?
Atsakyti
lotuliukas.gif pradzioje - prisisristi kaire koja prie sedynes. Tada uzvesti masina (padetis P..kitose padetyse nesiveda), iminti stabdi desine koja, perjungti svirti i padeti D (arba R - pagal poreiki), atleisti stabdi ir ta pacia desine koja pradeti spausti gaza. Toliau naudoti tik desine koja... Vaziuojant nejungti padeties N (nors jos paskirtis panasi kaip mechninej "laisvo"), ji skirta, kai ilgiau kaip 1 minute tenka pastovet su uzvestu varikliu (tiesiog nebereikia laikyt iminto stabdzio)..tik atsargiai - to nedarykit ikalnese/nuokalnese. Viskas smile.gif Smagaus vaziavimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmmm... Atrodo taip sudėtinga... Parašysiu kaip sekesi, kai pavažiuosiu pirmą kartą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 11 25, 17:06)
lotuliukas.gif pradzioje - prisisristi kaire koja prie sedynes. Tada uzvesti masina (padetis P..kitose padetyse nesiveda), iminti stabdi desine koja, perjungti svirti i padeti D (arba R - pagal poreiki), atleisti stabdi ir ta pacia desine koja pradeti spausti gaza.

dar atleisti rankinį reikia ir tik po to spausti akseleratoriaus pedalą mirksiukas.gif
Atsakyti
rankinis nevisad uztraukiamas. Kokia cia mada visad sustojus rankini uztraukt? g.gif jagut ne ikalne/nuokalne automatas puikiai stovi su P (kaip ir mechanine, kai ant begio paliekama). mirksiukas.gif
Atsakyti
dar visai neseniai vyrui sakiau, kad man automato nereikia, o kai tik isbandziau sita malonuma wub.gif , daugiau mechanikos nebenoriu ax.gif . Vienintelis minusas, kad neseniai teko keiti musu automatine pavaru deze, tai tiek pinigu suplojom doh.gif
Atsakyti
Be,abejo,tik uz automatine pavaru deze thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 11 26, 03:39)
rankinis nevisad uztraukiamas.

tiesiog patikslinau mirksiukas.gif ką tu žinai ar pas žmogų užtrauktas bus ar ne biggrin.gif ir turėjau omeny būtent pradėjimą važiuot nuo namų ar šiaip iš parkingo, o ne nuo šviesoforo ar pėsčiųjų perėjos, o prie namų tai aš visada užtraukiu, nes šiokia tokia nuokalnė yra ax.gif
Atsakyti
mes ryt važiuojam bmw žiūrėti. jo privalumas - jis automatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 11 25, 03:19)
As visada buwau tik uz mechanines, bet karta paragavus negaliu sustot, nenoriu mainyt automato y nieka  biggrin.gif

ir as visada uz mechanines, nes automato dar nebandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 11 29, 23:42)
ir as visada uz mechanines, nes automato dar nebandziau mirksiukas.gif

aš taip pat nesu automato bandžiusi, tačau bandžiusi mexaninę - todėl esu už automatą mirksiukas.gif
Atsakyti