Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 16, 00:31)
na jei automatas ne lygis, tai vairo stiprintuvas isvis  doh.gif kam cia tas patogumas, jei sportine dvasia galima pajust, ane?

Oho, sportinė dvasia -- įsikabini į vairą ir suki suki... O jis nenori suktis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 16, 00:31)
na jei automatas ne lygis, tai vairo stiprintuvas isvis  doh.gif kam cia tas patogumas, jei sportine dvasia galima pajust, ane?
As tai isvis pusei vairuotoju israsyciau draudima vairuot mechanines, nes toki gryba pjauna (nesakau, kad su automatine jiems geriau sektusi, bet mazu...)  biggrin.gif

Ir už mecaninę dėžę, ir už stiprintuvą thumbup.gif O blogam šokėjui ir kiaušiniai trukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
as mokiaus vairuot su masina, kurioje nebuvo vairo stiprintuvo, buvo ismalta greiciu deze (kad rastum 3ia pavara reikejo jau but igudusiu neblogai).. dabar linksma prisimint, bet tada graudoka buvo biggrin.gif
Dabar darosi idomu, kaip sektusi mechanine pavairuot, jau gerus 1.5 metu to nedariau doh.gif
Atsakyti
Vairavau masinas ir su mechanine ir automatine pavaru dezem. Nieko nesakau automatine gerai kai daug mieste vazineji, bet su mechanine visai kitas jausmas. Is vietos gali prasinest, labai pamalonina sirdi kai vyrukai gretimoje juostoje lieka stoveti su BMW prie sviesoforo biggrin.gif
As mokiausi vairuot su tokia supuvusia Ford Siera, tai sakiau gyvenime nepirksiu masinos mechanine pavaru deze, bet... Pavazinejau su techniskai tvarkingomis masinomis, ir dabar renkuosi tik mechanine.
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2007 01 16, 23:18)
Vairavau masinas ir su mechanine ir automatine pavaru dezem. Nieko nesakau automatine gerai kai daug mieste vazineji, bet su mechanine visai kitas jausmas.  Is vietos gali prasinest, labai pamalonina sirdi kai vyrukai gretimoje juostoje lieka stoveti su BMW prie sviesoforo  biggrin.gif 
As mokiausi vairuot su tokia supuvusia Ford Siera, tai sakiau gyvenime nepirksiu masinos mechanine pavaru deze, bet... Pavazinejau su techniskai tvarkingomis masinomis, ir dabar renkuosi tik mechanine.

Na, nevažiavai su galingu automatu biggrin.gif Su galingu varikliu ir automatine greičių dėže galima ne tik BMW "apnešt" bet ir su Lamborgini Murchielago pasivaržyt thumbup.gif
Atsakyti
kai tik pradejau vairuoti, svajojau apie automata, bet dabar ne neziuriu i jas cool.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 16, 21:21-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 16, 21:21)
Na, nevažiavai su galingu automatu  biggrin.gif Su galingu varikliu ir automatine greičių dėže galima ne tik BMW "apnešt" bet ir su Lamborgini Murchielago pasivaržyt  thumbup.gif

Deja dar nevaziavau su galingu automatu, bet ir su neitin galingom mechaninem vazineju. Dar ne tiek daug nugyvenau vairuotojo gyvenimo, tikiuosi gal kada teks pabandyt ir galinga automata rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hakura: 16 sausio 2007 - 22:46
Na kaip čia pasakius, vairavau ir tokią, ir tokią. Dvi buvo su mechaninėm, dvi su automatinėm. Galima sakyti skonio reikalas. Galima pietus pačiam gamintis, galima pietauti restorane. Užmiestyje praktiškai jokio skirtumo nematau, o mieste visai kita situacija. Nereikia sukti galvos, kokia pavara važiuoji, kada persijungti kitą ir t.t., galiu užkandžiauti, spresti reikalus mobiliuoju (nesuprantu eismo sargų, uždraudusių šnekėti mobiliuoju telefonu vairuojant, jie turbūt nevažiavę su automatine pavarų dėže), o prie šviesoforo visada apdedu visus "mechanikus". Aš tai šį skirumą sulyginu su labai paprastu pavyzdžiu: nusiperki naują televizorių ir išmeti distancinio valdymo pultą, kam ta automatika, geriau aš kiekvieną kartą norėdama perjungti kanalą, ar sumažinti (padidinti) garsą šokinėsiu nuo sofos. Kaip sakoma skonio reikalas...
Atsakyti
smile.gif+2007 01 16, 22:21-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 16, 22:21)
Na, nevažiavai su galingu automatu  biggrin.gif Su galingu varikliu ir automatine greičių dėže galima ne tik BMW "apnešt" bet ir su Lamborgini Murchielago pasivaržyt  thumbup.gif

pvz:ash dabar persedau ant 3litru automato 211AG.patikek is wietos rauna neblogai,na o jeigu norisi padragint su kuom nors be problemu tam automate irgi yra greiciu perjungimo funkcija 4u.gif
Atsakyti
vyras kaip tik nesenai paklause ar noreciau vel automato. As kazkaip nelabai sureiksminu, jei gyvenciau dideliam mieste, gal ir gerai butu, o dabar man tinka ir mechanine.
Atsakyti
Aš tik už automatą ax.gif
Atsakyti
Man jūsų palyginimai atrodo gerokai neadekvatūs. Daug kas čia rašė, kad kam skalbt rankomis, jeigu galima su skalbykle = kam mechaninė pavarų dėžė, jei su automatine lengviau. Ale skalbt su rankom kiekvieną savaitę gal kokį 1000 kartų sunkiau nei vairuot automobilį su meachanine pavarų dėže. Arba šokinėt nuo sofos, kad susireguliuotum teliką irgi yra gerokai labiau erzinantis dalykas nei junginėti pavaras. lotuliukas.gif Tai palyginimas palyginimui nelygus.

Man tai atrodo, kad kai išmoksti gerai valdyti mašiną, tai ir tas pavaras perjungt lengva ir nereikia sukt galvos su kokia dabar važiuoji, biggrin.gif viskas juk ir taip aišku būna. Atsiranda judesių automatika, tai ir nebesuki sau galvos dėl valdymo. Ir nesijaučia visiškai JOKIO diskomforto. Taip kad brangieji rankelė jums tikrai nenukris ir nepavargs per daug. Čia juk ne skalbimas. lotuliukas.gif

QUOTE(Žemaika @ 2007 01 17, 11:03)
Aš tai  šį skirumą sulyginu su labai paprastu pavyzdžiu: nusiperki naują televizorių ir išmeti distancinio valdymo pultą, kam ta automatika, geriau aš kiekvieną kartą norėdama perjungti kanalą, ar sumažinti (padidinti) garsą šokinėsiu nuo sofos. Kaip sakoma skonio reikalas...

Atsakyti