Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

Perkopėme į 2 dalį clap.gif
Atsakyti
Gal kasnors vis delto augina "Kaktusinę figą". Pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2005 12 20, 00:02)
Gal kasnors vis delto augina "Kaktusinę figą". Pasidalinkit  4u.gif

Ar tai ne tas pats, kaip FIGAVAISĖ OPUNTIJA (irgi kaktusinių šeima)?
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2005 12 20, 17:23)
Ar tai ne tas pats, kaip FIGAVAISĖ OPUNTIJA (irgi kaktusinių šeima)?

Gali būti. Bet tiksliai nežinau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
O kinkanus ar augina kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2005 12 22, 20:45)
O kinkanus ar augina kas? blush2.gif

kiek žinau citrusiniai neveda vaisių, jei būna auginti iš sėklų, juos tenka skiepyti nuo derlingo medelio. tiesa sakant net nežinau kodėl, bet tikra tiesa- turėjau sitrinmedį gal dviejų metrų aukščio bet per dešimt metų nežydėjo. O pirkau Akropolyje nykštuką jau su vaisiais ir skiepytas tas nabagėlis.
Atsakyti
vilmak gal šis straipsnelis tau padės?

http://www.rojaussod...snis.php?id=378
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 12 22, 23:24)
kiek žinau citrusiniai neveda vaisių, jei būna auginti iš sėklų, juos tenka skiepyti nuo derlingo medelio. tiesa sakant net nežinau kodėl, bet tikra tiesa- turėjau sitrinmedį gal dviejų metrų aukščio bet per dešimt metų nežydėjo. O pirkau Akropolyje nykštuką jau su vaisiais ir skiepytas tas nabagėlis.

Neteisybė, mano brolienė turėjo citriną išaugintą iš sėklos, tai budavo kasmet po 2-3 citrinas. Nežinau kiek tam medeliui metų buvo, bet nebuvo jis jau labai didelis. na kokio metro aukščio. Su vazonu.
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 27, 21:56)
Neteisybė, mano brolienė turėjo citriną išaugintą iš sėklos, tai budavo kasmet po 2-3 citrinas. Nežinau kiek tam medeliui metų buvo, bet nebuvo jis jau labai didelis. na kokio metro aukščio. Su vazonu.

Tai gal "paskiepyti" suspejo. Nes mano drauges citrinai buvo apie 15 metu, ziauriai didele, ir niekada nei zydejusi, nei vedusi vaisius nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 28 gruodžio 2005 - 00:24
Na as nelabai didele zinove blush2.gif ,bet gal ir pas augalus buna ji ir jis,tai gal jis negali zydeti ir tureti vaisiu ax.gif
Atsakyti
Siandiena pastebejau kad mano mandarinas isdygo. thumbup.gif Ir tik menesi reikejo laukt wub.gif
Atsakyti
gal kuri bandėte daiginti granatus ir papajas? kiek laiko jos dygsta? nes as jau kokias 3savaites nesulaukiu jokių daigelių sad.gif iškasiau šiandien vieną granatos grudelį, tai kaip įbėriau toks pat ir yra... gal ką ne taip darau g.gif
Atsakyti