QUOTE(Paul Noah @ 2011 02 15, 05:37)
Kaip ir autores beda as su savo mergina turiu lygiai tokia pacia problemele - rukau zole. Dabar jau ruko ir ji ir anksciau jos poziuris i zole buvo kitoks ir ji mane bande sutramdyti visais imanomais budais, bet pradejo rukyti kartu ir problema isspresta
.
Zoles rukymas nera blogai, jei zinai saika, bet rukant daugeli metu issivysto sizofrenija... pradzioj protinis issekimas, veliau klinikine depresija, o galiausiai sizofrenija. TAIP TAI TEISYBE. Esu isitikines, jog rukyti mesiu, nes man mano mergyte DAUG SVARBIAU uz zole ir as tai padarysiu.

Zoles rukymas nera blogai, jei zinai saika, bet rukant daugeli metu issivysto sizofrenija... pradzioj protinis issekimas, veliau klinikine depresija, o galiausiai sizofrenija. TAIP TAI TEISYBE. Esu isitikines, jog rukyti mesiu, nes man mano mergyte DAUG SVARBIAU uz zole ir as tai padarysiu.
Oho Meilė su ryškiais sadizmo elementais Iš pradžių sužalojat, o po to gydot
QUOTE(Paul Noah @ 2011 02 15, 05:37)
Man beveik 27 metai. Rukau zole nuo 19 veliau perejau prie ratu ( extasy MDMA ) o kai dealer'is nebeturejo ratuku perejau ant amfetamino. Vartojau juodai gal du metus, bet paskui atsirado zmogus kuris mane pakeite ir visi sintetiniai ( Extasy ir amfetaminas ) DINGO... tiesiog eme ir dingo.
Zoles rukymas nera blogai, jei zinai saika, bet rukant daugeli metu issivysto sizofrenija... pradzioj protinis issekimas, veliau klinikine depresija, o galiausiai sizofrenija. TAIP TAI TEISYBE.
Kadangi dakeliavau iki psichologinio issekimo turiu tokiu ziniu ir informacijos kurios ne vienas mazvaikis rukorius cia nezino. Kam idomu - klauskit
zinau viska apie:
Zoles rukymas nera blogai, jei zinai saika, bet rukant daugeli metu issivysto sizofrenija... pradzioj protinis issekimas, veliau klinikine depresija, o galiausiai sizofrenija. TAIP TAI TEISYBE.
Kadangi dakeliavau iki psichologinio issekimo turiu tokiu ziniu ir informacijos kurios ne vienas mazvaikis rukorius cia nezino. Kam idomu - klauskit

Aivaizdi priklausomybė be nuorodų į išgijimą Labai pamokantis pasakojimas