Su automatu lengviau butu......
QUOTE(denaxa @ 2006 12 06, 19:52)
Tarp kitko,važiuodama savo mechanine ir bėgius perjunginėdama dar ir užvalgyti sugebu 
Tai turbut tu siandien man ciut i sona neivaziavai
tiesiog zioplavota vairuotoja kazkokiu budu sugebejo nepastebeti, kad vaziuoja juosta, skirta sukti tik i kaire ir isibegejus tiesiai jau taikesi man skelti i sona
O dabar pagal tema: kas gali kiek placiau paaiskinti, kaip veikia triptronikai ir kaip CVT [rusiskai вариатор CVT]?
pagarbiai
V.P.
[quote=V.P.,2006 12 06, 23:44]
tikiuos nepaspringai?
juokauju!
tiesiog zioplavota vairuotoja kazkokiu budu sugebejo nepastebeti, kad vaziuoja juosta, skirta sukti tik i kaire ir isibegejus tiesiai jau taikesi man skelti i sona
gerai dar, kad megstu stebet kas vyksta aplinkui - spejau sureaguot
Tikrai ne aš
Važinėju šiaip gana agresyviai,bet ne taip žioplai,ir kitiems šunybių nekrečiu
O šiaip gatvėse pilna tokių vairuotojų,pamirštančių,kad dar ir stabdžio pedalas mašinoj yra,jei jau matai,kad į ką nors važiuoji
Tikrai ne aš
As megstu mechanine pavaru deze.Man su ja patogiau...
O aš vienareikšmiškai pasisakau už automatines pavarų dėžes,man taip patogiau ir lengviau ir nereik jokiuose kamščiuose stresuot junginėjant pavaras.Mano vyras kažkaip įtartinai žiūrėjo į tokias mašinas,bet kai pabandė su manąja pavažinėt tai sakė ir sau sekančią pirks automatinę.
QUOTE(Vytautas
@ 2007 01 15, 23:36)
Argumentai?
Tipo, nelygis
turėjau dvi mechanines ir tris automatus. tai vis tik aš už komfortą, t.y. už automatą
Mokiaus ir laikiau egza su mechanine.Kai po men persedau prie automatines,tai net nepatiko,veiksmo truko
Taciau kai pavazinejau savaite,tai dabar noriu vazineti tik su ja.Manau(cia man galioja) cia todel,kad paprasciau valdyti automata,daugiau demesio galiu skirti tam kas vyksta aplinkui
vienu zodziu PATIRTIES STOKA
O aš už mechaninę