Įkraunama...
Įkraunama...

"Žolė"

QUOTE(Paul Noah @ 2011 02 15, 05:37)
Kaip ir autores beda as su savo mergina turiu lygiai tokia pacia problemele - rukau zole. Dabar jau ruko ir ji ir anksciau jos poziuris i zole buvo kitoks ir ji mane bande sutramdyti visais imanomais budais, bet pradejo rukyti kartu ir problema isspresta smile.gif….
Zoles rukymas nera blogai, jei zinai saika, bet rukant daugeli metu issivysto sizofrenija... pradzioj protinis issekimas, veliau klinikine depresija, o galiausiai sizofrenija. TAIP TAI TEISYBE. Esu isitikines, jog rukyti mesiu, nes man mano mergyte DAUG SVARBIAU uz zole ir as tai padarysiu.

Oho…Meilė su ryškiais sadizmo elementais …Iš pradžių sužalojat, o po to gydot…

QUOTE(Paul Noah @ 2011 02 15, 05:37)
Man beveik 27 metai. Rukau zole nuo 19 veliau perejau prie ratu ( extasy MDMA ) o kai dealer'is nebeturejo ratuku perejau ant amfetamino. Vartojau juodai gal du metus, bet paskui atsirado zmogus kuris mane pakeite ir visi sintetiniai ( Extasy ir amfetaminas ) DINGO... tiesiog eme ir dingo.
Zoles rukymas nera blogai, jei zinai saika, bet rukant daugeli metu issivysto sizofrenija... pradzioj protinis issekimas, veliau klinikine depresija, o galiausiai sizofrenija. TAIP TAI TEISYBE.
Kadangi dakeliavau iki psichologinio issekimo turiu tokiu ziniu ir informacijos kurios ne vienas mazvaikis rukorius cia nezino. Kam idomu - klauskit smile.gif zinau viska apie:

Aivaizdi priklausomybė be nuorodų į išgijimą…Labai pamokantis pasakojimas…

Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 21, 12:02)
na, dėl to, jog nuo žolės žmogus būtinai turi pereiti prie stipresnių narkotikų, nesutinku g.gif man atrodo alkoholis kur kas baisesnis narkotikas nei žolė. Pažiūrėkite, kaip elgiasi "parūkęs" ir prigėręs jaunuolis. Man kur kas baisesnis prigėręs.... g.gif

prigeres gal ir baisesnis, bet issiblaivys, ir gyvens toliau, eis i darba ir pn, o zole nukelia i kita pasauli, kur daugybe dalyku pasidaro nebesvarbus.. patikekit, pazystu gerai visa tokia 'chebryte' kur kibirus jau pucia nes kasiako nebeuztenka, per diena i sandeliuka sulaksto po 4-5 kart to savo kibiriuko patvarkyt. kiek pinigu ant to iseina- o dirbt tai tingi, nes zole juoda tingini duoda. Darbai prarasti, nauja susirast, reik bent eit ieskot, bet kur tu eisi kai atsibundi po pietu..Kas belieka, babkes pasidaro hakeriaudami, stumdydami ta pacia zole, ratus irt.t. na ir pagalvokim kiek tai gali testis? garantija uzkibs kazkada, juolab kad jau yra uzkibe. nu ir tegu greiciau, tokius bezdelnikus pastatyt i vieta reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2011 02 18, 15:21)
prigeres gal ir baisesnis, bet issiblaivys, ir gyvens toliau, eis i darba ir pn, o zole nukelia i kita pasauli, kur daugybe dalyku pasidaro nebesvarbus.. patikekit, pazystu gerai visa tokia 'chebryte' kur kibirus jau pucia nes kasiako nebeuztenka, per diena i sandeliuka sulaksto po 4-5 kart to savo kibiriuko patvarkyt. kiek pinigu ant to iseina- o dirbt tai tingi, nes zole juoda tingini duoda. Darbai prarasti, nauja susirast, reik bent eit ieskot, bet kur tu eisi kai atsibundi po pietu..Kas belieka, babkes pasidaro hakeriaudami, stumdydami ta pacia zole, ratus irt.t. na ir pagalvokim kiek tai gali testis? garantija uzkibs kazkada, juolab kad jau yra uzkibe. nu ir tegu greiciau, tokius bezdelnikus pastatyt i vieta reikia  verysad.gif

Tai gal ne kibirus ruko, o per kibira ruko, kad atsaldyt duma? Kasiako visiem ir visada uzteks ir nevienam ir ne dviem, priklauso tik nuo kaseko dydzio ir zoles-tabako santykio.
Atsibunda po pietu, nes matyt ilgai nemiega. Nes su kanape miegi gerai ir esi darbinga kita diena. Ir miegi nedaugiau nei kad miegotum paprastai. O isgeres daugiau kita diena ka gali nuveikt?
Trumpiau: Visa sita istorija parodo ne ka duoda zole, o ka zmones daro. Galiu pasakyt, jei jie vartotu alkoholi, tikrai jau senai ju nematytum.

Apskritai, turejau kambarioke kurios draugas rukydavo, nes sirgo veziu. O ten po tos chemoterapijos buna geriau ir dar tuo paciu zudo vezines lasteles. Rukydavo ir ji. Aisku zmogus nutoles, sunku susikalbet. Isplaukes toks. Bet tada kai paruko. Po dvie metu viskas baiges ir be jokiu problemu baige dazna rukima. kadangi zole nesukelia fizines priklausomybes. Seip as buvau nusistacius pries. Teko adaptuotis, literaturos paskaityt, nes jau maniau reikia pagalbos jiem ir kad man meluoja issijuosia...
Atsakyti
Pasisakysiu ir as.

Nesuprantu kaip galima skirti kas yra geriau.Alkoholis,zole,stipresnis narkotikas.Jei tarkim zmogus kartais isgeria,kartais paruko,tai taip kiekvienas kaip moka taip atsipalaiduoja.Bet jei tai perauga i kiekviena savaitgali,galiausia i atsipalaidavimo buda kiekviena vakara tai atsiprasau,man atrodo,kad tai yra jau problema.Zn ka reiskia priklausomybe zolei.Pati nerukiau,bet teko istraukt is to zmogu.Bemieges naktys,depresija,nesuvokimas,kad galima gyventi kitaip.Tai lengvas narkotikas kuris perauga i pabandyma ko nors kito stipresnio.Atitrukt nuo realybes kai aplinkui viskas uzkniso,bet tai veda i praraja is kurios labai sunku isbristi.Tokiam zmogui reikia pagalbos.Jei tarkim vaikinas ruko,merginai tas nepatinka,tdl arba meskit vaikina arba kovokit.Kova bus labai sunki.Svarbiausia tinkamu momentu paspausti.Kai jau pajunti,kad jis myli.Tada traukt,is pradziu tik kalbet,jei tas nepadeda imtis grieztesnio budo.Bet jokiu budu nepradet paciai rukyt.Nes taip iklimpsit abu.Traukt is aplinkos,jei reikia net issikraustyt i kita vieta.kad kuo toliau butu pagunda.Noras gali buti net po metu nerukymo.Svarbiausia,kad ir pats zmogus noretu mesti.Prisipazinsiu buvo sunku.Iki siol negaliu pasakyti,kad viskas su tuo baigta.Bet iki galo laikiausi savo nuomones,ne minutei neleidau nusileist savo nuostatom.Tdl jei norit islaisvint zmogu,simta kartu pasiklauskit ar esat tam pasiryze. 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ne nu aš čia anekdotų prisiskaičiau.. lotuliukas.gif Narkomanai degradai, psichologinė pagalba, priklausomybės centrai... Aš jums siūlau daugiau literatūros paskaityt, o paskui reikštis. Tokios čia davatkėlės pasisakė, šiai dienai, jaunimėlis eidamas į 11 klasę 90 proc rūko žolę (čia vienas atvejis iš gyvenimo) tai nieko sau narkomanų kraštas, sušaudyt visus kaip šunis ir bus ramu doh.gif Geriau jau žolytės patrauktų tie jūsų vyrai ir mylėtų jus bučiniais ir glamonėm, negu degtinės prisiurbę savo vyriškumą kumščiais demostruotų. Supuvusi visuomenė- supuvęs ir požiūris. Jei iš visų ydų blogiausia yra žolės rūkymas, tai gal paieškokit problemų dar kur nors, nes kaip suprantu per mažai veiksmo gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 08 01, 11:44)
lotuliukas.gif  ne nu aš čia anekdotų prisiskaičiau..  lotuliukas.gif  Narkomanai degradai, psichologinė pagalba, priklausomybės centrai... Aš jums siūlau daugiau literatūros paskaityt, o paskui reikštis. Tokios čia davatkėlės pasisakė, šiai dienai, jaunimėlis eidamas į 11 klasę 90 proc rūko žolę (čia vienas atvejis iš gyvenimo) tai nieko sau narkomanų kraštas, sušaudyt visus kaip šunis ir bus ramu  doh.gif  Geriau jau žolytės patrauktų tie jūsų vyrai ir mylėtų jus bučiniais ir glamonėm, negu degtinės prisiurbę savo vyriškumą kumščiais demostruotų. Supuvusi visuomenė- supuvęs ir požiūris. Jei iš visų ydų blogiausia yra žolės rūkymas, tai gal paieškokit problemų dar kur nors, nes kaip suprantu per mažai veiksmo gyvenime.

Tai jaunimas yra jaunimas.Bet kai zole ruko suauge,tai cia jau priklausomybe.Geriausia kai vyras myli nieko nepavartojes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(1Vetra1 @ 2011 07 29, 23:18)
Tai gal ne kibirus ruko, o per kibira ruko, kad atsaldyt duma? Kasiako visiem ir visada uzteks ir nevienam ir ne dviem, priklauso tik nuo kaseko dydzio ir zoles-tabako santykio.
Atsibunda po pietu, nes matyt ilgai nemiega. Nes su kanape miegi gerai ir esi darbinga kita diena. Ir miegi nedaugiau nei kad miegotum paprastai. O isgeres daugiau kita diena ka gali nuveikt?
Trumpiau: Visa sita istorija parodo ne ka duoda zole, o ka zmones daro. Galiu pasakyt, jei jie vartotu alkoholi, tikrai jau senai ju nematytum.

Apskritai, turejau kambarioke kurios draugas rukydavo, nes sirgo veziu. O ten po tos chemoterapijos buna geriau ir dar tuo paciu zudo vezines lasteles. Rukydavo ir ji. Aisku zmogus nutoles, sunku susikalbet. Isplaukes toks. Bet tada kai paruko. Po dvie metu viskas baiges ir be jokiu problemu baige dazna rukima. kadangi zole nesukelia fizines priklausomybes. Seip as buvau nusistacius pries. Teko adaptuotis, literaturos paskaityt, nes jau maniau reikia pagalbos jiem ir kad man meluoja issijuosia...

prie kai kuriu ligu, tokiu kaip vezys, issetine skleroze, kanapes ir ju preparatai yra vaistai. Ne tik nuskausminantys, bet ir stabdantys liga. Taip, kai kuriais atvejais kanapes yra zymiai sveiskesnes ir veiksmingesnes. Daugumoje saliu leidziama auginti ligoniui asmeniniams tikslams. Taciau tikrai ne tas, kurias traukia svaigindamiesi. Tik tai ligai skirtas medicinines kanapes. As tikrai uz medicinines, kad zmogus sveiktu ir nekentetu. Bet tiek pat pries kanapes kaip kvaisala. Kiek procentu kanapiniu po 5-10metu nera degradave?
Atsakyti
QUOTE(lolii @ 2011 08 01, 17:14)
Tai jaunimas yra jaunimas.Bet kai zole ruko suauge,tai cia jau priklausomybe.Geriausia kai vyras myli nieko nepavartojes tongue.gif

Kuo skiriasi jaunimas ir suaugęs žmogus?Priklausomybė nuo to mažėja manote?tikrai tuo abejoju ir nėra skirtumo ar jaunas ar amžiuje žmogus vartos narkotines medžiagas, ateitį tų žmonių numatyti galima ir taip... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 08 rugpjūčio 2011 - 11:58
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 08 08, 10:57)
Kuo skiriasi jaunimas ir suaugęs žmogus?Priklausomybė nuo to mažėja manote?tikrai  tuo abejoju ir nėra skirtumo ar jaunas ar amžiuje žmogus vartos narkotines medžiagas, ateitį tų žmonių numatyti galima ir taip... unsure.gif

O tuo,kad jaunystej daug kas isbandoma ir daug ko norisi isbandyt.Ir jei studentiskai metais parukei pora kartu nematau cia nieko blogo,bet tarkim jei jau suauges pvz turintis seima zmogus su tuo kvailioja tai jau ne kas.Jei vartojimas buna kiekviena diena,ir vienu ir kitu atveju yra blogai.
Atsakyti
Na ka mano draugas megdavo parukyt zolyte karta i savaite.... kaskaip labai man nepatikdavo... sugalvojo mesti rukyti va tada ir prasidejo visas cirkas doh.gif zole ruke nu imkim is 7dienu kokias 4 kartais net 5.... prasidejo barniai nesutarimai zodziu viskas belenkaip pablogejo...ir straipsnius skaiciau ir narkomanu vadinau supykdavo bet ir tuo paciu juokdavosi. Po to uzkniso nervuotis jau nebekreipiau isvis demesio.... na ka po kokiu 6men vel pradejo rukyti cigaretes ir zole tapo vel tik 1-2k per saw, jis nesupranta kokia zala daro savo smegenim o manes neklauso.Nezinau kiek dar rukys gal iki pencijos doh.gif bet man taj jau dzin pasidare jo reikalas as labai daug nervu sugadinau... jo pasiteisinimas as gert nemekstu man reik kaskaip atsipalaiduoti g.gif
Atsakyti
nuo žolės viskas ir prasideda...... jai tai tesis , atsiras poreikis ne tik žolei blink.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvo laikai kaip abu plesem zolyte, kas antra diena doh.gif Ir viena karta persirukiau, buvo labai bloga... blink.gif kiek gi man reikia... nuo to karto neberukau. o manikis dar rukydavo, bet pakeite darba todel nebegalejo bendradarbiauti su tais kurie pardavineja biggrin.gif tai dabar jei paruko i 2men viena karta irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 13 rugpjūčio 2011 - 13:19