Man jūsų palyginimai atrodo gerokai neadekvatūs. Daug kas čia rašė, kad kam skalbt rankomis, jeigu galima su skalbykle = kam mechaninė pavarų dėžė, jei su automatine lengviau. Ale skalbt su rankom kiekvieną savaitę gal kokį 1000 kartų sunkiau nei vairuot automobilį su meachanine pavarų dėže. Arba šokinėt nuo sofos, kad susireguliuotum teliką irgi yra gerokai labiau erzinantis dalykas nei junginėti pavaras.

Tai palyginimas palyginimui nelygus.
Man tai atrodo, kad kai išmoksti gerai valdyti mašiną, tai ir tas pavaras perjungt lengva ir nereikia sukt galvos su kokia dabar važiuoji,

viskas juk ir taip aišku būna. Atsiranda judesių automatika, tai ir nebesuki sau galvos dėl valdymo. Ir nesijaučia visiškai JOKIO diskomforto. Taip kad brangieji rankelė jums tikrai nenukris ir nepavargs per daug. Čia juk ne skalbimas.
QUOTE(Žemaika @ 2007 01 17, 11:03)
Aš tai šį skirumą sulyginu su labai paprastu pavyzdžiu: nusiperki naują televizorių ir išmeti distancinio valdymo pultą, kam ta automatika, geriau aš kiekvieną kartą norėdama perjungti kanalą, ar sumažinti (padidinti) garsą šokinėsiu nuo sofos. Kaip sakoma skonio reikalas...