Perkopėme į 2 dalį

Gal kasnors vis delto augina "Kaktusinę figą". Pasidalinkit

QUOTE(Samanta @ 2005 12 20, 00:02)
Ar tai ne tas pats, kaip FIGAVAISĖ OPUNTIJA (irgi kaktusinių šeima)?
QUOTE(zigzag @ 2005 12 20, 17:23)
Ar tai ne tas pats, kaip FIGAVAISĖ OPUNTIJA (irgi kaktusinių šeima)?
Gali būti. Bet tiksliai nežinau

O kinkanus ar augina kas?

QUOTE(vilmak @ 2005 12 22, 20:45)
kiek žinau citrusiniai neveda vaisių, jei būna auginti iš sėklų, juos tenka skiepyti nuo derlingo medelio. tiesa sakant net nežinau kodėl, bet tikra tiesa- turėjau sitrinmedį gal dviejų metrų aukščio bet per dešimt metų nežydėjo. O pirkau Akropolyje nykštuką jau su vaisiais ir skiepytas tas nabagėlis.
QUOTE(Enija @ 2005 12 22, 23:24)
kiek žinau citrusiniai neveda vaisių, jei būna auginti iš sėklų, juos tenka skiepyti nuo derlingo medelio. tiesa sakant net nežinau kodėl, bet tikra tiesa- turėjau sitrinmedį gal dviejų metrų aukščio bet per dešimt metų nežydėjo. O pirkau Akropolyje nykštuką jau su vaisiais ir skiepytas tas nabagėlis.
Neteisybė, mano brolienė turėjo citriną išaugintą iš sėklos, tai budavo kasmet po 2-3 citrinas. Nežinau kiek tam medeliui metų buvo, bet nebuvo jis jau labai didelis. na kokio metro aukščio. Su vazonu.
QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 27, 21:56)
Neteisybė, mano brolienė turėjo citriną išaugintą iš sėklos, tai budavo kasmet po 2-3 citrinas. Nežinau kiek tam medeliui metų buvo, bet nebuvo jis jau labai didelis. na kokio metro aukščio. Su vazonu.
Tai gal "paskiepyti" suspejo. Nes mano drauges citrinai buvo apie 15 metu, ziauriai didele, ir niekada nei zydejusi, nei vedusi vaisius nebuvo

Na as nelabai didele zinove
,bet gal ir pas augalus buna ji ir jis,tai gal jis negali zydeti ir tureti vaisiu

Siandiena pastebejau kad mano mandarinas isdygo.
Ir tik menesi reikejo laukt