Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(forta @ 2007 08 20, 10:09)
bigsmile.gif o mano is Kroatijos parsiveztos datules prikrove vaisiu thumbup.gif ,bet jauciu nespes prinokt g.gif

Tikrai datules? g.gif Kiek zinau, jos yra dvinamiai augalai ir sunku sulaukti derliaus is ju, reik tureti viena mot., kit vyr. augalus
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2007 08 24, 21:18)
Sveikos, gal galit plačiau apie mandarinus  blush2.gif Maniškiui jau 2 metai, ir nežinau ką su juo daryt, ūgis, tai tuoj metrą sieks  doh.gif Nieko negnaibiau, tai pats neapsikentęs biškiuką šakotis pradėjo  tongue.gif O šiaip, nei šioks, nei toks.
Kažkur skaičiau, kad juos įskiepyt reik, tik niekur nerandu kas tuom užsiima.
Gal kuri žinot?

gal botanikos sode būtų galima paprašyt? g.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš ax.gif

Buvau susidaiginusi ličių, bet kažkaip apleidau gėles ir nudžiūvo sad.gif DAr mandariną seniai turėjau, tai irgi kažkaip baigėsi. Dabai kai daugiau vietos - tai imsiuosi šito reikalo rimtai: rikriausia nusipirksiu spec vazonėlį tokį pailgą daiginimui: mačiau tokie parduodami su dangčiais ax.gif Kokie medeliai geriausiai auga lietuviškomis sąlygomis ?

Beje, o ką manot jei kokius išstybusius mandarinus ar ličius supinti? Fikusiai puikiai auga supinti g.gif: Norisi ko nors įdomesnio paformuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 26, 21:08)
Jungiuosi ir aš ax.gif

Buvau susidaiginusi ličių, bet kažkaip apleidau gėles ir nudžiūvo sad.gif DAr mandariną seniai turėjau, tai irgi kažkaip baigėsi. Dabai kai daugiau vietos - tai imsiuosi šito reikalo rimtai: rikriausia nusipirksiu spec vazonėlį tokį pailgą daiginimui: mačiau tokie parduodami su dangčiais ax.gif Kokie medeliai geriausiai auga lietuviškomis sąlygomis ?

Beje, o ką manot jei kokius išstybusius mandarinus ar ličius supinti? Fikusiai puikiai auga supinti g.gif: Norisi ko nors įdomesnio paformuoti ax.gif

Pas mane kaip tik trys liciai vazonelyje-planuoju juos supinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 26, 00:45)
gal botanikos sode būtų galima paprašyt? g.gif

Geras, net nepagalvojau apie tai doh.gif

O dėl supynimo g.gif PAs mane vazone trys mandarinai, bet taip neradau tinkamiausio laiko jiems supint. Kol buvo mažiukai, atrodė, kad nebus vietos kur jiems augt, kai supinsiu, bijojau, kad nesuvargtu, o dabar kai jau ūgis apie metrą, jau kažkaip nebeišeina mirksiukas.gif
Taip ir stypsta kiekvienas sau.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2007 08 28, 12:15)
Geras, net nepagalvojau apie tai  doh.gif
O dėl supynimo  g.gif PAs mane vazone trys mandarinai, bet taip neradau tinkamiausio laiko jiems supint. Kol buvo mažiukai, atrodė, kad nebus vietos kur jiems augt, kai supinsiu, bijojau, kad nesuvargtu, o dabar kai jau ūgis apie metrą, jau kažkaip nebeišeina  mirksiukas.gif
Taip ir stypsta kiekvienas sau.

O gal dar bandyk,jei stiebai liekni g.gif
Atsakyti
išdygo 3 citrinos thumbup.gif
Atsakyti
JuzTea, per kiek laiko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 09 01, 19:12)
JuzTea, per kiek laiko? mirksiukas.gif

labai kaista bet per 2 savaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 09 02, 13:08)
labai kaista bet per 2 savaites blush2.gif

reiškias vasaros metu greit dygsta, nes maniškiai pasodinti žiemos pab ir pavasario pačioj pradžioj ilgai daiginosi g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti