Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(laputaityte @ 2006 01 03, 19:29)
gal kuri bandėte daiginti granatus ir papajas? kiek laiko jos dygsta? nes as jau kokias 3savaites nesulaukiu jokių daigelių sad.gif iškasiau šiandien vieną granatos grudelį, tai kaip įbėriau toks pat ir yra... gal ką ne taip darau  g.gif

Viskas normaliai rolleyes.gif
Granatas dygsta 2-5 savaites, papaja irgi bus pana6iai. Beje pirmojo sėjimo granatai pas mane "dingo". Dabar jau turiu du daigelius.... O papajų dar laukiu...
Atsakyti
Klausykit, o čia rimtai reikia viską žiemą daigint, ar jūs pavasarį taip skubinat rolleyes.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2006 01 03, 21:26)
Klausykit, o čia rimtai reikia viską žiemą daigint, ar jūs pavasarį taip skubinat  rolleyes.gif  biggrin.gif .

Aš asmeniškai tai pavasarį skubinu lotuliukas.gif
Priežastys kelios : sėklos geriau dygsta kai buna šviežios, o dabar kaip tik parduotuvėse visokios egzotikos popigiai.... Antra pavasariui turiu ilgą sąrašą vienmečių gėlių kurias susidaigint reiks - vietos daigykloms pritrūksiu blush2.gif Tai dabar pirma pamaina dygsta... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2006 01 03, 20:32)
Aš asmeniškai tai pavasarį skubinu  lotuliukas.gif
Priežastys kelios : sėklos geriau dygsta kai buna šviežios, o dabar kaip tik parduotuvėse visokios egzotikos popigiai.... Antra pavasariui turiu ilgą sąrašą vienmečių gėlių kurias susidaigint reiks - vietos daigykloms pritrūksiu  blush2.gif Tai dabar pirma pamaina dygsta... rolleyes.gif

Vsio , viską supratau bigsmile.gif . Kai tik pasveiksiu ir rankos taip nebeledės, kad su pirštinėm sėdėt reiks, iškart viską ką prisitaupiau ir sukišiu žemėn. bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip granata daiginti???? isimti ta viena raudona seklyte kur valgom ir i zeme?? ar kaip?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 01 04, 23:54)
o kaip granata daiginti???? isimti ta viena raudona seklyte kur valgom ir i zeme?? ar kaip?? g.gif

Būtent taip smile.gif Tik kaip pirma kartą bandžiau man nesigavo. Dabar išdygo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 01 04, 22:54)

As tai prisodinau gal koki desimt lotuliukas.gif Ir beveik visos isdygo thumbup.gif Tik reikejo laukti apie gera menesi. O dabar jau pradejo naujas sakeles is sonu leisti mano granaciukai wub.gif
Atsakyti
o aš sėjau granatas ne to raudono minkštimo. gal todėl nesiteikia dygt? g.gif ai nesudygs, tai nesudygs smile.gif juk granatų pilna parduotuvėj, nusipirksiu vėl ir tada bandysiu su minkštimu sėt. bet vistiek tikiuosi, kad sudygs smile.gif ot naivuolė...
Atsakyti
Kai aš sėjau granatas (oi, granatus), tai jos buvo labai švariai nuvalgytos rolleyes.gif . Ir nieko, dygo. Tai gal visgi ne minkštime esmė g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2006 01 06, 00:13)
Kai aš sėjau granatas (oi, granatus), tai jos buvo labai švariai nuvalgytos  rolleyes.gif . Ir nieko, dygo. Tai gal visgi ne minkštime esmė  g.gif ?

Tikrai ne minkstime esme smile.gif As asmeniskai sejau nuvalgytas seklas, baltas, be jokio minkstimo biggrin.gif
Atsakyti
tai gal tada išdygs? smile.gif o aš jau buvau išsigandus, kad minkštime esmė biggrin.gif
Atsakyti
Aš ką tik į žemę įkišau ličio sėklą smile.gif. Internete skaičiau, kad sudygsta smile.gif
user posted image

P.S. tik aš tos sėklos nesuvalgiau... Suvalgiau minkštimą, sėklą išspjoviau, xixiii..
Atsakyti